Un profesor de la ASEM va oferi 2 vacanțe city-break pentru cele mai bune teze de licență

18 Nov. 2022, 18:06
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Nov. 2022, 18:06 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Ion Faina, profesorul de la Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) care oferă salariul de profesor studentului cu cea mai mare medie în calitate de bursă, în acest an vine cu o nouă oportunitate pentru studenți. Profesorul va oferi 2 vacanțe city-break pentru cele mai bune teze de licență de la specialitatea Marketing și Logistică din anul III.

Cum poți să obții premiul?

Astfel, city-breakurile se vor acorda pentru 2 cele mai bune teze de licență din cele cinci recomandate de Comisia de Evaluare a Tezelor.

Se vor lua în considerație următoarele aspecte:

  • Dacă tema tezei de licență va fi creată de student și nu aleasă din lista care se pune la dispoziție;
  • Teza de licență trebuie sa conțină date actuale, precum indicatori din 2022 si 2021 ce țin de compania în baza căreia teza a fost scrisă, indicatori de piață, etc.
  • – Daca e pe tema de Digital Marketing și eCommerce, la fel va constitui un avantaj.
  • La final de teză se fac concluzii și recomandări. În contextul recomandărilor va trebui sa fie argumentată fiecare recomandare cum va influența cercetarea efectuată în teza asupra companiei/brandului studiat.

Așadar, nu rata șansa să te bucuri de o vacanță într-un oraș turistic.

Realitatea Live

28 Nov. 2022, 18:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Nov. 2022, 18:05 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova este o preocupare specială pentru România și personal pentru președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută de către șeful statului român, în timpul întrevederii cu Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la București, scrie realitatea.md.

”Moldova este o preocupare specială pentru noi, pentru mine. Noi nu începând din acest an îi ajutăm, ci de când este România un stat democratic și de când Moldova s-a angajat ferm pe calea pro-europeană. Moldova are o președintă și o majoritate parlamentară pro-europeană, pro-reforme, noi suntem bucuroși să încurajăm această cale, noi facem un pic mai mult, îi ajutăm cu expertize, energie electrică, carburant, lemn, gaz, însă suntem conștienți că pentru oamenii simpli din Republica Moldova lucrurile sunt complicate și de aceea discutăm cu toți aliații pentru a găsi și împreună căi pentru a ajuta Republica Moldova”, a declarat președintele României.

Întrebat dacă Rusia, prin provocarea crizei energetice, economice și sociale poate schimba parcursul pro-european al Republicii Moldova, Iohannis a răspuns:

”Nu am semne că s-ar prefigura schimbări în abordarea Republicii Moldova, din potrivă oamenii au înțeles că este o perioadă complicată, dar asta nu înseamnă că reformele se opresc. Pentru noi în România provocarea este mare, fiindcă în afară de reforme și sprijin este nevoie de realizarea unei infrastructuri, interconectare… Noi suntem pregătiți împreun să facem aceste lucruri”.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău