CTP: Putin a ajustat ortodoxia cu politica Kremlinului, transformând-o într-o religie a omorului

07 Ian. 2023, 19:36
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Ian. 2023, 19:36 // Actual //  Lupu Eduard

Editorialistul român, Cristian Tudor Popescu a comentat apariția liderului rus la slujba de Crăciun. „Executarea Nașterii Domnului”.

Omologul în odăjdii al lui Putin a ajustat ortodoxia cu politica Kremlinului, transformând-o într-o religie a omorului.

Satan Unu binecuvântează armamentul rusesc, sfințește războiul lui Putin, dă slavă lașității și cruzimii cu care sunt uciși în masă civilii ucraineni. Dacă mai mor și ruși, cu grămada, mamele Rusiei să facă bine și să producă mai mulți copii, ca să-i plângă mai puțin pe cei duși la moarte.

Așa arată Biserica Ortodoxă de rit kaghebist. Dar nu era de ajuns. Ce am văzut acum, de Crăciunul pravoslavnicilor, îmi pare a fi încununarea creștinismului criminal care vine de la Răsărit. După ce a decretat o încetare a focului de Sfintele Sărbători, un soi de banc sinistru de vreme ce hoarda ruso-mongolă a bombardat fără încetare Ucraina pe 25 decembrie, de Anul Nou, și continuă chiar azi, Putin a „participat” la slujba de Crăciun… de unul singur.

Închis cu un preot într-un separeu cu icoane și lumânări, răscrăcărat ca un șef de pluton de execuție care supraveghează, din ochișorii săi de pe faciesul de cimpanzeu canibal, executarea slujbei.

Imaginea aceasta este cel mai mare nonsens pe care un creștin poate să-l aibă în fața ochilor de Crăciun. Slujba pentru Nașterea Domnului înseamnă, prin însăși substanța ei, comuniune, înfrățire sufletească a credincioșilor, renașterea lor împreună întru Hristos.

Un singur individ, care îl sechestrează pe Dumnezeu ca să i se presteze numai lui liturghia, îmi pare a fi asemănător cu crucea răsturnată. Sau cu țapul satanist din pentagramă.

Cel care e gata să-i extermine pe ruși ca și pe ucraineni, ca și pe toți oamenii de pe Pământ, pentru a-și ridica în pustiu, din cadavre și ruine, statuia lui până la Cer.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 09:55
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 09:55 // Actual //  Lupu Eduard

TikTok va suspenda în mod voluntar programul de recompensă al noii aplicaţii TikTok Lite, în timp ce lucrează pentru a răspunde preocupărilor UE, a declarat compania miercuri, pe platforma de socializare X, transmite CNBC.

Comisia Europeană a dat termen până miercuri inclusiv companiei deţinute de grupul chinez ByteDance să abordeze preocupările cu privire la posibila creare de dependenţă prin intermediul programului de recompense pentru copii, urmând ca în caz contrar se confrunte cu o suspendare temporară a funcţiei.

CE consideră că acest mecanism reprezintă ”riscuri grave la adresa sănătăţii mentale a utilizatorilor”.

Platforma nu a comunicat Bruxellesului, înainte de lansarea aplicaţiei, o evaluare a riscurilor, conform obligaţiilor prevăzute în cadrul noii legislaţii cu privire la serviciile digitale (DSA).

Reţeaua de socializare TikTok, deţinută de compania chineză ByteDance, a lansat săptămâna trecută în Franţa şi în Spania noua aplicaţie, care le permitea utilizatorilor să fie plătiţi pentru vizionarea de videoclipuri. TikTok Lite era deja disponibilă în Coreea de Sud şi Japonia.

Utilizatorii TikTok Lite cu vârste de peste 18 ani puteau „să colecteze puncte descoperind noi conţinuturi sau realizând anumite acţiuni”, au declarat reprezentanţii reţelei de socializare. Punctele astfel colectate puteau fi transformate în carduri cadou sau folosite pentru a susţine creatorii de conţinuturi.

„Recompensele variază în funcţie de sarcinile îndeplinite şi de experienţa în aplicaţie”, iar „durata maximală de vizionare a videoclipurilor recompensate este cuprinsă între 60 şi 85 de minute”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii TikTok.

Foarte apreciată de tineri şi de influenceri pentru videoclipurile sale care sunt adeseori dansante sau muzicale, controversata reţea de socializare TikTok a atras peste 1,5 miliarde de utilizatori la nivel mondial.

Ea este acuzată cu regularitate că găzduieşte numeroase videoclipuri de dezinformare, provocări periculoase şi imagini pornografice sau că ar fi chiar un instrument de spionaj şi de propagandă în slujba Chinei, o acuzaţie respinsă de compania ByteDance.

Comisia Europeană a demarat totodată anchete separate care vizează Meta, Snap (Snapchat), TikTok şi YouTube despre măsurile implementate de aceste companii pentru a proteja „sănătatea fizică şi mintală” a minorilor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău