SEBO – Top Brand al 3-lea an consecutiv

06 Apr. 2022, 09:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Apr. 2022, 09:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Recent a avut loc evenimentul Gala Top Branduri 2021, organizat de revista Vip Magazin.

Cele mai notorii companii din Republica Moldova s-au adunat, pentru a afla care sunt brandurile, ce au reușit să cucerească recunoștința publicului.

La categoria „finanțe”, deja pentru al 3-lea an la rând, învingătoarea titlului de Top Brand al anului este compania de microfinanțare SEBO, în frunte cu fondatorul Sergiu Sobuleac.

Cu multă multă muncă, răbdare și cutezanță în anul 2021 SEBO a reușit să ne uimească cu reușite de care nu am mai văzut.

Compania a lansat un nou produs – Revolving Credit Line, linie de credit de 55 000 lei pe o perioadă de 48 luni, creată în conformitate cu nevoile clienților. Revolving Credit Line este un produs unic, care întrunește cele mai bune condiții pentru consumatori – dobândă joasă și fără comisioane adăugătoare, comparativ cu creditele oferite de competitorii de pe piață. Totodată, și alte produse ale companie au fost adaptate către necesitățile clienților, dobânda acestora fiind micșorată.

A elaborat un program de loialitate pentru toți clienții repetați, cu reduceri de până la 50%.

Și, totodată, a reușit să ajungă la o nouă sumă de credite emise – 970 000 000 lei.

„Anul 2021 a fost un an foarte promițător. Un an în care ne-am schimbat în totalitate viziunea asupra produselor, strategiei și campaniilor. Cursul pandemiei ne-a pus în față multe provocări. Cu toate acestea am reușit să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante pentru business. Datorită acestor schimbări am reușit să atingem câteva recorduri. Luna decembrie a fost cea mai bună, din acest punct de vedere, în care an reușit să acordăm cea mai mare sumă de până acum. Acest lucru ne confirmă că am ales direcția corectă. Însă acest succes nu ar fi fost posibil fără o echipă bună, care stă în spatele la sute de procese, o echipă de profesioniști dedicați.” afirmă fondatorul.

SEBO este o Organizație de Creditare Nebancară din Republica Moldova specializată pe credite negarantate pe termen scurt.

Lansată în anul 2017, compania a reușit într-un timp atât de scurt să ajungă în Top 3 lideri pe piața din domeniu. Grație campaniilor media extrem de creative, aceasta și-a mărit cota de piață, și-a întărit brand awarness-ul și a devenit compania de microfinanțare cu cel mai mare număr de oficii.

Realitatea Live

08 Dec. 2023, 17:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Dec. 2023, 17:00 // Actual //  Lupu Eduard

Administrația fiscală elenă va invita peste 20.000 de contribuabili greci să explice cum reușesc să cheltuiască mai mult decât câștigă la începutul anului 2024, în condițiile în care verificările încrucișate extinse la peste 3,8 milioane de contribuabili cu venituri declarate sub 10.000 de euro au dus la depistarea unor discrepanțe între venituri și cheltuieli, scrie Kathimerini.

Contribuabilii în cauză vor fi nevoiți să ofere câteva detalii fiscului, întrucât surse din Ministerul Economiei și Finanțelor Naționale și din administrația fiscală afirmă că este imposibil să trăiești, de exemplu, cu 250.000 de euro pe an și să declari un venit de 10.000 de euro.

Potrivit informațiilor, în această etapă, administrația fiscală a solicitat mai multe detalii de la instituțiile bancare, deoarece în unele cazuri discrepanțele înregistrate sunt uluitoare. De exemplu, au fost identificați unii contribuabili cu venituri zero, care, pe baza datelor bancare, prezintă cheltuieli mari prin intermediul cardurilor, având în același timp remitențe mari în conturile pe care le dețin în străinătate.

După finalizarea verificărilor suplimentare, unii contribuabili vor primi o fișă de verificare, iar altora li se va cere să demonstreze că nu există încălcări fiscale.

Cei care nu vor reuși, se vor confrunta cu verificări pentru veniturile și cheltuielile pe cinci ani, în timp ce vor fi aplicate impozitele și amenzile prevăzute în cazurile de ascundere a materiei impozabile.

După cum a spus șeful Autorității Independente pentru Venituri Publice (AADE), Giorgos Pitsilis, un total de 80 de milioane de date au fost încrucișate în 3,8 milioane de declarații fiscale pentru 2022 cu venituri familiale anuale de până la 10.000 de euro. Au fost identificați în total 440.000 de contribuabili cu discrepanțe, dintre care 420.000 aveau discrepanțe minore și pot fi verificați într-o a doua fază.

Prin compararea veniturilor declarate cu costul vieții, înregistrat electronic, AADE a urmărit să îi identifice pe cei care își ascund veniturile reale. Datele din conturile bancare, plățile cu cardul, facturile de electricitate, telefonia mobilă și o serie de informații privind diverse plăți au fost comparate cu veniturile declarate de contribuabili.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău