(FOTO) Cât costă o noapte de cazare în hotelurile de la mare ale Simonei Halep sau al lui Gigi Becali

25 Iul. 2022, 11:17
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Iul. 2022, 11:17 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Printre hotelurile de lux de pe litoralul românesc se numără și cele ale unor nume mari din România, cum ar fi Simona Halep, George Copos, Gheorghe Hagi sau Gigi Becali. Iată cât costă o noapte de cazare în hotelurile unor reprezentanți ai sportului românesc.

Stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc este gazda celor mai multe hoteluri care aparțin vedetelor din lumea sportului din România.

Iată cât costă o noapte de cazare în hotelurile lor, dar și în ce alte stațiuni mai dețin unități de cazare:

  • Simona Halep: tenismena deține complexul turistic Lotus Studios, aflat în Mamaia Nord – Năvodari. În sistem de apartamente, complexul deținut de Halep te face să scoți din buzunar 1.833 de roni (aproximativ 7.300 de lei) pentru trei nopți de cazare.

Fiind apartament, trebuie să rezervați pentru mai mult de o noapte. Circa 20 de apartamente fac parte din complexul turistic al Simonei Halep.

  • Gigi Becali: a cumpărat recent hotelul Inter-Venus, redenumindu-l Becali Hotel Venus.

Este un hotel de cinci stele, aflat la trei minute de plajă. Cele mai apropiate plaje sunt Venus, Saturn sau Jupiter. O noapte de cazare la hotelul deținut de Gigi Becali, cu mic dejun inclus, costă 956 de  roni (3.800 de lei) Site-ul hotelului contrazice acest preț transmis de Booking.com și prezintă costuri reduse precum 644 de roni (2.560 de lei) pentru o cameră single sau 688 de roni (2.750 de lei) pentru o cameră dublă.

  • Gheorghe Hagi: acesta deține Hotelul Iaki (Iaki Conference & SPA Hotel), din Mamaia, o unitate de cazare de patru stele, aflată la 20 de minute de plaja Mamaia, supranumită și Hotelul Regelui.

O noapte de cazare în Hotelul Regelui, cu mic dejun inclus, costă 897 de roni (3.570 de lei). Dacă doriți și articole de igienă în cameră, prețul urcă la 1.055 de roni (4.200 de lei).

  • George Copos: proprietarul lanțului hotelier ANA Hotels deține hotelul Europa, aflat în stațiunea Eforie Nord, unitate de cazare de patru stele.

La două minute de plajă, în hotelul Europa vă puteți caza pentru o noapte, cu mic dejun inclus, la prețul de 856 de roni (3.400 de lei).

  • Cristian Borcea: fostul patron al Dinamo deține un hotel de trei stele în stațiunea Olimp, Hotel Pam Beach Resort, cu prețuri mai accesibile decât ceea ce am întâlnit până acum.

La 100 de metri de plajă, în hotelul lui Borcea vă puteți caza cu doar 360 de roni pe noapte (1.430 de lei), iar pentru alți 40 de roni/persoană (160 de lei) beneficiați și de mic dejun.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 18:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 18:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ultimele magazine ale Domino’s Pizza din Italia au fost închise după ce firma care își opera punctele de vânzare din țară a depus faliment, scrie BBC.

Deținătorul de franciză ePizza SpA a fost lovit de pandemie, potrivit Bloomberg. Vestea ieșirii din țară a gigantului fast-food a fost sărbătorită de unii utilizatori ai rețelelor de socializare.

EPizza SpA a depus pentru prima dată faliment la începutul lunii aprilie, după ce a fost afectată de restricțiile legate de coronavirus.

Compania a mai spus că se confruntă cu o concurență tot mai mare, deoarece restaurantele tradiționale au început să livreze pizza.

Ca parte a procesului de faliment, firma a primit protecție față de creditorii săi timp de 90 de zile. Cu toate acestea, această protecție a luat sfârșit luna trecută.

Începând cu 2020, compania gestiona direct 23 de puncte de vânzare în Italia și alte șase magazine au fost administrate prin sub-francizare, potrivit documentelor de faliment.

În comparație, Marea Britanie și Irlanda au peste 1.200 de magazine, ceea ce o face cea mai mare piață Domino’s din Europa.

Cel mai mare lanț de pizza din lume are peste 18.300 de magazine în peste 90 de piețe internaționale la nivel global, majoritatea fiind administrate ca francizați.

Când a intrat în Italia în urmă cu șapte ani, Domino’s și-a propus să iasă în evidență față de producătorii tradiționali de pizza din țară, cu un serviciu cuprinzător de livrare la domiciliu și un meniu distinctiv, care include topping-uri în stil american precum ananasul.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu o concurență din ce în ce mai acerbă în timpul pandemiei, deoarece restaurantele locale s-au înscris la platforme de livrare de alimente precum Deliveroo și Just Eat.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău