Black Friday – 60% pentru MBA și educație în afaceri de la 22.11 la 30.11

23 Nov. 2021, 09:40
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Nov. 2021, 09:40 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Vinerea neagră nu a trecut pe lângă noi… O singură zi pe an lumea întreagă o ia razna. Nu facem excepție nici noi!

Cu ocazia acestui eveniment mondial, City Business School anunță prețuri incredibil  de mici pentru toate programele majore:

MBA general

MBA intensiv

Mini MBA

Director financiar

Director HR

Director de producție

Director de vânzări

Director Achiziții si Achiziții

MBA – Master of Business Administration este un program educațional extins pentru manageri medii și seniori, precum și pentru proprietari de afaceri. Oferă cunoștințe cuprinzătoare și abilități practice pentru liderii de companii.

vei avea nevoie de aceste cunoștințe dacă:

– urmează să dezvolţi o carieră în afaceri;

– ai devenit recent lider și nu prea înțelegi ce să faci cu noile responsabilități;

– ai fost lider de  mai mult timp, dar simți ca îţi doreşti să te perfecţionezi;

– urmează să-ți începi propria afacere, dar nu știi de unde să începi;

– ţi-ai deschis deja propria afacere, dar doreşti să o dezvolţi în continuare în vederea obţinerii unor beneficii mai mari;

– doreşti  să –ţi schimbi domeniul de activitate și ai nevoie de cunoştinţe suplimentare.

Cele trei valori de bază ale MBA:

Cunoştinţe.

Experți şi practicieni de top,  ruși și internaționali își împărtășesc cunoștințele la MBA. Aceasta este o experiența concentrată a celor mai puternici manageri, cunoștințele lor sunt întotdeauna relevante, deoarece sunt în primul rând conducători și  apoi profesori.

Practică.

În procesul de ţinere a cursului, în special în școala noastră, implementarea sarcinilor practice constituie 70% din pregătire. Cu această abordare, abilitățile de management sunt formate deja în procesul de studiere.

Ce face? În primul rând – restructurează  gîndirea. Absolvenții de MBA își dezvoltă o viziune strategică, învață să stabilească corect sarcini și obiective pentru ei și subalternii săi, subordonându-i unui singur vector de dezvoltare a companiei. Cu această abordare, abilitățile se formează în timpul procesului de învățare.

Rețele.

Alături de tine vor fi oameni interesanți, lideri și manageri de top de cel mai înalt nivel, cu care în realitate este, de obicei, greu să faci cunoștință. Și în cadrul formării comune, puteți comunica cu ei, puteți face schimb de experiență și recomandări. Potrivit absolvenților școlilor de afaceri, aceștia au beneficiat de circa o treime din informații utile de la colegii studenți.

Un MBA nu este potrivit pentru tine dacă:

– nu vrei să devin lider. Apoi antrenează-ți abilitățile în specialitatea ta.

– vrei doar să schimbi ceva în viață. MBA este orientat spre practică și acțiune. Dacă nu ai  încă obiective specifice, atunci mai întâi vă sfătuim să vă decideți asupra lor, apoi să decideți dacă aveți nevoie de o educație în afaceri.

http://www.e-mba.md

P.

Realitatea Live

06 Dec. 2022, 17:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Dec. 2022, 17:29 // Actual //  Lupu Eduard

Ungaria s-a opus, marţi, prin veto, pachetului în valoare de 18 miliarde de euro sub formă de ajutor macrofinanciar pentru Ucraina pentru anul 2023 propus de Comisia Europeană.

În acest caz, Uniunea Europeană va căuta acum o soluţie – cu sprijinul restului statelor din blocul comunitar – pentru a canaliza asistenţa financiară către Kiev, transmite EFE, citată de Agerpres.

”Nu am putut adopta pachetul, dar nu ne descurajăm. Ambiţia noastră continuă să fie să începem să trimitem ajutorul Ucrainei la începutul lui ianuarie 2023”, a declarat ministrul Finanţelor ceh, Zbynek Stanjura, a cărui ţară deţine preşedinţia prin rotaţie a UE, la încheierea unei scurte dezbateri pe această temă care a avut loc la reuniunea miniştrilor europeni de resort (ECOFIN), la Bruxelles.

Opoziţia Ungariei, singurul din cei 27 de membri ai UE care respinge acest ajutor, se produce în contextul negocierii altor dosare care afectează Budapesta: aprobarea planului de recuperare pentru ţara central-europeană şi îngheţarea fondurilor europene pentru nerespectarea statului de drept.

În vederea acestei reuniuni, negocierea acestor propuneri a fost gândită ca un ”pachet” comun care includea şi directiva de introducere a impozitării pe profit a multinaţionalelor cu minimum 15% în UE, blocată şi ea unilateral de către Ungaria, cu perspectiva de a decide asupra tuturor punctelor de pe agendă.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău