VIDEO, FOTO Excepţionalele produse SiberiaLine – acum accesibile şi consumatorilor din Moldova

27 Dec. 2021, 08:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
27 Dec. 2021, 08:29 // Actual //  Petru Cosoi

Pomuşoarele, ciupercile, nucile de cedru şi plantele medicinale siberiene sunt cunoscute în întreaga lume datorită calităţilor lor gustative, dar şi efectelor medicinale pe care le au. Faima acestora se datorează condiţiilor nemaiîntâlnite nicăieri în lume în care cresc în îndepărtata Siberie. Din pomuşoare, ciuperci, nuci de cedru şi plante medicinale siberiene sunt produse: nectar, sucuri, ceaiuri, siropuri, gemuri, sosuri, lapte şi dulceaţă de o calitate deosebită, iar specialiştii în materie le recomandă tuturor celor ce ţin la sănătatea lor.

Până recent, consumatorii din Republica Moldova puteau să se bucure de respectivele produse doar fiind peste hotare sau dacă le aduceau în ţară cu vreo ocazie. Mai nou însă aceste produse excepţionale au ajuns şi pe piaţa autohtonă. Comercializate sub brandul SiberiaLine, ele pot fi comandate pe foodstore.md şi găsite în astfel de magazine ca: George Standard, Pegas, Rogob, Atlantis, Hippocrates, WKI Poke Bowl, Londons Streald House, Sport Park și FoodStore.md.

Astfel, pentru consumatorii din Moldova a devenit o realitate să poată procura oricând îşi doresc lapte de cedru, nectar de caprifoi şi nectar de cătină din seria „BioNergy”, nectar din seria „Dikaia Iagoda”, morse natural concentrat din seria „Sibirskaia Iagoda”, nectar şi sucuri „CABA”, dar şi nectarul din seria „Мир Здоровья”.

De asemenea, acum consumatorii din Moldova au pot procura renumitul „Ivan ceai BioNergy” atât de frunze, cât şi în pacheţele.

Sortimentul SiberiaLine mai include pomuşoare zaharate, dulceaţă din seria „Sibirskaia Iagoda”, dulceaţă din con de brad, gem din seria „CABA” şi siropuri din seria „BioNergy”, pastă de tomate, precum şi renumitele sosuri din seriile „Sibirskaia Iagoda” şi „CABA”.

Recent lansate pe piaţa autohtonă, produsele SiberiaLine se bucură de mare căutare şi de aprecierea tuturor celor ce pun preţ pe calitate şi sănătate. Alătură-te şi tu marii familii a celor ce apreciază produsele SiberiaLine! Pune accent pe calitate şi sănătate!

P.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău