Vinde și cumpără valută în numerar la atm-urile maib, iar restul redirecționează-l pe cardul maib

06 Oct. 2022, 14:11
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
06 Oct. 2022, 14:11 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Maib își extinde portofoliul de soluții digitale disponibile prin rețeaua de bancomate. Începând de astăzi, poți cumpăra și vinde euro sau dolari în numerar, la bancomatele maib, iar restul să îl redirecționezi pe un card maib.

Cum funcționează:

  1. Depui restul pe card, cu utilizarea lui fizică. Introduci cardul în bancomat și urmezi instrucțiunile pentru a transfera în cont suma de bani rămasă.
  2. Depui restul pe card, cu indicarea numărul cardului. Pentru a transfera restul în contul unui card maib ai nevoie doar de numărul cardului.

Dacă nu ai card maib, nicio problemă. Cu restul, poți încărca numărul de telefon mobil Orange, Unite sau Moldcell.

Totodată, poți solicita codul de rest pentru a reîncărca mai târziu numărul de telefon mobil sau achita serviciile internet prin maibchatbot (telegram/viber).

Îți amintim, serviciul de vânzare – cumpărare de numerar în euro și dolari este disponibil non-stop la bancomatele maib. În același timp, nu trebuie să fii client maib pentru a cumpăra sau vinde valută, oricine poate folosi serviciul. De asemenea, nu necesită un card de credit.

O hartă a bancomatelor echipate cu o funcție de schimb valutar o poți găsi aici.

Maib – ușor și simplu!

P.

Realitatea Live

25 Feb. 2024, 14:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Feb. 2024, 14:27 // Actual //  Lupu Eduard

În raportul său recent, Institutul American pentru Studiul Războiului (ISW) susține că nu există niciun indiciu că gruparea limitată de trupe rusești desfășurate în Transnistria ar putea întreprinde operațiuni la sol care să reprezinte o amenințare directă pentru Ucraina.

Această concluzie contrazice temerile anterioare că autoritățile transnistrene ar putea sprijini acțiuni hibride rusești cu scopul de a destabiliza Moldova, prin solicitarea unui referendum pentru aderarea la Rusia. ISW consideră că astfel de acțiuni ar reprezenta o amenințare la adresa stabilității politice și sociale a Moldovei, dar nu ar implica un pericol militar pentru Ucraina.

Forțele ucrainene nu au observat nicio activitate militară în Transnistria care să indice o amenințare iminentă la adresa Ucrainei. ISW afirmă că, în ciuda posibilității unui referendum pentru aderarea la Rusia, probabilitatea unui atac terestru rusesc asupra Ucrainei din Transnistria rămâne scăzută.

Analiza ISW sugerează că gruparea transnistreană a armatei ruse nu ar fi capabilă să lanseze o operațiune terestră semnificativă împotriva Ucrainei, chiar dacă ar dori acest lucru.

Anterior, s-a speculat că în cadrul unui congres al deputaților locali de toate nivelurile, programat pentru 28 februarie în Transnistria, ar putea fi solicitată aderarea regiunii la Rusia, sub conducerea președintelui Vladimir Putin. Cu toate acestea, ISW consideră că acest lucru nu ar duce la un conflict militar direct între Rusia și Ucraina prin intermediul Transnistriei.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău