Datorită Moldindconbank și Mastercard familia Țibulschi va petrece un weekend la Disneyland Paris

29 Apr. 2022, 14:36
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2022, 14:36 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Visul familiei Liubei Țibulschi, de a petrece un weekend la Disneyland Paris, va deveni realitate, datorită Moldindconbank și Mastercard. Câștigătoarea promoției se va bucura de o călătorie de familie în renumitul parc de distracții, unde pe lângă o sumedenie de privilegii, va avea șansa unică de a deschide porțile Walt Disney Studios din Paris și să fie printre primii oaspeți ai parcului.

Câștigătoarea a fost desemnată prin tragere la sorți, dintre miile de clienți care s-au înregistrat pe platforma priceless.com/micb și au îndeplinit condițiile promoției.

„Când am aflat că sunt deținătoarea premiului mare, am rămas fără cuvinte, chiar mi-au dat lacrimile de bucurie! Emoții enorme am avut timp de câteva zile! Eu am fost la Paris, însă fără familie. Mă gândeam că ar fi frumos să mergem împreună, dar nu era posibil. Acum visul nostru se realizează datorită acestei promoții. Ideea acestei campanii este extraordinară! Nu oricine își permite o călătorie cu familia la Paris. Așa ocazie apare o dată în viață”, s-a destăinuit Liuba Țibulschi.

Potrivit câștigătoarei, condițiile promoției – de efectuat minim 5 tranzacții cu cardul Mastercard de la Moldindconbank, au fost simple.

„Sunt client Moldindconbank de foarte mulți ani. Prefer să fac achitări prin intermediul cardului, mai mult decât cu numerar, pentru că este mult mai comod. În ziua de azi, peste tot putem achita cu cardul”, a menționat deținătoarea premiului mare.

Moldindconbank și Mastercard vor asigura familia câștigătoarei cu tot ce este necesar, pentru a petrece un weekend de vis în parcul de distracții.

„Doamna Țibulschi a demonstrat încă o dată cum comoditatea și siguranța tranzacțiilor vă pot asigura beneficii suplimentare. Câștigătoarei, împreună cu cei trei membri ai familiei sale, le vor fi asigurate toate biletele, dar și transfer de la aeroport la hotel și invers. Se vor bucura de un sejur de 3 zile și 2 nopți, la Hotel New York din Disneyland Paris, vor avea bilete de intrare în parcuri și vouchere pentru cumpărături, în magazinele din Disneyland. Sunt convins că clienții noștri vor aprecia și evenimentul exclusiv, la care vor participa – deschiderea porților parcului, iar copiii vor face cunoștință cu personajele preferate din producțiile Disney. Iar ca să păstreze amintirile acestor momente incredibile, le va fi organizată și o ședință foto în parc”, a povestit Igor Stratan, Director al Departamentului Rețea și Canale alternative de la Moldindconbank.

Pe lângă premiul mare, pe durata a 3 luni, participanții la promoția de la Moldindconbank și Mastercard au primit peste 5 000 de cadouri, printre care căni termo, power-bankuri și rucsacuri.

La Mastercard, lucrăm zilnic la crearea noilor tehnologii de plăți, care fac viața oamenilor mai ușoară și mai confortabilă. Pentru noi este important ca fiecare deținător al cardurilor noastre să poată face plăți rapid, comod și sigur, în orice loc și prin orice metodă convenabilă. În același timp, suntem convinși că există lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani. Emoțiile și experiențele de neuitat sunt de neprețuit. Anume din acest motiv, ne străduim de fiecare dată să facem mai mult, să uimim și să oferim deținătorilor cardurilor noastre ceva special. Felicităm sincer familia Țibulschi și le dorim un sejur de neuitat la Disneyland, iar Mastercard și Moldindconbank vor avea grijă de restul”, a subliniat Irina Untila, Director al Oficiului Mastercard în Moldova.

P.

Realitatea Live

19 Mai 2022, 11:33
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
19 Mai 2022, 11:33 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Filiala Google din Rusia a anunţat miercuri că intenţionează să declare faliment după ce autorităţile i-au confiscat conturile bancare. Astfel, compania întâmpină dificultăți la plata salariilor angajaților și a furnizorilor, scrie DPA.

„Confiscarea de către autorităţile ruse a contului bancar al Google Rusia a făcut imposibilă funcţionarea biroului nostru din Rusia, inclusiv angajarea şi plata angajaţilor cu sediul în Rusia, plata furnizorilor şi a vânzătorilor şi îndeplinirea altor obligaţii financiare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Google.

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că serviciile gratuite, inclusiv căutarea şi YouTube, vor funcţiona în regim normal, în pofida anunţului privind falimentul.

Potrivit sursei citate, filiala rusă este sub presiune de luni de zile pentru că nu şterge conţinuturi pe care autorităţile ruse le consideră ilegale şi pentru că a restricţionat accesul unor mijloace de comunicare ruseşti pe YouTube, însă Kremlinul a oprit până acum doar accesul la serviciile companiei.

Este pentru prima dată când gigantul căutărilor a recunoscut că i-a fost confiscat întregul cont bancar.

Baza de date a Serviciului Federal al Executorilor Judecătoreşti din Rusia menţionează două popriri de la mijlocul lunii martie, fără precizarea sumelor, precum şi alte amenzi şi taxe de executare. Serviciul a confirmat că a confiscat toate activele şi proprietăţile Google.

După invadarea Ucrainei de către Rusia, Google și-a mutat mai mulți angajați în afara Rusiei.

Potrivit unei note postate miercuri pe registrul oficial rus, filiala rusă plănuia să declare faliment şi din 22 martie a prezis o „incapacitate de a-şi îndeplini obligaţiile monetare”, inclusiv indemnizaţii de concediere, remuneraţiile pentru actualii şi foştii angajaţi şi plăţile obligatorii la timp.

Gigantul american de căutare, care a întrerupt vânzările de anunţuri şi majoritatea celorlalte operaţiuni comerciale în Rusia, a declarat că serviciile sale gratuite, inclusiv Gmail, Maps, Android şi Play, vor rămâne disponibile pentru utilizatorii ruşi.

Guvernul rus a anunţat mai înainte că nu intenţionează să blocheze YouTube, în ciuda ameninţărilor şi amenzilor repetate, spunând că o astfel de măsură îi va face probabil pe utilizatorii ruşi să sufere şi de aceea nu ar trebui luată.

În 2021, veniturile filialei ruse au fost de 134,3 miliarde de ruble, arată baza de date Spark a agenţiei de presă Interfax privind companiile ruseşti. Google a declarat în aprilie că Rusia a reprezentat 1% din veniturile sale anul trecut, sau aproximativ 2,6 miliarde de dolari.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău