TOP 10 branduri cu cea mai mare reputație în 2021 (VIDEO)

01 Mai 2021, 10:12
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
01 Mai 2021, 10:12 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Construirea reputației unei companii – indiferent de mărime – necesită o muncă extraordinară. Pentru cei care au ajuns la vârf, au fost necesari zeci de ani de dedicare pentru a deveni cele mai de încredere mărci de pe Pământ.

Evaluând cum se simt oamenii cu privire la cele mai importante 100 de companii din lume, RepTrak a dezvăluit primele 10 mărci de încredere pentru 2021.

Peste 2.000 de companii au fost analizate de experți, unde fiecare a primit un scor între 0 și 100. Fiecare scor reflectă cât de dispuși sunt oamenii să cumpere sau să recomande un produs, precum și încrederea lor generală în marcă.

Modul în care consumatorii se simt și gândesc față de companii este luat în considerare pentru clasamentul reputației finale, care ia în considerare doar mărcile corporative cu venituri globale peste 2 miliarde USD.


Cele mai de încredere mărci din lume 2021

LEGO Grup

Faimoasa companie de jucării a luat poziția de aur ca cel mai de încredere brand pentru 2021.

Nu numai că a fost cea mai de încredere afacere, dar a fost și singura companie care a obținut un scor de reputație excelent, de 80,4.

LEGO este al doilea an consecutiv în prima poziție pentru afacerile de familie.

„În timpul unui an dificil, am prioritat să facem ceea ce este bine și să ne trăim valorile”, spune Niels B Christiansen, CEO LEGO Group. „I-am sprijinit pe cei care au nevoie și am inspirat copiii și familiile prin joc.

„A putea avea un impact pozitiv asupra societății ne motivează în fiecare zi.

„Sunt foarte mândru de toată lumea din grupul LEGO care a contribuit la recunoașterea noastră ca fiind cea mai bună reputație pentru al doilea an consecutiv.”

Rolex

Sinonim cu ceasuri iconice, Rolex a urmat în clasament pe locul al doilea ca fiind unul dintre cele mai de încredere mărci din lume.

Cu un scor de 79,6, la doar 0,4 puncte distanță de obținerea unei reputații excelente, Rolex are o reputație solidă prin calitatea produselor sale.

Între 2016 și 2019, ceasornicarul a fost clasat pe primul loc timp de patru ani consecutivi.

Ferrari

Cunoscut pentru mașinile sale rapide și măiestria italiană, Ferrari se numără printre cele mai de încredere mărci din lume pentru 2021.

În al treilea rând, performanțele financiare și capacitățile sale de conducere determină modul în care oamenii apreciază producătorul de mașini.

Ferrari și-a consolidat poziția cu un scor de 78,8 – urmărind îndeaproape Rolex și LEGO Group.

Grupul Bosch

Compania multinațională germană de inginerie și tehnologie a fost numită printre cele mai importante mărci de încredere.

Pe poziția a patra, Grupul Bosch a primit un scor de reputație de 78,1, reflectând modul în care oamenii percep produsele și serviciile sale și performanța financiară.

Și, în ciuda faptului că a fost în top 10 în ultimii cinci ani, acesta este cel mai mare scor pe care l-a primit Grupul Bosch.

Harley-Davidson

Una dintre cele mai iconice companii americane de motociclete este, de asemenea, una dintre cele mai de încredere branduri din lume.

Harley-Davidson a sărit în clubul exclusiv Top 10 pentru prima dată în acest an, mutând 15 poziții fenomenale, de pe locul 20 anul trecut.

Deși este a cincea companie cu cea mai bună reputație în ansamblu – cu un scor de 78,1 – ea ocupă poziția a treia cu generația Boomer de oameni născuți între 1946 și 1964.

Canon

Unul dintre liderii în echipamente profesionale de imagistică este, de asemenea, un lider în reputație.

Pe poziția a șasea, Canon a fost plasat printre cele mai de încredere mărci din lume datorită eforturilor sale în produse și servicii și guvernanță comparativ cu anul precedent.

Compania japoneză a primit un scor puternic de reputație de 77,6 de către RepTrak.

Adidas

Fiind una dintre cele mai emblematice mărci de îmbrăcăminte sportivă din lume, este puțin surprinzătoare că se transformă în unul dintre cele mai de încredere mărci.

În ultimii cinci ani, Adidas a fost inclusă în lista Top 10 – anul acesta în poziția a șaptea cu un scor de 77,6.

Îmbunătățirea sa în toate domeniile de afaceri, precum și conducerea și guvernarea sa sunt pilonii reputației sale puternice.

Walt Disney

Compania de 130 de miliarde de dolari SUA este doar una dintre cele două companii care trebuie clasată în mod constant printre cele mai reputate companii de top 10.

Cunoscut simplu ca Disney, imperiul media și de divertisment este singurul de acest gen listat cu cele mai importante mărci de încredere.

În ciuda faptului că a primit un scor general de 77,5, este singura companie care a primit un scor de reputație excelentă pentru performanța financiară.

Microsoft

Pentru a opta oară, conglomeratul tehnologic american a fost considerat un brand de renume.

Microsoft, care valorează mai mult de 1 trilion de dolari SUA, este singura companie de software listată în top 10 pentru 2021.

Afacerea de succes a obținut 77,1 în general, oferindu-i o reputație puternică.

Sony

A doua companie japoneză care a clasat primele 10, Sony se numără printre lista de invidiat a mărcilor de renume.

Demonstrarea îmbunătățirilor impresionante ale cetățeniei, inclusiv modul în care oamenii își văd inițiativele de mediu a fost unul dintre motivele cheie pentru care RepTrak a obținut un scor înalt.

Sony a completat lista de lider pentru 2021 cu un scor de reputație puternică de 77.

 

Realitatea Live

24 Apr. 2024, 17:31
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Apr. 2024, 17:31 // Actual //  Lupu Eduard

Un proiect esențial pentru securitatea energetică a Republicii Moldova, ce implică construirea unei linii electrice aeriene de 400 kV pentru interconectarea cu România, avansează cu sprijinul partenerilor externi. Comisia economie, buget și finanțe, împreună cu Comisia politică externă și integrare europeană, a examinat proiectul de ratificare a acordului de împrumut între Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”.

Acordul de împrumut, în valoare de 30,8 milioane de euro, reprezentând 40% din bugetul total de 77 de milioane de euro al proiectului, va acoperi construcția liniei de 400 kV care va conecta localitățile Bălți și Suceava. Acest împrumut va avea o perioadă de rambursare de 18 ani, cu o perioadă de grație de 4 ani. Banca Europeană de Investiții va aloca încă 30,8 milioane de euro, prin realocarea unui cont de împrumut anterior, pentru implementarea primei faze a proiectului. În plus, Republica Moldova va primi un grant de 15,4 milioane de euro de la Uniunea Europeană, prin intermediul Platformei de Investiții de Vecinătate.

Proiectul nu doar va conecta rețelele electrice ale celor două țări, ci va include și reconstrucția stației electrice Bălți de 400 kV, precum și reabilitarea segmentelor de rețea electrică de transport din Republica Moldova. Aceste eforturi vor include înlocuirea elementelor de comutație și protecție, precum și a transformatoarelor electrice.

Această nouă interconexiune electrică reprezintă o etapă semnificativă în consolidarea legăturilor dintre Republica Moldova și România, având un impact pozitiv atât asupra securității energetice cât și asupra dezvoltării regionale și economice a ambelor țări.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău