Curățenie fără concurență! Iată de ce ai nevoie un aspirator Karcher

03 Mart. 2021, 13:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
03 Mart. 2021, 13:10 // Au Bani //  MD Bani

Curățenia este, pe bună dreptate, garanția unei vieți sănătoase, mai ales în prezent, când tot mai multe persoane dezvoltă afecțiuni respiratorii sau au predispoziție spre alergii provocate de praf și acarieni. Pentru a contracara eficient efectele nocive ale acestora, este oportună curățenia eficientă, iar pentru a o realiza ai nevoie de niște aliați de încredere, precum sunt aspiratoarele Karcher. De ce trebuie să alegem anume această categorie de aparate de curățare, de ce sunt eficiente și ce beneficii au? Află din materialul oferit de magazinele METRO Cash&Carry Moldova.

Soluții fără compromis: aspiratoarele Karcher

Aspiratoarele Karcher sunt, cu adevărat, inovaționale, deoarece sunt concepute din materiale rezistente la exploatare și sunt disponibile în diverse dotări, astfel încât să poată fi multilateral utilizate. Prin urmare, acestea sunt comod de folosit și au o serie de avantaje importante, precum sunt:

  • Capacitatea de a curăți diferite suprafețe – fie că este vorba de covoare, pardoseală sau mobilă moale, aspiratorul Karcher va face față ușor și rapid, fără a afecta țesătura sau suprafața;
  • Prezența celor mai diverse supape și accesorii – acestea îți ușurează considerabil curățenia, deoarece vei putea ajunge în cele mai dificile zone fără efort suplimentar. Se potrivește astfel pentru case mari, dotate cu mult mobilier și cu compartimentare diversă.
  • Puterea înaltă de funcționare – comparativ cu alte omoloage de pe piață, produsele Karcher sunt mult mai eficiente, din punct de vedere energetic, având o putere de aspirare și de curățare mult mai înaltă, raportată la dimensiunile sale relativ compacte;
  • Unele aparate sunt dotate cu microfiltre, astfel încât să se diminueze riscul de apariție și dezvoltare a reacțiilor alergice și pentru eliminarea corespunzătoare a acarienilor.
  • Sunt versatile în utilizare, fără să fie necesară o anumită atenție suplimentară sau controale periodice.

Unul dintre marile avantaje ale folosirii aparatelor de curățare Karcher e că ai posibilitatea de a utiliza atât regimul uscat, cât și umed, care se potrivesc pentru familiile unde sunt copii sau există animale de companie. În acest fel, efortul tău nu se va dubla și vei putea să micșorezi considerabil durata de timp pe care o cheltui pentru curățenie.

În plus, această categorie de aspiratoare se potrivește de minune pentru posesorii de animale de companie, deoarece utilizarea jetului puternic de aspirare elimină orice posibile bacterii sau microorganisme, lăsând casa curată. Chiar și persoanele cu astm pot să diminueze considerabil efectele negative ale prafului, menținând locuința curată în cel mai ușor mod.

Acum poți alege aspiratorul Karcher potrivit ție, apelând la specialiștii METRO Cash&Carry. Aceștia te vor consilia cu privire la funcționarea aparatului, dar și la alegerea accesoriilor necesare pentru o curățare eficientă, iar prețurile accesibile sunt încă un motiv pentru a-ți schimba ritualul de curățenie în casă, în tandem cu produsele Karcher.

METRO – cu grijă pentru tine!

Realitatea Live

12 Iun. 2024, 18:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Iun. 2024, 18:00 // Actual //  Lupu Eduard

Exporturile de floarea-soarelui din Moldova au atins noi culmi în primele 5 luni ale anului 2024, depășind cu mult recordurile anterioare. Cu toate acestea, paradoxal, prețurile au înregistrat o scădere semnificativă, potrivit declarațiilor directorului executiv al Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agrocereale”, Iurie Rija.

În ciuda faptului că volumul exporturilor a fost impresionant, ajungând la 268.276 de tone în primele 5 luni ale anului 2024, comparativ cu 95,3% din totalul exporturilor din anul precedent, prețul mediu a înregistrat o scădere de la 9,8 lei pe kilogram în aceeași perioadă a anului trecut la 7,9 lei pe kilogram în 2024.

Analiza detaliată a datelor arată că exporturile din prima jumătate a anului 2024 au egalat nivelul din 2022, anul de vârf al exporturilor, cu 461.076 de tone pe an și 271.053 de tone în primele 5 luni. Companiile principale în exportul de floarea-soarelui au fost Rusagro-Prim, OromImpex și Ancom-Agro, iar destinațiile principale au fost România, Turcia și Bulgaria.

„În primele 5 luni ale anului 2024 în clasamentul companiilor exportatoare de floarea soarelui lider se poziționează compania Rusagro-Prim cu o cotă de aproximativ 17% (45 mii tone), fiind urmată de OromImpex cu o cotă de 13% (33,9 mii tone), Ancom-Agro cu o pondere de 9% (22,9 mii tone)”, potrivit analizei lui Iurie Rija.

Destinațiile de export pentru floarea-soarelui rămân stabile. În primele 5 luni ale 2024 60 % din cantitate a fost vândută către România (159 748 tone), 13,2%- către Turcia (35 558 tone), 8,2%- către Bulgaria (22 053 tone). În același timp, în 2024 se observă o activizare a exporturilor de floare către destinația Turcia.

Cu toate acestea, exportul de ulei de floarea-soarelui a cunoscut o scădere semnificativă în aprilie și mai, influențată de deficitul de floarea-soarelui cauzat de exporturile masive. Producătorii locali au rămas reticenți în vânzarea materiei prime către producătorii de ulei, ceea ce a redus producția și exportul. În încercarea de a soluționa deficitul, au fost luate măsuri pentru importul de semințe de floarea-soarelui din Ucraina.

Deși exporturile de ulei de floarea-soarelui au fost în scădere, exporturile de semințe și ulei de floarea-soarelui au depășit chiar și recordurile din sezonul 2021-2022. Această creștere semnificativă a exportului ar putea conduce la o criză de disponibilitate a materiei prime în Moldova și la creșterea prețurilor interne.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău