(FOTO) WOW! Casa de 28 de milioane de dolari din Las Vegas. Design futuristic, garaj cu 11 locuri și sistem smart-home

11 Iun. 2021, 06:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
11 Iun. 2021, 06:10 // Au Bani //  MD Bani

Un nou conac „Vegas modern” de 15.000 de metri pătrați din afara Las Vegas a ieșit pe piață la începutul acestei săptămâni pentru 28 de milioane de dolari, devenind astfel cea mai scumpă casă listată din zona de metrou.

Casa are o suprafață de 15.000 de metri pătrați și este situată în Henderson, Nevada, la sud-est de oraș, reședința ar putea fi, de asemenea, cea mai scumpă reședință vândută în zonă, dacă se închide oriunde în apropierea prețului cerut, conform înregistrărilor serviciului de listare multiplă.

Reședința poartă numele de Vegas Modern 001 și se mândrește cu numeroase facilități de top, inclusiv o cameră cu pereți retractabili, apă pe trei laturi și vedere la Vegas Strip și la Munții Red Rock, un sky bar, 200 de panouri solare și un sistem smart-home care integrează securitatea, sunetul și gestionarea energiei.

Locuința are spațiu pentru șapte dormitoare, inclusiv o suită primară cu un patio privat și există nouă băi. De asemenea, există o suită separată accesibilă printr-un pod de sticlă, o bucătărie cu aparate tactile Wolf și Sub-Zero, o bucătărie completă de catering, o cramă, plantații autohtone și un garaj cu la 11 locuri pentru mașini.

 

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău