(FOTO) Idei de cadouri pentru Crăciun și Anul Noul de la producătorii autohtoni

14 Dec. 2022, 12:45
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Dec. 2022, 12:45 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar mulți dintre noi sunt în căutarea cadourilor pentru cei dragi. În acest an, Bani.md vă îndeamnă să susțineți producătorii autohtoni. Astfel, am pregătit o listă cate te va ajuta să găsești darul perfect care să ajungă sub brad în acest an.

De asemenea, în această perioadă sunt organizate și târguri unde producătorii autohtoni își expun produsele, astfel, va fi mult mai ușor să găsești cadouri pentru cei dragi.

EduJoc – jucării educative

EduJoc este o întreprindere socială și creează jucării educative pentru orice vârstă. Jucăriile educative sunt un cadou perfect, în special pentru copii. Ele dezvoltă creativitatea și logică. EduJoc oferă o colecție impresionantă de materiale didactice, seturi de creație, articole de decor, jucării educative și jocuri de logică.

Les Perles

Ce zici de un colier, inel, o brățară, cercei din perle naturale produse în Republica Moldova? Va fi cadoul perfect pentru soră, soție, iubită sau mamă. La sigur o vei impresiona.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Vinuri

Un vin bun este mereu un cadou potrivit. Fie că optezi pentru un vin de colecție sau unul de consum curent, atât producătorii mari cât și cei mici oferă o gamă largă de vinuri selecte. Cricova, Mileștii Mici, Chateau Vartely, Asconi, Crama Mircești, Bahu Winery, Famber, Novak, Mied, Fautor, Tewa Wines, Crama Mingir, etc. te așteaptă să alegi cadouri pentru cei dragi.

Viorica Cosmetic

Viorica Cosmetic oferă o gamă largă de produse de îngrijire, cosmetică și parfumuri. Suprinde-ți persoana dragă cu un cadou care îi va arăta cât de mult contează pentru tine. De asemenea, în contextul sărbătorilor de iarnă Viorica Cosmetic a pregătit seturi împachetate frumos.

Moft

Caramelă pregătită special pentru Crăciun, sau poate o caramelă sărată, sau pastă de arahide, migdale, alune, caju, fistic, acesta poate fi cadoul perfect pentru acel pofticios din familie. De sărbători alintă-l cu un moft. De asemenea, Moft, la fel ca și alte companii a pregătit seturi speciale pentru sărbătorile de iarnă cu felicitări pe care le poți personaliza.

Aurore – lenjerie pentru femei

Un set de lenjerie poate fi cadoul perfect pentru femeia de lângă tine. Surprinde-o plăcut de sărbători. Aurore, promovează individualitatea și frumusețea fiecărui corp.

Miere

Mierea este un produs care nu lipsește din casele moldovenilor. Niciodată nu există prea multă miere, de aceea poate fi un cadou potrivit pentru Crăciun sau anul Nou.

La târgurile destinate producătorilor autohtoni vei descoperi o gamă largă de produse din miere. De la miere de salcâm, tei, polifloră până la miere cu nuci.

Comac Drinks – cocktailuri de autor

Unii iubesc vinul, iar alții preferă băuturile mai tari. Așadar, dacă persoana pentru care cauți cadou preferă cocktailurile, cele pregătite de Anton Comac vor fi un cadou ideal. Poți alege un set care se potrivește femeilor sau care se potrivește bărbaților. Sau dacă mergi în ospeție, poți face un mix din cele două.

Cristalin – produse de îngrijire și baie

Cristalin oferă sare de baie fără coloranți, amestecuri magice pentru baie din sare pură de mare, Himalaya și E. Aceste produse pot fi cadoul perfect pentru sărbătorile de iarnă.

Bray’s – Decorațiuni de interior

Bray’s oferă o gamă largă de decorațiuni de Crăciun, sfeșnice pentru lumânări sau calendare veșnice.

Liro

Liro oferă o gamă largă de fructe uscate, nuci, prune umplute, miere, etc. Compania a pregătit boxuri speciale de sărbători. De Crăciun, optează pentru un cadou sănătos. Mai multe produse găsiți pe pagina lor.

Sacred Energy – lumânări parfumate din ceară de soia

Lumânările din ceară de soia pot fi un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă. Sacred Energy oferă o gamă largă de lumânări, inclusiv cu tematică de Crăciun: fulgușori, brazi, spiriduși. De asemenea, Elena creează și suporturi hand-made pentru lumânări.

 

 

Realitatea Live

27 Mai 2023, 16:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mai 2023, 16:53 // Actual //  Lupu Eduard

Beyoncé și Jay-Z au doborât multe recorduri în muzică, dar acum au stabilit unul nou: au cumpărat cea mai scumpă locuință din istoria Californiei.

Beyoncé Knowles și Jay-Z, pe numele lui real Shawn Carter, au cumpărat o proprietate de 200 de milioane de dolari în Malibu, California. Se pare că au primit și o reducere, pentru că inițial prețul domeniului era de 295 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Proiectat de renumitul arhitect japonez Tadao Ando, conacul se întinde pe 9.000 de metri pătrați și construcția lui a durat cam 10 ani și jumătate. Casa modernă a fost finalizată în 2014.

Vânzătorul este colectionarul de artă din Los Angeles Bill Bell Jr., care este moștenitorul unei averi făcute din telenovele. Tatăl său, William J. Bell, a produs celebrele telenovele The Young and the Restless (Tânăr și neliniștit) și The Bold and the Beautiful (Dragoste și Putere).

Potrivit L.A. Times, Bell a achiziționat proprietatea la sfârșitul anilor 1990 pentru 14,5 milioane de dolari și l-a angajat pe Ando să creeze o structură modernistă din sticlă și beton. Bell este considerat unul dintre cei mai mari colecționari de artă din lume, deținând numeroase opere de artă de Jeff Koons, Andy Warhol, Damien Hirst, Marcel Duchamp și mulți alții.

Casa de beton are vedere la Oceanul Pacific și are caracteristici uimitoare, o peluză întinsă pe ambele laturi, oferind multă intimitate pentru ultra-celebra familie de cinci persoane. Vânzarea a fost intermediată de Kurt Rappaport, un agent imobiliar foarte cunoscut, care a reprezentat atât cumpărătorul, cât și vânzătorul în tranzacție.
Casa uimitoare are și o plajă privată, o piscină infinită multe elemente Zen.

Casa a fost scoasă la vânzare într-un circuit închis și nu se știe câte dormitoare și băi are sau ce facilități, dar e simplu de intuit că dotările sunt pe măsura gusturile extravagante ale celor doi artiști.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău