Artiştii invitaţi la „Cucoanele Fiesta” promit un show muzical de excepţie, pe ritmuri latino

30 Iul. 2024, 10:33
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
30 Iul. 2024, 10:33 // Actual //  bani.md

Dacă te întrebi cum să petreci seara de sâmbătă, 3 august, aşa ca să ţi-o aminteşti o viaţă întreagă, îţi spunem noi. Alege cele mai colorate haine din garderobă, încălţăminte comodă, i-aţi prietenii şi buna dispoziţie şi vino la Castel Mimi, la un carnaval brazilian cu muzică latino.

Muzicienii sunt şi ei în repetiţii şi promit o seară cu mult dans în aer liber. Felicia Dunaff cu „Dunaff Band”, dar şi „Stratone Show Band” vă dau întâlnire sub cerul înstelat de la Castel Mimi. Artiştii au înregistrat un filmuleţ în care invită toată lumea la „Cucoanele Fiesta”.

„Suntem Stratone Show Band şi te invităm la „Cucoanele Fiesta” acolo unde vom cânta ritmuri latino” şi „Să dansăm pe cele mai fierbinţi ritmuri latino, împreună cu noi, Dunaff Band” sunt mesajele artiştilor.

Şi dacă vă înfierbântaţi de la prea mult dans pe ritmuri latino, atunci vă puteţi răcori gratuit, ori de câte ori vă pofteşte inima, cu un pahar de vin alb „Cucoanele”, păstrat la gheaţă de organizatori. Iar gurmanzii se vor putea delecta cu bucate coapte pe grătarele încinse de către bucătarii restaurantului „Bufniţa Albă”.

În premieră, participanţii la eveniment vor putea degusta toate cele patru vinuri din seria Chef, destinată exclusiv domeniul HoReCa, iar pasionaţii de arta cu vin, vor putea participa la un master class de pictură cu vin, ghidaţi de maestrul Eugen Gorean.

Sunteţi invitaţi la un adevărat carnaval, să ştiţi că veţi avea parte şi de activităţi pe măsură. Femeile vor încerca paşii de samba, iar bărbaţii îşi vor testa forţa la exerciţii de capoeria – o artă marţială afro-braziliană.

Dacă v-am intrigat şi făcut poftă de distracţie, atunci pentru mai multe detalii accesaţi https://castelmimi.md/events/cucoanele-fiesta/

Realitatea Live

19 Sept. 2024, 17:54
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
19 Sept. 2024, 17:54 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Negocierile care au durat mai bine de jumătate de an între autoritățile ruse și turcești pentru deblocarea plăților bancare au ajuns într-un impas total.

Majoritatea băncilor turce au decis să înceteze procesarea tranzacțiilor legate de Rusia și Belarus, relatează TASS, citând o sursă familiarizată cu situația. Potrivit acesteia, toate instituțiile bancare din Turcia cu participare străină au oprit deja plățile pentru companiile rusești, iar acum li se vor alătura și băncile de stat și private fără parteneri externi.

Băncile încearcă să „se protejeze de posibile probleme viitoare, precum eventuale restricții și sancțiuni”, a explicat sursa TASS. Singura bancă ce continuă să sprijine comerțul ruso-turc este Emlak Katılım, care efectuează plăți în lire turcești și ruble, în timp ce tranzacțiile în dolari și euro sunt imediat blocate de multe bănci turce.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău