Curs valutar
 • EUR
  21.5330
  -0.469%
 • USD
  17.7606
  -0.1672%
 • RUB
  0.2392
  -0.5435%
 • RON
  4.3713
  -0.4507%
 • UAH
  0.6423
  -0.1246%

Curățenie fără concurență! Iată de ce ai nevoie un aspirator Karcher

03 Mart. 2021, 13:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
03 Mart. 2021, 13:10 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Curățenia este, pe bună dreptate, garanția unei vieți sănătoase, mai ales în prezent, când tot mai multe persoane dezvoltă afecțiuni respiratorii sau au predispoziție spre alergii provocate de praf și acarieni. Pentru a contracara eficient efectele nocive ale acestora, este oportună curățenia eficientă, iar pentru a o realiza ai nevoie de niște aliați de încredere, precum sunt aspiratoarele Karcher. De ce trebuie să alegem anume această categorie de aparate de curățare, de ce sunt eficiente și ce beneficii au? Află din materialul oferit de magazinele METRO Cash&Carry Moldova.

Soluții fără compromis: aspiratoarele Karcher

Aspiratoarele Karcher sunt, cu adevărat, inovaționale, deoarece sunt concepute din materiale rezistente la exploatare și sunt disponibile în diverse dotări, astfel încât să poată fi multilateral utilizate. Prin urmare, acestea sunt comod de folosit și au o serie de avantaje importante, precum sunt:

 • Capacitatea de a curăți diferite suprafețe – fie că este vorba de covoare, pardoseală sau mobilă moale, aspiratorul Karcher va face față ușor și rapid, fără a afecta țesătura sau suprafața;
 • Prezența celor mai diverse supape și accesorii – acestea îți ușurează considerabil curățenia, deoarece vei putea ajunge în cele mai dificile zone fără efort suplimentar. Se potrivește astfel pentru case mari, dotate cu mult mobilier și cu compartimentare diversă.
 • Puterea înaltă de funcționare – comparativ cu alte omoloage de pe piață, produsele Karcher sunt mult mai eficiente, din punct de vedere energetic, având o putere de aspirare și de curățare mult mai înaltă, raportată la dimensiunile sale relativ compacte;
 • Unele aparate sunt dotate cu microfiltre, astfel încât să se diminueze riscul de apariție și dezvoltare a reacțiilor alergice și pentru eliminarea corespunzătoare a acarienilor.
 • Sunt versatile în utilizare, fără să fie necesară o anumită atenție suplimentară sau controale periodice.

Unul dintre marile avantaje ale folosirii aparatelor de curățare Karcher e că ai posibilitatea de a utiliza atât regimul uscat, cât și umed, care se potrivesc pentru familiile unde sunt copii sau există animale de companie. În acest fel, efortul tău nu se va dubla și vei putea să micșorezi considerabil durata de timp pe care o cheltui pentru curățenie.

În plus, această categorie de aspiratoare se potrivește de minune pentru posesorii de animale de companie, deoarece utilizarea jetului puternic de aspirare elimină orice posibile bacterii sau microorganisme, lăsând casa curată. Chiar și persoanele cu astm pot să diminueze considerabil efectele negative ale prafului, menținând locuința curată în cel mai ușor mod.

Acum poți alege aspiratorul Karcher potrivit ție, apelând la specialiștii METRO Cash&Carry. Aceștia te vor consilia cu privire la funcționarea aparatului, dar și la alegerea accesoriilor necesare pentru o curățare eficientă, iar prețurile accesibile sunt încă un motiv pentru a-ți schimba ritualul de curățenie în casă, în tandem cu produsele Karcher.

METRO – cu grijă pentru tine!

Realitatea LivePreședintele Blocului electoral “RENATO USATÎI” susține un briefing de presă
Agenția Națională pentru Sănătate Publică susține conferința de presă privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova
Fracțiunea parlamentară PSRM susține un briefing de presă
Asociația Promo-LEX lansează primul Raport al Misiunii de Observare a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
Primul concert de muzică jazz, în cadrul programului muzical săptămânal „Jazz în parc”, la Teatrul de Vară
Ședința Cabinetului de Miniștri, prezidată de premierul interimar Aureliu Ciocoi
Declarații de presă după întrevederea președintelui Maia Sandu cu ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton
Grupul parlamentar ”PRO MOLDOVA” susține o conferință de presă
Prezentarea Ghidului pentru furnizorii de servicii media privind Codul Serviciilor Media Audiovizuale
13 Mai 2021, 10:39
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Otilia Cotruța
13 Mai 2021, 10:39 // Oameni şi Idei //  Otilia Cotruța

Prezentatoarea TV, Natalia Cheptene, susține că în perioada cât a lucrat la Ilan Șor, s-a ales cu o problemă serioasă la inimă din cauza stresului continuu. Totodată, a mai declarat că angajații acestuia, sunt de fapt sclavii lui, scrie Realitatea.md.

„Eu am plecat pentru că am înțeles că gata, nu mai rezist. Eu am făcut o problemă serioasă la inimă, am avut tahicardie. Eu deseori îi spuneam în glumă că robia a fost interzisă cu 300 de ani în urmă, dar el zicea „asta vouă vi se pare”. Noi eram robii lui. La ora 04:00 dimineața eu eram în ședință și stăteam sub ușă la el. Ne chemau la ora 1 la ședință și puteam sta pana la ora 4 sub ușă, toată echipa”, a declarat Natalia Cheptene în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben.

Totodată, Natalia Cheptene a declarat că echipa care lucra pentru Ilan Șor trebuia să fie mereu pregătită de orice, iar uneori chiar să uite de casă și familie.

„Noi nu aveam somn, noi nu aveam familie, pentru că lucram pentru persoana sa, și el își permitea astfel de lucruri”.

De asemenea, prezentatoarea TV a mai declarat că Ilan Șor este rezultatul unui sistem pentru că a văzut acest lucru la ruși.

„Eram foarte conștientă unde mă duc, chiar dacă îmi călcam demnitatea. De asta și am lucrat 1,5 ani. Plecarea mea a fost o înțelegere comună, eu înțelegeam că nu mai fac treabă, am înțeles că nu mai vreau să lucrez pentru un astfel de om”.
 


 
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație