Moldindconbank și Visa îți oferă șansa să câștigi un apartament în Chișinău. Ce trebuie să faci

18 Dec. 2023, 16:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Dec. 2023, 16:30 // Actual //  Lupu Eduard

Moldindconbank și Visa lansează cea mai tare promoție “Realizează-ți visul”! Acum, ai o șansă unică de a câștiga un apartament în Chișinău, dar și multe alte premii utile pentru locuință.

În perioada 18 decembrie 2023 – 18 aprilie 2024, fiecare tranzacție de minim 500 de lei cu un card Visa de la Moldindconbank poate fi norocoasă. Ține ritmul cu noi, plătește cumpărăturile și serviciile cu cardul tău Visa în țară sau străinătate și unul dintre darurile oferite poate fi al tău.

La fiecare două luni, vor fi trase la sorți premiile intermediare: soundbaruri puternice și versatile, aspiratoare și fierbătoare. Totodată, efectuând cumpărături la magazinul Jysk, clienții Moldindconbank pot obține unul dintre cele 300 de premii speciale – vouchere la Jysk, în sumă de 500 lei fiecare. Iar la final de promoție va fi extras premiul mare – un apartament cu o cameră în municipiul Chișinău.

Vestea superbă este că poți câștiga la fiecare etapă a promoției și să intri în tombolă pentru locuința visurilor tale.

Ai făcut o plată cu cardul Visa de cel puțin 500 de lei? Nu te opri aici, pentru că mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de a deveni proprietarul unuia dintre darurile oferite cu drag de către Moldindconbank și Visa.

Cardul Visa de la Moldindconbank îți lipsește din portofel? Vino la orice sucursală a băncii, deschide unul din paleta propusă: Classic, Gold sau Platinum, efectuează plăți cu el și intră în promoție.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul campaniei ”Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

16 Mai 2024, 18:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
16 Mai 2024, 18:49 // Actual //  Lupu Eduard

Nu se întâmplă prea des ca Samsung să întreacă Apple în campaniile sale de marketing, dar compania sud-coreeană a făcut exact acest lucru cu cea mai recentă reclamă a sa, „Uncrush”, scrie publicația FastCompany.

La începutul acestei luni, Apple a dezvăluit mult-așteptatul nou iPad Pros, care dispune de ecrane OLED. Acestea sunt, de asemenea, cele mai subțiri dispozitive pe care Apple le-a realizat vreodată. Pentru a scoate în evidență această subtilitate, Apple a lansat o nouă reclamă numită „Crush”. Reclama arată un compresor industrial care zdrobește lucruri precum o chitară, un pian, vopsea, sculpturi și multe altele.

Reclama „Crush” a Apple nu a fost bine primită de public, care a transmis că simbolizează distrugerea creativității umane de către tehnologie. Ulterior, Apple și-a cerut scuze pentru reclamă și că nu o va mai difuza la televizor. Deși lucrurile ar fi trebuit să se termine acolo, Samsung a văzut un mod de a profita de această situație și a făcut o campanie publicitară ca răspuns la spot-ul Apple.

În reclama „Uncrush”, publicul se află în aceeași cameră cu același compresor industrial din reclama Apple. Peste tot sunt instrumente de creație fizică sparte și zdrobite. Vedem o pereche de picioare care se plimbă printre distrugeri, apoi o femeie ridică o chitară care a fost distrusă doar parțial de compresorul Apple. Ea începe să cânte la ea în timp ce citește partituri de pe o tabletă Samsung.

Reclama se încheie cu tag-ul „Creativitatea nu poate fi distrusă”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău