Amazon vrea să lanseze un produs nou pe piața americană. Compania lansează propriul model de televizor

05 Sept. 2021, 09:43
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
05 Sept. 2021, 09:43 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Amazon, cel mai mare retailer al planetei, se pregătește să lanseze propriul model de televizor pe piața americană, în această toamnă.

Compania a testat deja piața din India, unde a lansat AmazonBasics TV, la finele anului trecut, dar a fost mai mult un soi de proiect pilot, modelul fiind vândut în exclusivitate în această țară. Dar acum este gata să lanseze un produs nou pe piața americană, unde televizorul este o adevărată cultură.

Potrivit BusinessInsider, televizorul va fi sub brand propriu și ar urma să fie lansat în luna octombrie, după ce a fost ținut secret mai bine de doi ani.

Modelul lansat în India s-a vândut în două variante, cu diagonale de 50 și 55 de inci, la prețuri de circa 506, respectiv 588 de dolari. Deocamdată, nu există informații legate de prețul noului model. Cei de la Amazon au refuzat să comenteze în vreun fel informațiile apărute în presă, dar nu au infirmat zvonurile.

Se pare că noul model ar urma să vină cu platformă software FireTV, care este folosită de mai multe modele de televizoare, ale altor producători cunoscuți, printre aceștia se numără și Toshiba.

Totodată, se speculează că va beneficia și de seriviciile asistentului virtual Alexa, dezvoltat chiar de către Amazon.

Producătorul ales ar fi compania chineză TCL, aceeași care produce telefoane sub brandul Alcatel, dar care produce și unele modele de televizoare pentru cei de la Samsung.

Surse din cadrul companiei mai spun că un al doilea model s-ar afla în faza de dezvoltare, proiectul fiind coordonat în totalitate de o echipă internă a celor de la Amazon.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău