(VIDEO) Ronaldo a fost pozat la volanul unui bolid de 2,5 milioane de dolari, dar si-a luat unul de 6 ori mai scump

08 Iun. 2021, 12:09
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Iun. 2021, 12:09 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Jucătorul portughez Cristiano Ronaldo, a fost prin de paparazzi cu câte zile înainte de începerea compatiției Euro 2020 la bordul uneia dintre mașinile sale la Lisabona.

Ronaldo a fost văzut la volanul unui Bugatti Chiron, în valoare de 2,5 milioane de euro, aceasta fiind una dintre cele 19 automobile din colecția sa.

Potrivit The Sun, Ronaldo și-a procurat un Bugatti Centodieci, în ediție limitată, care urmează să fie gata în 2022, iar valoarea acestuia se ridică la peste 13,6 milioane de dolari, din cauza elementelor personalizate pe care și le dorește fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a avut de-a lungul timpului o colecție impresionantă de mașini printre care Ferrari, câteva Rolls Royce, BMW și McLarens.

Bugatti Centodieci a fost creat pentru a sărbători 110 ani de la înființarea brandului. Viteza maximă pe care o poate atinge automobilul este de 236 mph și are o putere de 1600.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
22 Iun. 2021, 11:02 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

Promoția e în plină desfășurare începând cu 1 martie 2021 și până la moment peste 2000 de persoane au primit pe lângă un credit gratuit, li s-au transferat și 50 lei pe telefon, nerambursabili.

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi în ospeție și să ieși de acolo cu cadouri și cu bani de taxi? Acesta e și cazul primului credit la Credit7.

Întâi de toate, primul credit e gratuit. Asta înseamnă că întorci exact atât cât iei. Ca între prieteni.

Îți respectăm timpul și vrem să ne asigurăm că întreg procesul este cât se poate de confortabil, pentru tine, așa cum e un credit online.

Poți solicita creditul oriunde te-ai afla, dacă ai acces la internet. Completezi formularul online, primești răspunsul prin sms, și aștepți cuminte să-ți vină banii la card, sau îi poți ridica în numerar la sucursalele Victoriabank, oficiile Poșta Moldovei, stațiile Petrom, la fel putem să ți-i transferăm în portofelul electronic Runpay/Bpay/Paynet. Nu mai pierzi timpul pe drumuri sau la stat în coadă.

Nu e mare creditul, poți solicita până la 7.000 de lei, și nu e mare câștigul, sunt 50 de lei, dar întreg procesul e făcut cu gândul la tine, fiecare detaliu e pentru comoditatea ta și asta contează. Detaliile fac diferența, iar plus cu plus se adună.

La Credit7 primești mai mult decât plătești.

Durata promoției: 1 martie 2021 – 30 iunie 2021

Ce înseamnă credit gratuit?

Un credit gratuit este un împrumut pentru care nu plătești % dobândă. Suma contractată este exact cea pe care o întorci în termenii stabiliți.

Cum primesc cei 50 de lei?

Indiferent de operatorul care te deservește, fie Orange, Moldcell sau Unite, noi îți suplinim contul cu 50 de lei, nerambursabili, timp de câteva minute după contractarea creditului.

Pot să depun cererea pentru credit offline?

Ne face plăcere să interacționăm cu clienții noștri. Puteți să ne vizitați în oricare dintre cele 12 oficii în țară, 4 în mun. Chișinău, restul în regiuni: Florești / Bălți / Fălești / Drochia / Comrat  / Rîșcani / Orhei și să depuneți cererea offline, dacă preferați.

Ce fac dacă nu am card?

Dacă nu aveți un card activ puteți să ridicați banii de la oficiile Poșta Moldovei, sucursalele Victoriabank și stațiile Petrom, sau vă putem face transferul în Portofelul Electronic Bpay / Runpay / Paynet.

P.