Ce-l roade pe Kanye West? Plecarea de la Adidas i-ar retrage volatilului superstar statutul de miliardar

17 Sept. 2022, 09:12
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
17 Sept. 2022, 09:12 // Actual //  Lupu Eduard

Atunci când Forbes a stabilit că Kanye West are o avere netă de 1 miliard de dolari în urmă cu doi ani, reacția proaspătului miliardar – care susținea de mult timp că a atins deja acest statut – a fost rapidă.

“Nu este un miliard”, a transmis West prin SMS către Forbes. “Sunt 3,3 miliarde de dolari, deoarece nimeni de la Forbes nu știe să numere”.

Rapperul superstar, care își folosește numele oficial Ye, pune acum în pericol această avere de un miliard de dolari, anunțând săptămâna aceasta că a terminat cu America corporatistă, chiar sursa averii sale. La doar o săptămână după ce a declarat că vrea să pună capăt litigiilor sale după moartea reginei Elisabeta, el a lansat public o nouă dispută, anunțând lanțul de îmbrăcăminte Gap că își reziliază contractul cu acesta, potrivit unui articol din Wall Street Journal. Se pare că disensiunile au fost reciproce. Mark Breitbard, președintele și directorul general al Gap, a trimis un e-mail angajaților Gap Inc. joi după-amiază, în care spunea că Gap “decide să încheie parteneriatul” cu Yeezy Gap, adăugând că “modul în care lucrăm împreună pentru a livra această viziune nu este aliniat”, potrivit unei copii a e-mailului văzută de Forbes.

Mișcarea a venit după luni de zile de critici la adresa Adidas, compania de pantofi sport care îi plătește aproximativ 220 de milioane de dolari pe an pentru dreptul de a vinde adidașii Yeezy.

“Trebuie să îmi oferiți cu adevărat poziția de a fi Ye și să mă lăsați să fac ceea ce gândesc”, le-a spus el directorilor Gap într-un videoclip de pe Instagram din august, “sau trebuie să continui să gândesc în altă parte”.

Parteneriatul lui Yeezy cu Gap a avut un început lent și, ca urmare, Forbes nu i-a atribuit nici pe departe aceeași valoare în comparație cu parteneriatul lui West cu Adidas. Forbes estimează că acordul lui West cu Adidas valorează 1,5 miliarde de dolari, pe baza unui multiplu al câștigurilor anuale. (Cele mai recente documente pe care West le-a arătat Forbes nu au inclus un an întreg de rezultate financiare pentru Yeezy Gap). În total, Forbes îl evaluează acum pe West la 2 miliarde de dolari. Această sumă include o participație în linia de shapewear Skims a fostei soții Kim Kardashian, bunuri imobiliare, numerar și active conexe din cariera sa muzicală multi-platină.

Răfuiala sa cu Adidas este cea care pune în pericol statutul de miliardar pentru care Ye a militat atât de mult timp. În cazul pierderii gigantului din domeniul încălțămintei, averea lui Ye s-ar prăbuși mult sub 1 miliard de dolari, conform estimărilor Forbes, o cădere care ar surveni chiar și în timp ce el își reorganizează cercul de apropiați. De la sfârșitul anului 2021, cel puțin doi membri de rang înalt din echipa sa au plecat – un director de comunicare care a cerut să nu fie identificat, invocând teama de a încălca un acord de confidențialitate, și avocatul de divertisment Miles Cooley. Înainte de asta, rapperul miliardar s-a debarasat de departamentul său de finanțe și contabilitate și l-a înlocuit cu Cohn Reznick, o firmă gigant de contabilitate globală. Cu doar câteva zile în urmă, Michael Cohen – celebru ca aranjorul lui Donald Trump – a declarat pentru Bloomberg că, deși West l-a angajat pentru afaceri personale, nu mai lucrează cu rapperul.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău