Cadouri de Revelion pe care femeile le adoră! Cum să o surprinzi

30 Dec. 2021, 09:39
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
30 Dec. 2021, 09:39 // Au Bani //  MD Bani

Nu este o noutate că femeile adoră cadourile. Ele așteaptă sărbătorile pentru a fi surprinse cu cele mai speciale cadouri. Pentru ați bucura persoana dragă în noaptea dintre ani, ți-am pregătit o listă cu cele mai deosebite cadouri.

Un buchet mare de trandafiri SPA

Pentru început, această compoziție va decora interiorul băii, iar după aceea florile sale vor scădea una câte una. La urma urmei, o femeie le va putea dizolva în apă în timp ce face o baie. Procedurile de spălare cu trandafiri vor conferi pielii o catifea și o aromă plăcută.

Parfumul preferat

Dacă știi ce parfum preferă femeia de lângă tine, poate fi un cadou minunat pentru Anul Nou.

Pijamalele calde și confortabile

Orice femeie va fi încântată de o pijama, puteți opta pentru cele cu motiv de sărbători.

Bijuterii

Orice bijuterie va fi cel mai bun cadou pentru o doamnă. O broșă sau un pin din aur poate fi atribuită cadourilor originale pentru doamnele de orice vârstă.

Certificat la salon de frumusețe sau magazin de cosmetică

Un certificat pentru un salon de înfrumusețare sau un magazin de produse cosmetice poate mulțumi aproape orice femeie.

Pieptene realizat manual

Un accesoriu este de neînlocuit și util.

Portofel din piele naturală

O vacanță comună la mare

Set lenjerie intimă sexy

Abonament la sala de fitness

Mănuși

Un certificat de cuplu fericit pentru un anumit număr de dorințe.

O femeie se poate adresa unui bărbat cu orice cerere.

Coș cu bunătăți

 

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău