Vești bune pentru Vărsător și Scorpion! Ce arată horoscopul banilor pentru această săptămână

19 Iul. 2022, 04:30
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
19 Iul. 2022, 04:30 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Pentru tine, această săptămână este despre o schimbare neașteptată, ceea ce înseamnă că este posibil să fii destabilizat/ă financiar temporar. Cu toate acestea, s-ar putea să ai de-a face și cu o inversare a situației și să ai noroc. Nu presupune că va dura la nesfârșit instabilitatea. Astrele te sfătuiesc să îți expui punctul de vedere atunci când vine vorba de muncă. Ai ceva de spus!

Taur

Dacă te-ai simțit puțin blocat/ă în ultima vreme, există o explicație pentru asta. Acest lucru te poate scoate din carapace pe măsură ce încerci să ieși din anumite situații. Încearcă să gândești altfel și să abordezi diferit situația banilor.

Gemeni

Este obligatoriu să fii politicos/oasă în această săptămână, în special când lucrurile ar putea fi instabile și imprevizibile. Între timp, ai grijă să nu îți riști stabilitatea financiară pe termen lung pentru a te bucura pe moment de ceva, altfel ai putea suporta consecințele. Ești inteligent/ă, așa că ia deciziile corecte!

Rac

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă. Energiile astrale vor să comunici și să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta. În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social și îți poate zgudui grupul sau echipa din care faci parte. Banii vin atunci când ești fidel cu tine însuți și cu obiectivele tale.

Leu

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești proaste cu privire la situația ta financiară. Dacă ai fost fidel obiectivelor tale și ai respectat bugetul, astrele îți vor oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că banii pe care ai contat nu vor mai fi acolo. Economisirea pentru viitor te poate ajuta să treci peste această perioadă.

Fecioară

Este o săptămână de contraindicații pentru tine. Aspectele astrale îți permit să devii mai încrezător în cine ești și cum te prezinți în lume. Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile pentru familie, romantism și copii nu sunt un lucru rău dacă nu exagerezi. Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă.

Balanţă

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești acum, dar un lucru anume îți va ridica moralul în această săptămână. Astrele te îndeamnă să fii atent/ă la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale care pot răni grav. Banii vor veni dacă profiți de anumite conjuncturi.

Scorpion

Astrele îți oferă susținere și o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani. Pe de altă parte, îți deschid ochii cu privire la o persoană din viața ta care ar putea profita de tine. Încearcă să o elimini, chiar dacă este greu. La locul de muncă spune-ți ideile și vinde-ți bine atât produsele, cât și pe tine! Succesul nu este departe.

Săgetător

Nu este suficient să economisești acum. Ești deștept/ă, uneori profitor/oare, mai ales când vine vorba de bani. Prin urmare, folosește-te de aceste trăsături ale tale pentru a ieși dintr-o anumită situație. Avansează profitând de noi oportunități în viața profesională și asigură-te că ai o slujbă stabilă înainte de a investi.

Capricorn

Începi săptămână intrând în lumina reflectoarelor și bucurându-te de gloria și banii pentru care ai luptat. După multă muncă grea, ești gata să începi următorul capitol al vieții tale. Recompensele vin la tine, așa că dă tot ce ai tu mai bun pentru a face o impresie bună. Este, de asemenea, o săptămână grozavă pentru a te asocia cu cineva sau să începi o colaborare. Totul e mai bine în echipă!

Vărsător

Dacă banii te-au tulburat în ultima perioadă, un aspect astral bun te ajută să ieși din acea fază. Lasă o persoană cu experiență sau un eveniment din trecut să te învețe lucruri care te pot ajuta să avansezi pe plan financiar. De asemenea, ești îndemnat/ă să-ți spui părerea la locul de muncă. Nu lăsa pe altcineva să culeagă roade muncii tale!

Pești

Este o săptămână bună pentru comunicare și schimb de idei. Acest lucru poate fi foarte propice pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea actuală. Banii nu sunt o problemă, însă pentru a crește e nevoie de schimbare. Să nu poți ieși din zona de confort este rețeta eșecului pe termen lung. Încearcă să te împingi mai mult de la spate la început, apoi va fi ușor.

Realitatea Live

07 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Dec. 2022, 17:27 // Actual //  Lupu Eduard

Guvernul alocă mai puțini bani la ministerul Infrastructurii, dar și cel al Agriculturii. Informațiile se regăsesc în proiectul de Lege a Bugetului pentru anul 2023, aprobat de cabinetul de miniștri. 

Cel mai mult s-a tăiat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, condus de Andrei Spînu – 1,5 miliarde lei. Astfel, dacă în 2022, bugetul acestui minister era de 6,1 miliarde lei, pentru 2023 este prevăzut un buget de 4,6 miliarde lei, scrie realitatea.md.

Ministerul Economiei, în fruntea căruia se află Dumitru Alaiba, a pierdut 574 de milioane de lei, comparativ cu anul trecut. Astfel, de la un buget de 827 223 700 lei, cât a fost anul trecut, s-a redus până la 252 939 900 lei.

Veste proastă și pentru agricultori, bugetul ministerului de resort a scăzut cu 550 milioane lei, asta chiar dacă acest an a fost unul secetos, iar scumpirea carburanților și a inputurilor le-a dat mari bătăi de cap fermierilor. Astfel, bugetul ministerului Agriculturii în 2023 va fi de 2,2 miliarde de lei, în comparație cu 2,7 miliarde în anul 2022.

Bugetul ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost diminuat cu 139 de milioane de lei și va fi de peste jumătate de miliard. Totodată, ministerul Mediului va fi redus cu 37 de milioane de lei, până la 561 712 700 lei.

Proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2023 prevede venituri de 64,9 miliarde de lei și cheltuieli de 83,2 de miliarde de lei. Deficitul bugetar anul viitor va fi de peste 18,3 miliarde de lei sau 6% din PIB.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău