Horoscopul banilor iulie 2021. Zodiile care dau lovitura financiară la mijlocul verii

27 Iun. 2021, 13:17
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
27 Iun. 2021, 13:17 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Luna iulie aduce o mărire de salariu și bonusuri pentru câțiva nativi, în timp ce o altă zodie va trece prin momente foarte dificile. Semnele de Aer vor avea parte de mult noroc, în timp ce Berbecii își pierd răbdarea. Care sunt zodiile care vor da lovitura pe plan financiar la mijlocul verii.

Horoscopul banilor iulie 2021

Berbec

Luna iulie nu aduce vești bune pe plan financiar pentru Berbeci. Acești nativi se pun pe cheltuit, lucru care nu îi va avantaja la sfârșit de lună. Poate ar trebui să nu mai fii atât de impulsiv când vine vorba de gestionarea finanțelor tale. Astrele te sfătuiesc să prioritizezi lucrurile.

Taur

Cu toții știm că nativilor din zodia Taur le plac banii și lucrurile luxoase. Cu toate acestea, luna lui Cuptor vine cu anumite reduceri care îți vor face cu ochiul. Partea bună este că ai de unde să-i da, deoarece ai noroc pe plan econimic.

Gemeni

Pentru nativii din Gemeni urmează o perioadă prosperă din punct de vedere financiar. Gemenii vor avea noroc la bani, există posibilitatea de a primi o mărire de salariu sau un bonus de performanță la locul de muncă.

Rac

Nativii din Rac o duc bine la locul de muncă și vor progresa în carieră. Mai mult de atât, astrele spun că nativii Rac vor primi premii și stimulente spre sfârșitul lunii lui Cuptor.

Leu

Nativii din zodia Leu se ceartă cu șefii lor de la locul de muncă și urmează o perioadă nefastă din punct de vedere financiar. Câțiva dintre nativii acestei zodii vor avea probleme cu banii. Astrele te sfătuiesc să iei bani cu împrumut de la prieteni dacă ești într-o încurcătură.

Fecioară

Perfecționiști din fire, nativii Fecioară sunt foarte atenți la cheltuielile lor. Nu vei vedea niciodată pe cineva din această zodie de pământ să arunce cu banii, în stânga și în dreapta, pe lucruri care nu le sunt absolut necesare.

Balanță

Din data de 6 iulie, Balanțele vor avea parte de o surpriză plăcută pe plan financiar. Nativii acestei zodii de aer sunt născuți cu stea în frunte și au mare noroc la bani. Vor primi un bonus, o mărire de salariu sau alte satisfacții bănești pentru performanțele lor de la serviciu. Șefii sunt tare mulțumiți de ei.

Scorpion

Începând cu data de 24 iulie, nativii din Scorpion vor începe să fie recompensați pentru serviciile prestate pe plan profesional. Vor primi un contract pe care l-au așteptat de mult timp, dar acest lucru va atrage invidia celorlalți colegi de la locul de muncă.

Săgetător

Săgetătorii care au investit într-o afacere se vor bucura de roadele muncii lor. Banii le vor pica în poală, iar nativii acestei zodii aveau nevoie de acest lucru după ultima perioadă „secetoasă” din punct de vedere financiar pe care au avut-o în ultimele luni.

Capricorn

Astrele nu aduc vești îmbucurătoare pentru Capricorni. Nativii acestei zodii sunt foarte îngrijorați de faptul că au o perioadă dificilă pe plan economic, cu anumite suișuri și coborâșuri. Astrele spun că lucrurile se vor schimba în luna august.

Vărsător

Vești bune pentru Vărsători. Nativii acestei zodii de aer sunt foarte norocoși la capitolul financiar. Au muncit mult pentru ceea ce au astăzi, iar deși oamenii îi invidiază pentru talentul lor la afaceri, Vărsătorii nu se preocupă de părerea altora.

Pești

Peștii se vor certa cu anumiți colegi sau superiori la locul de muncă. Astrele îți recomandă să profiți de oportunitățile care ți se oferă și să schimbi serviciul, dacă ți se face o ofertă mai bună în altă parte.

Sursa: Playtech.ro

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală