Școala lui Kanye West, care percepe o taxă de 15.000 de euro pe an, s-a închis brusc

27 Oct. 2022, 15:15
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Oct. 2022, 15:15 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Donda Academy, controversata școală privată fondată de Kanye West la începutul acestui an, s-a închis brusc, scrie presa internațională.

Închiderea aparent bruscă vine pe fondul consecințelor continue din recentele comentarii antisemite ale lui West, care în această săptămână au determinat Adidas să înceteze parteneriatul cu rapperul devenit om de afaceri.

Hollywood Unlocked a declarat că a primit un e-mail trimis părinților studenților Academiei Donda, în care se spunea că „la discreția fondatorului nostru, Academia Donda se va închide imediat pentru restul anului școlar 2022-2023”. The Times of London a spus că e-mailul a fost trimis de directorul școlii, Jason Angell. Capturile de ecran ale e-mailului au circulat și online.

West a părut să confirme vestea într-o postare pe Instagram, ștearsă de atunci, adresată lui Jason Lee, CEO al Hollywood Unlocked, care a fost primul care a raportat pe e-mail, scrie Business Insider.

„Iată influența pe care o cauți”, a spus West în postarea ștearsă. „Școala mea este închisă”.

Potrivit Hollywood Unlocked, Angell spune în e-mailul său că școala intenționează să se redeschidă în septembrie 2023, adăugând că „avem încredere că cercetătorii noștri vor continua să avanseze ca inovatori creativi, influenți și lideri academicieni ai următoarei generații”.

Academia Donda, o școală neacreditată, cere părinților să semneze acorduri de nedezvăluire înainte ca elevii să se alăture, a raportat Rolling Stone. Are aproximativ 100 de studenți, dintre care jumătate beneficiază de burse finanțate de West și prietenii săi.

Elevii de la școala de 15.000 de dolari pe an poartă uniforme realizate de Balenciaga și brandul propriu al rapperului, Yeezy.

Echipa sa de baschet, care a recrutat câțiva dintre cei mai buni jucători de liceu din SUA, a purtat și uniforme de designer. TMZ a raportat miercuri că echipa a fost exclusă dintr-un turneu prestigios din cauza comentariilor fondatorului său.

Realitatea Live

30 Ian. 2023, 08:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Ian. 2023, 08:33 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier britanic Boris Johnson a afirmat, într-un documentar BBC, că înainte de startul invaziei ruse în Ucraina a fost ameninţat de Vladimir Putin cu un atac cu rachetă, în timpul unei discuţii la telefon, relatează bbc.com.

Johnson a precizat că Putin a făcut comentariul în momentul în care el, în timpul uneii discuţii telefonice în februarie 2022, a avertizat că războiul ar fi o catastrofă.

Britanicul i-a spus atunci li Vladimir Putin că invadarea Ucrainei ar atrage sancţiiuni din partea Occidentului şi ar face ca la frontierele Rusiei să fie mai multe trupe NATO.

“La un moment dat m-a ameninţat şi a spus: ‘Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura doar un minut’ sau cam aşa ceva. Însă, având în vedere tonul său foarte relaxat, detaşarea sa, cred că el doar se juca cu tentativele mele de a încerca să îl conving să negocieze”, a afirmat Johnson.
Documentarul “Putin Vs the West” va fi difuzaat de BBC 2 luni seară.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău