(VIDEO) Atenție! Scene MACABRE în India. Câinii vagabonzi mănâncă rămășițele morților de Covid-19

02 Iun. 2021, 11:03
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
02 Iun. 2021, 11:03 // Actual //  Dumitrita Culiuc

India este țara cel mai mult afectată de COVID-19. Țara se confruntă cu un număr mare de morți în urma celui de-al treilea val al pandemiei. Locuitorii dintr-un oraș din India susțin că au văzut mai mulți câini vagabonzi care se hrăneau cu rămășițe de corpuri umane ce pluteau pe malurile râului Bhagirathi, dar și în alte regiuni.

În aceste condiții, oamenii sunt îngrijorați de faptul că coronavirusul se poate răspândi mai mult și prin alimentarea cu apă sau prin câinii care consumă victime ale bolii, scrie The Mirror.

Președintele municipalității, Ramesh Semwal, ar fi spus că, după primirea plângerilor, oficialii au desemnat o persoană pentru a incinera corpurile pe jumătate arse, care au ajuns pe malul râului.

„În ultimele zile, numărul deceselor a crescut în zona noastră. Am aflat, de asemenea, că trupurile nu sunt arse corespunzător, așa că am îndrumat administrația să aranjeze la Kedar Ghat incinerarea corpurilor pe jumătate arse”, a declarat Ramesh.

 

Realitatea Live23 Iun. 2021, 16:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 16:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alexandra Dines, soţia lui Daniel Dines, cel mai bogat român şi unul dintre fondatorii companiei Uipath, este preşedintele boardului UiPath Foundation, organizaţie care şi-a publicat astăzi raportul de activitate pentru anul 2020, scrie Ziarul Financiar.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation, fundaţie creată de cel mai valoros start-up din IT pornit din România.

Licenţiată în design şi arte aplicate a Universitatea Tibiscus din Timişoara, Alexandra Dines face, de 11 ani, activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Ea a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover (companie precursoare a UiPath), UiPathşi Honeywell, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Din decembrie 2018 este preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation, organizaţie care susţine copiii din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

”Din 2019 până în prezent, UiPath Foundation a susţinut peste 25.000 de copii care provin din familii vulnerabile din România şi India să aibă acces la educaţie de calitate şi peste 3.000 de profesori din România care au beneficiat de activităţi de formare care vizează îmbunătăţirea competenţelor digitale, a leadership-ului în şcolile vulnerabile, precum şi a competenţelor secolului al XXI-lea. Aproximativ 12.450 de copii au participat la activităţi educaţionale derulate în 6 comunităţi din România şi India şi peste 15.000 de ore au fost petrecute, în 2020, la meditaţiile la limba română, matematică şi limba engleză de copiii înscrişi în Future Acceleration Program în România. copiilor din comunităţile vulnerabile.”, se arată în comunicatul transmis de UiPath Foundation.

UiPathFoundation a fost fondată de compania UiPathîn ianuarie 2019. Potrivit datelor publicate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, fundaţia a avut venituri de 23,2 milioane de lei în 2020 şi un număr mediu de 10 angajaţi.

UiPath Foundation este condusă operaţional, din funcţia de director executiv, de Raluca Negulescu-Balaci, care ocupă acest rol de la finalul anului 2018.

Soţul Alexandrei Dines, Daniel Dines, este a devenit cel mai bogat român odată cu listarea UiPath la Bursa de la New York. În prezent, UiPath are o capitalizare de piaţă de peste 35 de miliarde de dolari.