SEBO – Top Angajator pentru al 3-lea an la rând

06 Feb. 2023, 12:50
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Feb. 2023, 12:50 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Recent la Chișinău a avut loc cea de-a 13-a ediție a evenimentului dedicat Top Angajatorilor din Republica Moldova, organizat de către „AXA MANAGEMENT CONSULTING”. Conform studiului Employer Brand Perception Survey, elaborat de compania de training și consultanță, în parteneriat cu Asociația Business-ului European (EBA), au fost desemnate organizațiile care se dedică să ofere cele mai bune medii de lucru, prin implementarea unor practici progresive de resurse umane.

Printre cei care au primit titlul de Top Angajator pentru anul 2022 se găsește și compania SEBO, în frunte cu directorul general Sergiu Sobuleac, care a fost premiată pentru al 3-lea an la rând.

„Succesul unei companii se măsoară în oamenii acesteia. Pentru ca compania să funcționeze conform acelor de ceasornic, cea mai mare atenție trebuie oferită angajaților – întregii echipe și chiar fiecărei persoane în parte. O relație strânsă cu toți membrii este garantul noilor realizări. Tindem mereu să oferim oportunități unice de dezvoltare în carieră și beneficii, pentru ca angajații care muncesc la noi în companie, să se simtă cât mai motivați de ceea ce fac și cât mai fericiți.” afirmă directorul companiei.

Bonusuri, pachet de beneficii flexibile, acces la training-urile interne, dar și la cele externe, posibilitatea de a participa la acțiunile de voluntariat, un coleg-motan pufos și mega drăgălaș  – acestea sunt doar unele din avantajele propuse de către angajator.

Compania SEBO continue să se dezvolte cu pași rapizi, de aceea are nevoie de oameni, gata să se dezvolte, să crească împreună. Acum e șansa ta să te alături echipei!

Aplică azi și beneficiază de cele mai bune condiții, colegi de nota 10 și noi oportunități de a obține succesul.

La moment, în companie sunt deschise următoarele poziții vacante:

Head of Legal https://talent.sage.hr/jobs/dc98e807-65bf-40f2-bc0b-5b8ec04ea56f

Specialist Deservire Clienți Ialoveni https://talent.sage.hr/jobs/be3cc0d4-12f9-4fef-abce-137b48fc43ad

Debt Collector (Field Collection) https://talent.sage.hr/jobs/49a37a5a-b5c7-460d-9e77-920944725ce1

Specialist Serviciu Clienți Chișinău https://talent.sage.hr/jobs/db566c2f-de3e-42fb-b8c8-43bceaffd9d6

Vino în echipa SEBO!

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

27 Mart. 2023, 05:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mart. 2023, 05:45 // Actual //  Lupu Eduard

În februarie, atunci când Bill Gates şi ministrul britanic Rishi Sunak au participat la un interviu, cei doi au răspuns la câteva câteva întrebări generate de celebrul ChatGPT. Chatbotul l-a întrebat miliardar despre cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată şi cum i-a influenţat acesta propria viaţă. Ca răspuns, Gates a început să parafrazeze dintr-un discurs al lui Warren Buffet, unul dintre cei mai vechi prieteni ai acestuia şi coleg în breasla miliardarilor, scrie CNBC.

Gates şi Buffett sunt prieteni de mai bine de trei decenii. Interesele lor comune merg dincolo de bogăţia lor. Cei doi au cofondat The Giving Pledge, care încurajează cei mai bogaţi oameni din lume să doneze cel puţin jumătate din averea lor unor cauze caritabile, şi sunt parteneri ocazionali de bridge şi golf.

„Warren Buffet a spus că în cele din urmă ceea ce contează este ceea ce cred prietenii tăi despre tine şi cât de puternice sunt aceste prietenii”, a răspuns Bill Gates lui ChatGPT.

Gates a discutat anterior despre lecţiile pe care le-a învăţat de la Buffett, în vârstă de 92 de ani, de la investiţii la gestionarea timpului. În mod constant, el a plasat sfaturile lui Buffett privind prietenia în fruntea listei.

„Chiar dacă are un program agitat, Warren încă îşi găseşte timp pentru a cultiva prieteniile ca puţini alţi oameni pe care îi cunosc”, a mai spus miliardarul.

Buffett vorbeşte adesea despre importanţa alegerii unor prieteni buni şi a faptului de a fi tu însuţi un prieten bun. Asta înseamnă să te înconjori „de oameni care sunt mai buni decât tine”, astfel încât să poţi învăţa de la ei şi să te inspiri de la ei.

Prieteniile puternice şi pot fi destul de importante pentru succesul în carieră, oferind inclusiv un impuls pentru stima de sine şi rezilienţa mentală, arată cercetările. Menţinerea unor conexiuni bune de-a lungul vieţii te face, de asemenea, mai fericit şi mai puţin stresat, îmbunătăţindu-ţi sănătatea şi bunăstarea, potrivit Clinicii Mayo.

Gates şi Buffett au o avere netă combinată de 220 de miliarde de dolari, potrivit estimărilor Bloomberg, dar par să fie de acord că fericirea derivată din prieteniile de durată este un adevărat semn al succesului.

„Când ajungi la vârsta mea, îţi vei măsura cu adevărat succesul în viaţă după numărul de oameni pe care vrei să-i păstrezi lângă tine şi rămân lângă tinee”, a declarat Buffett într-un discurs ţinut în 2001 la Universitatea din Georgia.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău