Ai experiență în managementul documentelor? CCI a RM te așteaptă în echipă, este în căutarea unui șef cancelarie

27 Iun. 2022, 17:09
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Iun. 2022, 17:09 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) este în căutarea unui nou coleg care are experiență în domeniul managementului documentelor. Instituția camerală are nevoie de șef cancelarie.

Este nevoie de o persoană cu experiență nu mai puțin de doi ani în managementul documentelor ce are competențe PC, mai exact utilizarea MC Office, internet și email. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba română și rusă la nivel avansat și ar fi de dorit cunoștințe de limba engleză. Nu în ultimul rând sunt necesare abilități excelente de comunicare interpersonală, verbală și în scris.

Șeful cancelarie va fi responsabil de:

  • organizarea activităților cancelariei;
  • asigurarea procesării în timp a corespondenței de intrare și de ieșire;
  • asigurarea controlului asupra termenelor pentru executarea documentelor și executarea corectă a acestora;
  • organizarea lucrărilor de înregistrare, contabilitate, depozitare și transfer către subdiviziunile structurale relevante ale documentelor pentru depozitare;
  • asigurarea tipăririi și reproducerii documentelor oficiale.

Fiind în echipa CCI a RM vei beneficia de angajare oficială, pachet social complet, oportunităţi de dezvoltare profesională precum și lucru într-o echipă stabilă şi dinamică.

Persoanele interesate pot expedia CV-ul pe adresa: camera@chamber.md cu referință la anunț, până pe data de 10 iulie 2022.

Vor fi contactate doar persoanele care corespund cerințelor înaintate!

Prin expedierea CV-ului și altor documente la adresa de e-mail sus menționată, candidatul consimte implicit la recepționarea și prelucrarea datelor personale conținute în CV și în celelalte documente exclusiv în scopul analizării calificării candidatului pentru postul vacant, precum și la păstrarea unor asemenea date în dosarele noastre pentru ocazii de angajare viitoare. Candidatul își poate revoca consimțământul în orice moment prin expedierea unei notificări la adresa de e-mail menționată mai sus.

Realitatea Live

12 Aug. 2022, 05:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Aug. 2022, 05:30 // Actual //  Lupu Eduard

Ministerul ucrainean al Apărării ironizează turiștii ruși care au ales să se odihnească în Crimeea și, după exploziile de la baza aeriană militară rusă, părăsesc în grabă peninsula.

Centrul de presă al ministerului a publicat un videoclip amuzant, recomandându-le rușilor să refuze să viziteze Crimeea pentru a ocoli „vacanța de vară neplăcut de caldă”. Videoclipul a fost postat pe pagina de Twitter a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Vorbind sarcastic la două zile după exploziile de la Novofedorivka, armata ucraineană a lăsat să se înțeleagă riscul de a-și ruina vacanțele din cauza mai multor explozii la unitățile militare ale Rusiei din peninsula.

În mesaj, armata ucraineană trolează și trupele de ocupație ruse, sugerând că seria de explozii puternice la baza aeriană a fost rezultatul fumatului în locuri neautorizate.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău