(VIDEO) Morgenshtern se află la Chișinău. În weekend va organiza un concert în PMAN. Intrarea este liberă

15 Iun. 2022, 15:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2022, 15:21 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Morgenshtern anunță că va cânta la Chișinău pe 19 iunie. Potrivit cântărețului, evenimentul cu participarea sa se va desfășura chiar în Piața Marii Adunări Naționale și este dedicat „Zilei absolventului”, scrie Realitatea.md. Evenimentul este organizat de activistul Veaceslav Valico.

Din secvențele video publicate de Morgenshtern, acesta pare să se afle deja în Republica Moldova. „Vă salut din Chișinău”, le spune el urmăritorilor.

Rapperul rus anunță și-a invitat toți fanii la concert, indiferent de vârstă și a promis că nu va înjura de pe scenă. „Este primul meu concert grandios într-un an. Vă amintiți unde a fost ultimul? Tot la Chișinău. Mi-a fost dor și îmi este frică să îmi imaginez ce va fi”, spune el.

Controversatul activist Veaceslav Valico a confirmat că este organizatorul concertului de duminică, la care va cânta și Morgenshtern. Acesta afirmă că este ajutat de conaționali de peste hotare.

Într-un video publicat pe rețelele de socializare, Valico, care este apropiat de Veaceslav Platon, susține că a fost contactat de o moldoveancă stabilită în Canada. El mai menționează că anume ei i se datorează organizarea evenimentului, deoarece a mobilizat în acest scop mai mulți reprezentanți ai diasporei, care au sponsorizat concertul.

„Motive pentru sărbătoare sunt puține, dar viața merge înainte, iar tinerii au nevoie de momente pozitive. Sunt doar fața oficială a evenimentului și persoana care a implementat ideea”, spune Valico.

Precizăm că Valico a candidat independent la ultimul scrutin parlamentar. Persoana sa de încredere a fost controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, iar în declarația de avere era indicat că nu deține bani sau alte bunuri mobile sau imobile. Totodată, în perioada pandemiei acesta era una dintre persoanele care promova intens teoriile conspiraționiste.

Realitatea Live

12 Aug. 2022, 05:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Aug. 2022, 05:30 // Actual //  Lupu Eduard

Ministerul ucrainean al Apărării ironizează turiștii ruși care au ales să se odihnească în Crimeea și, după exploziile de la baza aeriană militară rusă, părăsesc în grabă peninsula.

Centrul de presă al ministerului a publicat un videoclip amuzant, recomandându-le rușilor să refuze să viziteze Crimeea pentru a ocoli „vacanța de vară neplăcut de caldă”. Videoclipul a fost postat pe pagina de Twitter a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Vorbind sarcastic la două zile după exploziile de la Novofedorivka, armata ucraineană a lăsat să se înțeleagă riscul de a-și ruina vacanțele din cauza mai multor explozii la unitățile militare ale Rusiei din peninsula.

În mesaj, armata ucraineană trolează și trupele de ocupație ruse, sugerând că seria de explozii puternice la baza aeriană a fost rezultatul fumatului în locuri neautorizate.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău