Hoteluri preferate de turiști în Thasos. Care sunt principalele dezavantaje ale insulei

31 Mart. 2024, 10:06
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
31 Mart. 2024, 10:06 // Actual //  Lupu Eduard

Alexandra Beach Thasos Spa Resort este primul hotel în preferințele turiștilor. Se află în apropiere de Potos și este preferat de familii care au și copii. De aici puteți avea o privire panoramică la Marea Egee, apusuri de soare în multe nuanțe și o briză răcoritoare. Următorul pe lista turiștilor este Hotel Blue Dream Palace din Limenaria.

Acesta oferă un mediu romantic, dar și piscină și un lounge. Următorul pe listă este hotel Blue Dream Palace, care se situează tot în Limenaria. Există și foarte multe restaurante în apropierea acestei locații cum ar fi Taverna Meltemi.

Dezavantaje constatate de turiști în hoteluri

Iar Fos Art Gallery, care este o galerie de artă populară din Limenaria este foarte aproape de hotel. Hotelul Makryammos Bungalows este renumit pentru camerele sale elegante și imaculate. Oaspeții admiră atmosfera senină și apele cristaline ale plajei. Cu toate acestea, unii călători își exprimă îngrijorarea cu privire la prețul cerut care ar fi prea mare.

În contextul unor suplimente de plată costisitoare, iar experiența culinară ar lăsa de dorit. Deși locația este lăudată pentru frumusețea ei, turiștii au constatat că există probleme cu viespile și transportul. În plus, în timp ce camerele sunt spațioase și confortabile, a fost menționată lipsa facilităților de bază.

Prețurile mari și înghesuiala, printre nemulțumiri

Acest lucru legat de prețurile destul de mari au fost constatate de către turiști și legat de mâncarea de la taverne. Aceasta nu s-ar potrivi mereu descrierilor din poze, cu toate acestea prețul nu se schimbă. Pe de altă parte, celebra plajă de marmură spun unii dintre turiști că este supraevaluată.

Asta pentru că dacă nu ajungi devreme să apuci loc, atunci s-ar putea să stai pe lângă. Iar prețurile practicate în această zonă nu sunt pentru toate buzunarele. Iar drumul până acolo nu este cel mai ușor de făcut, având în vedere că veți coborî la propriu într-o carieră de marmură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău