Curățenie fără concurență! Iată de ce ai nevoie un aspirator Karcher

03 Mart. 2021, 13:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
03 Mart. 2021, 13:10 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Curățenia este, pe bună dreptate, garanția unei vieți sănătoase, mai ales în prezent, când tot mai multe persoane dezvoltă afecțiuni respiratorii sau au predispoziție spre alergii provocate de praf și acarieni. Pentru a contracara eficient efectele nocive ale acestora, este oportună curățenia eficientă, iar pentru a o realiza ai nevoie de niște aliați de încredere, precum sunt aspiratoarele Karcher. De ce trebuie să alegem anume această categorie de aparate de curățare, de ce sunt eficiente și ce beneficii au? Află din materialul oferit de magazinele METRO Cash&Carry Moldova.

Soluții fără compromis: aspiratoarele Karcher

Aspiratoarele Karcher sunt, cu adevărat, inovaționale, deoarece sunt concepute din materiale rezistente la exploatare și sunt disponibile în diverse dotări, astfel încât să poată fi multilateral utilizate. Prin urmare, acestea sunt comod de folosit și au o serie de avantaje importante, precum sunt:

  • Capacitatea de a curăți diferite suprafețe – fie că este vorba de covoare, pardoseală sau mobilă moale, aspiratorul Karcher va face față ușor și rapid, fără a afecta țesătura sau suprafața;
  • Prezența celor mai diverse supape și accesorii – acestea îți ușurează considerabil curățenia, deoarece vei putea ajunge în cele mai dificile zone fără efort suplimentar. Se potrivește astfel pentru case mari, dotate cu mult mobilier și cu compartimentare diversă.
  • Puterea înaltă de funcționare – comparativ cu alte omoloage de pe piață, produsele Karcher sunt mult mai eficiente, din punct de vedere energetic, având o putere de aspirare și de curățare mult mai înaltă, raportată la dimensiunile sale relativ compacte;
  • Unele aparate sunt dotate cu microfiltre, astfel încât să se diminueze riscul de apariție și dezvoltare a reacțiilor alergice și pentru eliminarea corespunzătoare a acarienilor.
  • Sunt versatile în utilizare, fără să fie necesară o anumită atenție suplimentară sau controale periodice.

Unul dintre marile avantaje ale folosirii aparatelor de curățare Karcher e că ai posibilitatea de a utiliza atât regimul uscat, cât și umed, care se potrivesc pentru familiile unde sunt copii sau există animale de companie. În acest fel, efortul tău nu se va dubla și vei putea să micșorezi considerabil durata de timp pe care o cheltui pentru curățenie.

În plus, această categorie de aspiratoare se potrivește de minune pentru posesorii de animale de companie, deoarece utilizarea jetului puternic de aspirare elimină orice posibile bacterii sau microorganisme, lăsând casa curată. Chiar și persoanele cu astm pot să diminueze considerabil efectele negative ale prafului, menținând locuința curată în cel mai ușor mod.

Acum poți alege aspiratorul Karcher potrivit ție, apelând la specialiștii METRO Cash&Carry. Aceștia te vor consilia cu privire la funcționarea aparatului, dar și la alegerea accesoriilor necesare pentru o curățare eficientă, iar prețurile accesibile sunt încă un motiv pentru a-ți schimba ritualul de curățenie în casă, în tandem cu produsele Karcher.

METRO – cu grijă pentru tine!

Realitatea Live

01 Iun. 2023, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iun. 2023, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

Premierul Regatului Norvegiei, Jonas Gahr Støre a anunțat că acordă 50 de milioane de euro Republicii Moldova pentru implementarea reformelor în procesul de aderare la UE.

Republica Moldova are stabilite relații bilaterale de peste 30 ani cu Regatul Norvegiei. Împreună cu alte state, Regatul Norvegiei a contribuit esențial la gestionarea crizei refugiaților generate de războiul din Ucraina.

Oslo a fost aprobat programul Nansen de sprijin pentru Ucraina și Moldova pentru o perioadă de cinci ani și prevede ajutor non-militar și umanitar pentru redresarea consecințelor războiului pe dimensiunea civilă.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău