Fii informat, abonează-te la noutățile maib prin maibchatbot

06 Oct. 2022, 11:11
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Oct. 2022, 11:11 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Vrei să fii printre primii care află despre cele mai importante evenimente, oferte noi și promoții cu premii de la maib? Abonează-te acum la noutățile băncii prin maibchatbot din platformele de mesagerie Viber sau Telegram.

E simplu și ușor! Te poți abona în doar câteva clickuri direct de pe telefon:

  • accesează platforma de mesagerie Viber sau Telegram. În câmpul de căutare introdu denumirea canalului – maibchatbot sau scanează unul dintre codurile QR de mai jos:
  • apasă butonul “Start”
  • alege limba de comunicare
  • click pe butonul „Noutăți”
  • click pe butonul „Abonare”

Abonează-te și fii la curent cu ultimele noutăți bancare, beneficiind în mod regulat de ofertele exclusive lansate de maib.

Poți apela la maibchatbot pentru o gamă variată de servicii:

  • Live chat – o alternativă pentru apelurile la Contact Center 1313. Este disponibil din orice colț al lumii atât pentru clienții maib, cât și pentru cei care nu fac parte încă din comunitatea noastră;
  • notificări privind tranzacțiile efectuate cu cardul bancar maib. Pentru aceasta e necesar să treci procedura de autentificare, accesând butonul „Autentificare” și introducând codul unic primit la numărul de telefon mobil indicat la bancă;
  • utilizarea codului de rest primit în urma schimbului valutar efectuat la bancomatele cu funcția de schimb valutar.

Maibchatbot face parte din grupul de servicii maib 365, disponibile oricând și oriunde, 24/7, 365 zile pe an. Maib 365 include aplicația maibank, internet banking, serviciile de schimb valutar la bancomatele maib, rețeaua de terminale de autoservire, Contact Center 1313, serviciile p2p și t2c.

Cu maib 365 e simplu și ușor.

P.

Realitatea Live

07 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Dec. 2022, 17:27 // Actual //  Lupu Eduard

Guvernul alocă mai puțini bani la ministerul Infrastructurii, dar și cel al Agriculturii. Informațiile se regăsesc în proiectul de Lege a Bugetului pentru anul 2023, aprobat de cabinetul de miniștri. 

Cel mai mult s-a tăiat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, condus de Andrei Spînu – 1,5 miliarde lei. Astfel, dacă în 2022, bugetul acestui minister era de 6,1 miliarde lei, pentru 2023 este prevăzut un buget de 4,6 miliarde lei, scrie realitatea.md.

Ministerul Economiei, în fruntea căruia se află Dumitru Alaiba, a pierdut 574 de milioane de lei, comparativ cu anul trecut. Astfel, de la un buget de 827 223 700 lei, cât a fost anul trecut, s-a redus până la 252 939 900 lei.

Veste proastă și pentru agricultori, bugetul ministerului de resort a scăzut cu 550 milioane lei, asta chiar dacă acest an a fost unul secetos, iar scumpirea carburanților și a inputurilor le-a dat mari bătăi de cap fermierilor. Astfel, bugetul ministerului Agriculturii în 2023 va fi de 2,2 miliarde de lei, în comparație cu 2,7 miliarde în anul 2022.

Bugetul ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost diminuat cu 139 de milioane de lei și va fi de peste jumătate de miliard. Totodată, ministerul Mediului va fi redus cu 37 de milioane de lei, până la 561 712 700 lei.

Proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2023 prevede venituri de 64,9 miliarde de lei și cheltuieli de 83,2 de miliarde de lei. Deficitul bugetar anul viitor va fi de peste 18,3 miliarde de lei sau 6% din PIB.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău