Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loterie își caută soție. Vrea să împartă banii cu ea

09 Nov. 2022, 16:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Nov. 2022, 16:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Un german de 41 de ani, care a câștigat la sfârșitul lunii septembrie 10 milioane de euro la loterie, își caută o soție împreună cu care să se bucure de bani.

Fost muncitor la o fabrică din Dortmund, Kursat Yildirim, care este fiul unor emigranți turci, și-a dat demisia imediat după ce a încasat premiul de aproape 10 milioane de euro, mai exact 9.927.511 de euro. Apoi și-a cumpărat un Ferrari de peste 400.000 de euro, relatează Bild.

Mașina de lux nu este singura achiziție importantă pe care a făcut-o. Și-a mai cumpărat și un Porsche de „numai” 200.000 de euro, un ceas scump și localul lui preferat.

Însă cea mai mare dorință a lui este să-și găsească o soție.

„Te rog să subliniezi în articol că sunt necăsătorit”, i-a spus el reporterului de la Bild. „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia să-i placă să călătorească și este pregătită să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere”, a mai spus el.

Pentru a veni în sprijinul bărbatului, Bild a creat o adresă specială de email prin care potențialele partenere pot lua legătura cu el.

Chiar dacă a cheltuit o sumă importantă din câștig, bărbatul spune că și-a luat măsuri de precauție și că banii au ajuns „pe mâini bune”.

Deocamdată și-a ajutat familia cu bani, dar în viitor vrea să facă și acte de caritate pentru oamenii care au într-adevăr nevoie de ajutor. A mai spus că joacă la loteria germană de peste 15 ani și că va continua să joace.

Kursat recunoaște că în trecut a avut probleme legate de consumul de alcool și chiar a fost cercetat pentru acte de violență.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău