Daruri de Crăciun pentru discipolii Academiei de fotbal ”Radu Rebeja” din partea Moldindconbank

25 Dec. 2023, 10:00
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
25 Dec. 2023, 10:00 // Slider //  MD Bani

500 de tineri sportivi, care se antrenează la Academia de fotbal ”Radu Rebeja”, au primit daruri de Crăciun din partea Moldindconbank. Copiii s-au ales cu huse pentru ghete și dulciuri, în spiritul sărbătorilor magice de iarnă.

Tatiana Marcu, directorul PR al Moldindconbank:

„Din numele echipei Moldindconbank vreau să vă felicit cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă. Pentru că sărbătorile de iarnă, în special Crăciunul, înseamnă speranță, bucurie, lumină și dăruire, v-am pregătit cadouri speciale, care o să vă ajute să practicați sportul preferat – fotbalul. Suntem convinși că o să vă fie de folos husele dăruite. Vă dorim ca în noul an să înregistrați reușite remarcabile și noi o să avem foarte multe motive să ne mândrim cu performanțele voastre. La mulți ani”.

Acum un an banca a devenit partener al Academiei, asumându-și responsabilitatea de a susține și promova copiii, dornici de a obține performanțe în acest sport.

Radu Rebeja, președintele Academiei de fotbal ”Radu Rebeja”:

„Copiii s-au bucurat de daruri, iar pentru aceasta mulțumesc parternerului nostru de încredere, Moldindconbank, care le-a oferit cu multă implicare sufletească. Adevăratul spirit al acestor sărbători înseamnă să prețuiești pacea și bunăvoința, să dăruiești fără a aștepta recunoștința. Suntem cu adevărat recunoscători Moldindconbank pentru ceea ce face, aducând bucurie și fericire în ochii acestor copii talentați”.

Academia de Fotbal ”Radu Rebeja” a fost înființată în 2019, oferind tinerilor fotbaliști șanse egale de a intra în lumea prestigioasă a fotbalului. La Academie se antrenează circa 500 de copii, inclusiv de la liceul-internat cu profil sportiv.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

16 Mai 2024, 18:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
16 Mai 2024, 18:49 // Actual //  Lupu Eduard

Nu se întâmplă prea des ca Samsung să întreacă Apple în campaniile sale de marketing, dar compania sud-coreeană a făcut exact acest lucru cu cea mai recentă reclamă a sa, „Uncrush”, scrie publicația FastCompany.

La începutul acestei luni, Apple a dezvăluit mult-așteptatul nou iPad Pros, care dispune de ecrane OLED. Acestea sunt, de asemenea, cele mai subțiri dispozitive pe care Apple le-a realizat vreodată. Pentru a scoate în evidență această subtilitate, Apple a lansat o nouă reclamă numită „Crush”. Reclama arată un compresor industrial care zdrobește lucruri precum o chitară, un pian, vopsea, sculpturi și multe altele.

Reclama „Crush” a Apple nu a fost bine primită de public, care a transmis că simbolizează distrugerea creativității umane de către tehnologie. Ulterior, Apple și-a cerut scuze pentru reclamă și că nu o va mai difuza la televizor. Deși lucrurile ar fi trebuit să se termine acolo, Samsung a văzut un mod de a profita de această situație și a făcut o campanie publicitară ca răspuns la spot-ul Apple.

În reclama „Uncrush”, publicul se află în aceeași cameră cu același compresor industrial din reclama Apple. Peste tot sunt instrumente de creație fizică sparte și zdrobite. Vedem o pereche de picioare care se plimbă printre distrugeri, apoi o femeie ridică o chitară care a fost distrusă doar parțial de compresorul Apple. Ea începe să cânte la ea în timp ce citește partituri de pe o tabletă Samsung.

Reclama se încheie cu tag-ul „Creativitatea nu poate fi distrusă”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău