Investește corect în publicitatea clasică. 3 instrumente tipografice bune pentru promovarea afacerii tale

26 Ian. 2023, 14:55
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
26 Ian. 2023, 14:55 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Știai că o persoană memorează unul din trei bannere externe pe care le vede de-a lungul unei zile? Ai observat că avem tendința să colecționăm diferite buclete și broșuri, iar uneori asta chiar ne ajută să procurăm un produs sau un serviciu? Deși trăim într-o epocă a profundei digitalizări, încă mai avem tendința să utilizăm publicitatea clasică, deoarece aceasta are un impact mai mare, în ciuda faptului că este greu de contorizat.

Am stat de vorbă cu specialiștii Artpoligraf despre cele mai importante trei instrumente tipografice pe care le poți folosi pentru a-ți promova afacerea și iată care sunt acestea.

1. Bannerul outdoor

Fie că ne referim la acele planșe imense instalate pe stâlpi înalți sau doar la vreun cover pe care-l fixăm cu câțiva metri înainte de a ajunge la destinație, acestea au un impact enorm asupra vizibilității unui brand. Ne referim aici la:

  • creșterea brand awareness-ului, făcându-ți marca mai recognoscibilă;
  • stimularea vânzărilor, deoarece ajută cererea să întâlnească oferta.

Utilizarea procesului de imprimare bannere în dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente este unul dintre mecanismele cele mai lucrative și de impact.

2. Wobblere

Venite la noi de peste Ocean, aceste wobblere au menirea de a:

  • face vizibile campaniile de reduceri de la raft;
  • identifica produsele cu asterisc care intră în promoții;
  • identifica spațiile cu produse noi.

Aproape fiecare supermarket sau hipermarket le folosește cu succes și acestea par să aducă clienții mai aproape de o anumită zonă, funcționând ca niște adevărate triggere.

Înscriindu-se în gama de materiale de marketing care au impact local, poți utiliza aceste wobblere inclusiv la deschideri de magazine sau la expoziții, astfel încât să-ți faci mai vizibilă afacerea pe fundalul concurenților.

3. Cărțile de vizită

Chiar dacă suntem acum prinși în fața monitoarelor, majoritatea afacerilor încă includ eticheta B2B și necesită multe întrevederi, întâlniri cu parteneri sau potențiali clienți. Pentru a eficientiza funcționarea acestor procese, îți recomandăm să folosești pe larg cărțile de vizită.

Acestea te ajută să:

  • crești impactul afacerii, devenind un soi de ambasador chiar după finalizarea întrevederii;
  • crești baza de date, deoarece faci schimb de informații și de detalii care chiar fac diferența.

Acestea tipuri de materiale destinate marketingului se pot utiliza pe larg în aproape toate tipurile de afaceri, de la Horeca la industria creativă sau IT.  Nu știi unde să tipărești aceste materiale? Optează pentru Artpoligraf, tipografia din Chișinău cu un portofoliu vast de produse și servicii la cheie, pentru afaceri în care calitatea face diferența.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

28 Mai 2024, 16:41
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
28 Mai 2024, 16:41 // Actual //  bani.md

Chișinăul a găzduit cea de-a 10-a ședință operativă a HUB-ului de Securitate al UE, un eveniment cu tematica principală axată pe sistemele IT de mari dimensiuni în domeniul justiției și afacerilor interne. Evenimentul a reunit oficiali de rang înalt și experți în securitate din cadrul Uniunii Europene și Republicii Moldova, printre care se numără Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, și Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, care au venit cu un cuvânt de deschidere.

„Dacă până acum Republica Moldova s-a aliniat în domeniul armonizării legislative în pas cu sistemele IT de mari dimensiuni ale UE, acum avem deja specialiștii ai EU Lisa prezenți în țara noastră, iar acest lucru pe de o parte înseamnă o si mai mare apropiere a țării noastre față de UE, și pe de altă parte arată încrederea acordată de agențiile Europene, autorităților din țara noastră”, a precizat în discursul său ministrul Afacerilor Interne.

Cu un mesaj a venit și ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks.

„Pentru eficientizarea implementării politicilor UE în domeniul justiției și afacerilor interne, au fost create sisteme informatice, care sunt gestionate de eu-LISA, Agenția Uniunii Europene pentru Gestionarea Operațională a Sistemelor Informatice la Scară Largă în Spațiul de Libertate, Securitate și Justiție. Bunăoară, datorită bunei funcționări a sistemelor gestionate de eu-LISA, cetățenii Uniunii pot călători liber în toate statele membre ale UE, fără a compromite securitatea Europei. În contextul statutului Republicii Moldova de țară candidată la UE, Uniunea Europeană va acorda Moldovei suportul necesar, inclusiv în integrarea celor mai bune soluții IT în domeniul justiției și afacerilor interne”, a precizat Mažeiks.

Această ședință operativă a fost, potrivit MAI, o oportunitate esențială pentru Republica Moldova de a discuta și de a stabili parteneriate cu experții europeni în vederea integrării și optimizării sistemelor IT de mari dimensiuni. Aceste sisteme sunt fundamentale pentru consolidarea securității interne și gestionarea eficientă a frontierelor Republicii Moldova.

În cadrul întâlnirii, Republica Moldova a prezentat stadiul actual al propriilor sisteme IT de mari dimensiuni și a infrastructurii aferente, discutând așteptările și provocările în contextul integrării cu sistemele europene. De asemenea, au fost abordate subiecte precum managementul identității biometrice și reziliența infrastructurii critice IT și de comunicații.

Pentru mai multe detalii privind evoluția activităților HUB-ului de Securitate al UE, vizitați platforma https://maisigurinue.md.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău