Vrei să participi la Squid Game și să câștigi 4,56 milioane de dolari? Ce îți pregătește Netflix

15 Iun. 2022, 16:12
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2022, 16:12 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Netflix pare să fie conștient pe deplin de succesul absolut al serialului coreean, Squid Game, întrucât lansează sezonul doi. Este vorba de un reality show de tipul competiției, după chipul și asemănarea personajelor din film. Câștigătorul se va alege și cu un premiu granduis, anunță presa internațională.

Astfel, Netflix va lansa realitu show-ul Squid Game: The Challenge, bazat pe seria coreeană apreciată în întreaga lume.

Potrivit informațiilor, producția va avea 10 episoade și va pune față în față 456 de oameni, urmând ca aceștia să lupte unul împotriva celuilalt în jocuri atât „inspirate” de spectacol, cât și în unele noi, inventate ad-hoc.

Câștigătorul primește un premiu uriaș de nici mai mult, nici mai puțin de 4,56 milioane de dolari. Acesta ar fi cel mai mare premiu oferit vreodată în cadrul unui reality show.

Și tu poți participa la Squid Game. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

În prezent, compania organizează un casting pentru participanții vorbitori de limba engleză din întreaga lume, înainte de filmările ce vor avea loc în Marea Britanie. Dacă vrei să participi, trebuie să cunoști foarte bine limba engleză.  Toți candidații ar putea fi nevoiți să se angajeze până la patru săptămâni, pentru filmări, la începutul anului 2023. Casa de producție Circle Studio Lambert și The Garden de la ITV vor fi implicate în dezvoltarea acestui proiect.

Pentru moment, nu se cunoaște când va avea loc premiera. Squid Game rămâne cea mai populară producție Netflix din toate timpurile și a câștigat premii cu nemiluita la Globurile de Aur și SAG.

Realitatea Live

05 Iul. 2022, 05:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Iul. 2022, 05:30 // Actual //  Lupu Eduard

Americanii au avertizat Germania, la fel și est-europenii. Dar Germania a continuat să cumpere din ce în ce mai mult gaz natural din Rusia. Se pare că Putin a ales să-și folosească livrările de gaze naturale către Germania drept o armă.

Săptămâna trecută, Rusia a redus cantitatea de gaz trimisă în Germania prin conducta Nord Stream 1 de la Marea Baltică. Justificarea: Lucrări de reparații. Ministrul Economiei, Robert Habeck, a anunțat creșterea nivelului de alertă pentru gaze naturale și a numit mutarea de la Moscova drept „atac economic” și „situație gravă”. Planul său de urgență cere germanilor să-și reducă consumul de energie și companiilor să economisească gaz și să-și vândă capacitatea nenecesară la licitații speciale.

Războiul din Ucraina a arătat fără milă cum cea mai mare țară industrializată a Europei a greșit grav în politica energetică și s-a predat lui Putin. Au existat o mulțime de promisiuni și anunțuri, dar niciodată un plan clar – cel puțin nu unul care a fost implementat rapid. Oricine ar fi putut recunoaște că lipsurile de energie erau o posibilitate distinctă. În schimb, partidele politice ale Germaniei au continuat să abandoneze tehnologiile pentru a salva clima.

„Dependența energetică de Rusia a fost rațională, toată lumea a profitat”, spune Rolf Martin Schmitz, până anul trecut directorul general al companiei germane de energie RWE. „Doar că planul nu prevedea un despot ca Putin. Asta nu făcea parte din ecuație”. Spre deosebire de riscurile pe care le poate reprezenta energia nucleară, potențialele pericole asociate cu Rusia au părut întotdeauna gestionabile. Era doar una dintre multele variabile pe care Germania le acceptase în lumea globalizată.

Embargoul nu a fost în vigoare de mult. Germanii și rușii nu au vrut să permită altora să le strice cooperarea în domeniul gazelor – o atitudine care va caracteriza și deceniile care au urmat. Fiecare guvern german a văzut mai multe oportunități decât pericol atunci când a fost vorba de gazul rusesc – indiferent cine a criticat cooperarea și indiferent de ce.

La sfârșitul anilor 1960, Leonid Brejnev era liderul sovietic. Dar era și inginer prin pregătire și știa ce poate face inamicul de clasă. „Ca să fiu sincer, avem nevoie de cooperare pentru rearmare”, se arată în procesele-verbale clasificate cândva de la o consultare germano-sovietică. Mai mult, o astfel de cooperare ar „solidifica prietenia noastră”. Sau mai degrabă, ușurează dușmănia.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău