(FOTO) Impresionanta colecție de mașini a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Valorează peste 17 milioane de lire sterline

11 Iun. 2021, 06:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
11 Iun. 2021, 06:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Cristiano Ronaldo nu a lăsat pandemia de coronavirus să-i atenueze dragostea față de mașini. Superstarul de la Juventus, care ar fi spulberat 8,5 milioane de lire sterline pe o ediție limitată Bugatti Centodieci – din care s-au făcut doar zece, a adăugat un alt plus la colecția sa incredibilă de mașini.

Se crede că Ronaldo este unul dintre cei 10 oameni destul de norocoși pentru a cumpăra incredibilul Bugatti Centodieci, care costă 8,5 milioane de lire sterline.

Ronaldo, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, are un Bugatti Chiron și un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse ca parte a imensului său tezaur.

Superstarul portughez are supercar-uri precum Ferraris, Lamborghinis și Rolls Royces, recunoscând lui Piers Morgan într-un interviu că îi place să aibă două din toate.

De asemenea, Criastiano Ronaldo a cumpărat un MERCEDES G-WAGON BRABUS pentru iubita sa pe care a plătit 600.000 de lire sterline.

BUGATTI CHIRON – 2,15 milioane de lire sterline

În 2017, nevoia de viteză a lui Ronaldo l-a făcut  să-și cumpere un Bugatti Chiron argintiu.

Mașina poate atinge viteză de 260 mph.

BUGATTI VEYRON – 1,7 milioane de lire sterline

Au fost construite doar 450 Veyron 16.4 Grand Sports, așa că, desigur, Ronaldo și-a dorit o felie din acea plăcintă de raritate.

Mașina l-a costat 1,7 milioane de lire sterline și va crește în valoare odată cu trecerea anilor. În ceea ce privește performanța, face 0-62 mph în 2,6 secunde și are o piele exterioară realizată complet din fibră de carbon.

LAMBORGHINI AVENTADOR – 260.040 de lire sterline

Fabricat în 2011, este cel mai celebru model al designerului auto italian – și deținut de fotbaliști din întreaga lume, fără să se sperie de prețul extraordinar. Ronaldo și-a sărbătorit achiziția pe Instagram în 2016.

Ronaldo are două mașini Lamborghini AVENTADOR, doar că culoarea lor diferă.

ROLLS ROYCE CULLINAN – de la 330.000 de lire sterline

Anul trecut, Ronaldo a adăugat un Cullinan la colecția sa, deținând anterior un Rolls Royce Phantom în valoare de aproximativ 363.000 de lire sterline. Arătându-și loialitatea față de noii săi angajatori, CR7 a personalizat chiar interiorul cu piele alb-negru. Având o lungime de cinci metri, Cullinan are un motor V12 și o putere de 571 cai. Este singurul SUV pe care Rolls Royce l-a produs vreodată.

 

CHEVROLET CAMARO – 35.000 de lire sterline

Acest model are un motor mai econom decât altele din garajul său, Camaro are un motor V8 de 6,2 litri care oferă 453 cai putere.

Este mai ieftin decât orice alt lucru pe care îl deține și a fost cumpărat în 2016 ca mașină de familie.

FERRARI F12 TDF – 350.000 de lire sterline

În 2017, Ronaldo a cumpărat un F12 TDF – un alt obiect de colecție cu doar 799 fabricate în lume.

Este cu siguranță unul dintre favoritele pe care le deține, are o viteză maximă de 211 mph și capabil să facă 0-62 în 2,9 secunde.

De asemenea Ronaldo are și un Ferari alb.

RANGE ROVER SPORT – 100.000 de lire sterline

Un element de bază pentru fiecare garaj al fotbaliștilor, Range Rover Sport este SUV-ul suprem pentru cei bogați și faimoși. Modelul pe care îl conduce Ronaldo este, desigur, ediția specială, SVR.

MERCEDES AMG GLE 63 – 127.000 de lire sterline

În 2016, Ronaldo și-a cumpărat un AMG GLE 63, a fost un cadou pentru el însuși de Crăciun.  SUV-ul are un motor de 612 cai și poate atinge o viteză maximă de 155 mph.

MCLAREN SENNA – 1 MILION de lire sterline

Alimentat de un motor V8 dublu-turbo încărcat, care produce 800 de cai putere, poate atinge 0-62 mph în doar 2,8 secunde.

Mika Hakkinen este o altă vedetă sportivă care deține una dintre aceste frumuseți.

BENTLEY CONTINENTAL GT, de la 151.000 de lire sterline

Se crede că Ronaldo a început să colecționeze mașini din jurul anului 2009, când era un star al Manchester United. În acele zile timpurii, el a avut o înclinație pentru Bentley Continental GT și a adunat mai multe în timpul petrecut la Old Trafford. Cel al lui Ronaldo a fost modelul GT Speed, care a fost în mod firesc cea mai scumpă versiune vreodată. Interiorul era luxuriant, umplut cu piele de magnolie. Și pentru că era un decapotabil, Ronaldo era adesea spionat cu acoperișul în jos – chiar și în Manchester ploios.

Realitatea Live

21 Sept. 2021, 16:24
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Sept. 2021, 16:24 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Cristiano Ronaldo a fost înșelat cu aproape 300.000 euro la o agenție de turism. De mai bine de trei ani, vedeta fotbalului era amăgit fără să-și dea seama.

Astfel, timp de 3 ani Ronaldo a fost  înșelat 288.000 de euro de angajat unei companii de turism, Maria Silva.

Potrivit informațiilor, jucătorul de fotbal în vârstă de 36 de ani încredințase cardurile de credit și codurile aferente angajatei de la agenția de turism. Așadar, între februarie 2007 și iulie 2010, agenția a rezervat peste 200 de călătorii pe care vedeta portugheză nu le-a făcut, dar banii au intrat în contul ei. Suma totală a înșelătoriei este de 288.000 de euro și, potrivit cotidianului Jornal de Noticias. Ronaldo nici nu a observat că îi lipsesc banii.

Ronaldo nu este singura victimă în acest caz. Agentul său, Jorge Mendes, precum și jucătorii Nani și Manuel Fernandes au fost de asemenea înșelați pentru o sumă totală de 350.000 de euro. Acum, acuzata a fost condamnată la patru ani și jumătate de închisoare cu suspendare în 2017 de un tribunal din Porto.

Și a acceptat să returneze banii foștilor ei clienți pentru a evita închisoarea. Angajata se ocupa de deplasările fotbaliștilor și ale familiilor acestora, reprezentați de această companie. Misiunea agentei era de a oferi un tratament personalizat și confidențial acestor clienți speciali și bogați. Ea a câștigat astfel încrederea mai multor jucători, printre care se numără și Cristiano Ronaldo.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală