10 LEI// Anastasia Haraz, Floral Soul, despre afacerea cu plante, înverzirea spațiilor și dezvoltare continuă

12 Apr. 2023, 10:15
 // Categoria: Interviu // Autor:  Dumitrita Culiuc
12 Apr. 2023, 10:15 // Interviu //  Dumitrita Culiuc

Dacă vrei să ajungi într-un loc în care să fii înconjurat de plante, noi știm unde trebuie să mergi. Plimbându-te pe starada Mihail Kogălniceanu din Chișinău vei găsi acel loc minunat. Este vorba despre Floral Soul, orangeria fondată de Anastasia Haraz. În cadrul emisiunii 10 LEI am discutat cu Anastasia despre afacerea cu plante, înverzirea spațiilor și dezvoltarea continuă.

Fiind îndrăgostită de plante încă de mic copil, Anastasia a decis să lanseze o afacere verde. Compania a fost înregistrată în 2017, dar calea în lumea antreprenoriatului a început în 2019.

Floral Soul este mai mult decât o orangerie. Pe lângă comercializarea mai oferă și servicii de înreținere și reabilitatea a plantelor.

„Orangeria Floral Soul este a doua mea casă. Este spațiul unde , eu cred că, fiecare se va simți foarte bine odată ce îl va vizita pentru că este plin de plante. Acesta este și scopul nostru – să aducem starea de bine prin înverzirea spațiilor de interior. Suntem focusați pe proiecte de înverzire, pe mentenanța plantelor, adică avem grijă săptămânal de plantele pe care le amenajăm. Mai reabilităm plante, avem și o zonă dedicată acestui serviu, zona SPA pentru plante, îi spunem noi. Avem plante pentru orice gust, pentru orice tip de interior și condiții. Colaborăm cu meșterii autohtoni, facem ghivece, alte elemente decorative, organizăm workshopuri, masterclassuri, evenimente legate de plante și în general suntem îndrăgostiți de natură, plante și frumos”, a declarat Anastasia Haraz.

Anastasia este și adepta dezvoltării continue. Chiar dacă nu are studii în business și administrare sau botanică a reușit să crească o afacere cu pași mici, învățând zilnic lucruri noi atât despre afaceri cât și despre plante. Învățarea continuă este acel element care asigură succesul.

„Eu cred că trebuie să investim în educația noastră zi de zi. Nu există o limită că am ajuns la 30 sau 40 (n.r. – de ani) și gata, știu totul, nu mai am ce învăța. Noi personal, și echipa în care sunt am un țel ca să creștem permanent. Și da, investiția în educație trebuie să fie”, menționează Anastasia.

De asemena, dorința și perseverența, lucrul non-stop, oamenii cu aceleași valori sunt elemente fără de care nu ajungi la rezultatele dorite.

Pentru mai multe detalii, urmăriți interviu integral.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 17:07
 // Categoria: Economie // Autor:  Trifan Stela
26 Sept. 2023, 17:07 // Economie //  Trifan Stela

Compania Paynet, cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard, este încântată să anunțe lansarea campaniei „Revoluția Transferurilor.” Această inițiativă inovatoare are scopul de a revoluționa modul în care moldovenii trimit și primesc bani din Europa și nu numai. Cu Paynet, acest lucru devine mai simplu, mai rapid și mai accesibil ca niciodată!

Doar cu Paynet poți trimite și primi bani din Europa la rechizitele IBAN EU!

Cu Paynet, ai posibilitatea de a transfera bani în mod facil și sigur către rechizitele IBAN din Europa. Asta înseamnă că acum poți să îți trimiți și să primești bani de la prieteni, familie sau parteneri de afaceri din întreaga Europă cu ușurință și la costuri reduse. Banii ajung direct pe cardul Paynet Mastercard și poți să-i utilizezi imediat pentru plăți online sau offline sau să îi retragi de la orice bancomat din țară.

Tarife incredibil de avantajoase:

  • Primești bani din Europa cu doar 1 euro direct pe cardul paynet Mastercard!
  • Expediezi bani către Europa cu un comision de 10 euro!

Aceste tarife extrem de competitive fac din Paynet alegerea perfectă pentru toți moldovenii care au legături financiare în Europa.

SPOT DIGITAL  Link: (link-ul trebuie de încărcat pe platforma Paynet)

Serviciu unic în Moldova! Paynet. Cei mai buni!

Paynet este mândru să ofere moldovenilor un serviciu de transferuri și plăți electronice de încredere și accesibil. Cu Paynet, beneficiezi de următoarele avantaje:

Card fizic și virtual:

  • Ia-ți cardul Paynet 100% online, fără comisioane de eliberare și administrare.
  • Comandă din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.
  • Conectează mai multe carduri la un singur cont.
  • Achită în siguranță oriunde în lume, inclusiv prin Google Pay și Apple Pay.
  • Retrage bani la orice bancomat și la partenerii noștri.
  • Alimentează cardul simplu și rapid.
  • Primește orice plăți sociale pe card.

Cont IBAN gratuit:

  • Deschide un cont IBAN gratuit pentru plăți în UE.

Și dacă încă nu ai un cont sau card Paynet, ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM.

„Cu această campanie, ne dorim să oferim moldovenilor posibilitatea de a face transferuri și plăți într-un mod mai eficient și mai convenabil ca niciodată. Vrem să facilităm viața oamenilor și să îi ajutăm să economisească bani atunci când trimit sau primesc bani din Europa. Cu Paynet, revoluționăm modul în care Moldova se conectează cu restul lumii”, a declarat Călin Greadcenco, director executiv Paynet.

 

Despre Paynet:

Paynet este o companie cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard.

Acțiunile Paynet sunt orientare spre a facilita tranzacțiile financiare pentru toți moldovenii, Paynet oferă soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău