Foto//Unul dintre moștenitorii conglomeratului Samsung achiziționează o vilă de 19 milioane de dolari în Beverly Hills

02 Nov. 2021, 04:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Nov. 2021, 04:05 // Actual //  Lupu Eduard

Chung Yong-Jin este unicul fiu al celei mai bogate femei din Coreea de Sud și vărul producătorilor filmului „Parasite”, care a luat Oscarul pentru Cel mai bun film străin în 2019, scrie forbes.ro

Miliardarul sud-coreean Chung Yong-Jin, nepotul fondatorului Samsung Group, Lee Byung-Chul, a cumpărat cu 19,2 milioane de dolari o vilă superbă în cartierul Flats din Beverly Hills. Vânzătorul, omul de afaceri Aan Sinanta, deținătorul celor mai mari mine de cărbune din Indonezia, a plătit 12,6 milioane de dolari pentru proprietate în 2012 și a scos-o la vânzare acum șase ani, pentru 22 de milioane.

Lee Kun-Hee, președintele Samsung, este unchiul lui Chung Yong-jin, a cărui avere personală, estimată de Forbes SUA la 1,7 miliarde de dolari, provine de la Samsung Electronics și E-Mart, cel mai mare lanț de supermarketuri din Coreea de Sud.

Noua proprietate a lui Chung stă pe un teren de 2.000 de metri pătrați. Impunătoarea vilă în stil toscan are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați, șase dormitoare și zece băi. Din foaierul cu candelabru, accesul la nivelul superior se face pe o impresionantă scară dublă.

La parter, șemineul din marmură este punctul de atracție al livingului clasic, care se deschide spre sala de servit masa, al cărei decor impresionează datorită candelabrului, parchetului impecabil și tavanului casetat.

Dotată cu electrocasnice high-end, cuptor de pizza și cămară (care poate fi transformată în birou) bucătăria gourmet face parte dintr-un spațiu generos destinat preparării și servirii mesei: șase persoane pot mânca la insula din bucătărie sau pot servi micul dejun într-o încăpere separată, de formă semicirculară, ale cărei uși duble cu glasvand se deschid spre terasa din spatele casei.

În vârstă de 53 de ani, Chung Yong-jin a fost căsătorit de două ori și are patru copii. Prima lui soție a fost actrița Go Hyun-jung, cu care a fost căsătorit opt ani, până în 2003. Una dintre marile vedete de televiziune ale Coreei de Sud, Go Hyun-jung a renunțat la carieră după ce s-a măritat. După un divorț în care a pierdut custodia celor doi copii ai săi, Go a revenit în activitate, fiind astăzi una dintre cele mai populare și mai bine plătite actrițe sud-coreene.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei