Emma Răducanu vrea să investească la bursa din New York. S-a dus chiar pe Wall Street

17 Sept. 2021, 12:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Sept. 2021, 12:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Emma Răducanu, câștigătoarea US Open, și-a îndeplinit o dorință mai veche înainte de a pleca din New York. Tânără a vizitat celebra Bursă de pe Wall Street, unul dintre principalele motoare financiare ale lumii. Între timp, ea s-a întors la Londra, unde se va odihni o perioadă înainte de a relua antrenamentele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Emma Răducanu: Sunt foarte încântată să mă aflu aici, la Bursă. Era pe lista de dorințe înainte de a pleca din New York și sunt recunoscătoare că ați făcut posibil acest lucru.

Reporter CNBC: Am citit că ai o pasiune pentru Wall Street, spune-ne ceva despre asta. Ești atât de tânără pentru a fi campioană, ceea ce e impresionant, dar să fii interesată în piețele financiare?

Emma Răducanu: E ceva ce studiez la școală, mereu am fost interesată, părinții mei lucrează în domeniul financiar și s-o văd pe viu (n.r: Bursa) este incredibil.

Reporter CNBC: Ești interesată în partea de afaceri din sport și tenis? Ești abia la început, dar e ceva la ce te-ai gândit deja?

Emma Răducanu: E grozav, mi-ar plăcea să învăț mai mult despre asta. Sunt la începutul carierei, dar abia aștept să învăț și să mă dezvolt. Sper că de-a lungul timpului voi învăța și experimenta mai multe, voi intra mai mult în afaceri.

Reporter CNBC: E evident că ai făcut turul New Yorkului odată ce ai terminat turneul de tenis. Ți-a plăcut să fii aici ca britanică, te-ai simțit binevenită?

Emma Răducanu: M-am simțit binevenită. Am primit multă susținere la turneu. New Yorkul este un oraș foarte interesant, cu multă personalitate și caracter. Wall Street e incredibil, am visat să vin aici, zumzetul, aglomerația, îmi place.

Reporter CNBC: Reiei antrenamentele cum revii în Anglia?

Emma Răducanu: Mi-am luat câteva zile de odihnă și de recuperare. Cred că sunt necesare după ultimele șapte săptămâni. Dar, după aceea mă voi întoarce la antrenamente. Abia aștept să fiu mai bună și să joc în mai multe turnee.

Realitatea Live

23 Oct. 2021, 20:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Oct. 2021, 20:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Utilizatorii aplicației de TikTok din întreaga lume se ocupă cu crearea de tendinţe. Unii dintre ei devin nume cunoscute şi-şi monetizează popularitatea câştigată pe platformă. Tânărul senegalez Khabane Lame, care realizează scurte videoclipuri fără cuvinte, a trecut de la a fi şomer la acumularea unei averi impresionante.

1. Addison Rae Easterling a acumulat 5 milioane de dolari

Addison era o simplă elevă înainte de a avea succes pe TikTok şi a deveni una dintre cele mai bine plătite „staruri” ale reţelei sociale. A început cu un parteneriat cu brandul de îmbrăcăminte FashionNova şi a continuat cu mărci de masă precum Reebok şi Daniel Wellington. Apoi a colaborat cu American Eagle înainte de a-şi lansa propria companie de cosmetice, Item Beauty. Succesul ei a culminat cu lansarea unui podcast numit „Mama Knows Best”, pe care îl găzduieşte împreună cu mama ei.

2. Charli D’Amelio a obţinut 4 milioane de dolari din activitatea pe TikTok

Una dintre primele vedete TikTok, Charli Grace D’Amelio a devenit prima TikTokeriţă care a trecut pragul de 50 de milioane, apoi de 100 de milioane de urmăritori. A avut o gamă largă de experienţe care i-au dus la o avere uimitoare la vârsta de numai 16 ani.

A apărut în emisiunea „Tonight Show” a lui Jimmy Fallon, a fost prezentă la săptămâna modei de la Paris reprezentând Prada, a apărut într-un spot publicitar pentru Super Bowl şi a primit oferte din partea mai multor companii de top, inclusiv EOS Cosmetics şi Morphe. De asemenea, a jucat într-un lungmetraj şi a anunţat o serie originală Hulu.

Recent, a trecut în lumea finanţelor, anunţând un parteneriat cu aplicaţia mobilă Step, ajutând adolescenţii să obţină carduri de debit pentru a afla mai multe despre sistemul bancar.

3. Chase Hudson se poate lăuda cu 3 milioane de dolari câştigaţi pe TikTok

Cunoscut sub numele de Lil Huddy, americanul Chase Hudson este cunoscut pentru că a creat pictograma TikTok Charli D’Amelio şi pentru faptul că este reprezentat de agenţia de talente WME. A trecut de la platforma TikTok la o carieră de muzician, genul Pop-Punk. Single-ul său „Eulogy of You and Me” a fost compus împreună cu bateristul şi producătorul Travis Barker de la Blink 182 şi a apărut şi în adaptarea filmului „Downfalls High”, despre rapperul american Machine Gun Kelly, în care a jucat alături de actriţa Sydney Sweeney.

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie