Investește corect în publicitatea clasică. 3 instrumente tipografice bune pentru promovarea afacerii tale

26 Ian. 2023, 14:55
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
26 Ian. 2023, 14:55 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Știai că o persoană memorează unul din trei bannere externe pe care le vede de-a lungul unei zile? Ai observat că avem tendința să colecționăm diferite buclete și broșuri, iar uneori asta chiar ne ajută să procurăm un produs sau un serviciu? Deși trăim într-o epocă a profundei digitalizări, încă mai avem tendința să utilizăm publicitatea clasică, deoarece aceasta are un impact mai mare, în ciuda faptului că este greu de contorizat.

Am stat de vorbă cu specialiștii Artpoligraf despre cele mai importante trei instrumente tipografice pe care le poți folosi pentru a-ți promova afacerea și iată care sunt acestea.

1. Bannerul outdoor

Fie că ne referim la acele planșe imense instalate pe stâlpi înalți sau doar la vreun cover pe care-l fixăm cu câțiva metri înainte de a ajunge la destinație, acestea au un impact enorm asupra vizibilității unui brand. Ne referim aici la:

  • creșterea brand awareness-ului, făcându-ți marca mai recognoscibilă;
  • stimularea vânzărilor, deoarece ajută cererea să întâlnească oferta.

Utilizarea procesului de imprimare bannere în dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente este unul dintre mecanismele cele mai lucrative și de impact.

2. Wobblere

Venite la noi de peste Ocean, aceste wobblere au menirea de a:

  • face vizibile campaniile de reduceri de la raft;
  • identifica produsele cu asterisc care intră în promoții;
  • identifica spațiile cu produse noi.

Aproape fiecare supermarket sau hipermarket le folosește cu succes și acestea par să aducă clienții mai aproape de o anumită zonă, funcționând ca niște adevărate triggere.

Înscriindu-se în gama de materiale de marketing care au impact local, poți utiliza aceste wobblere inclusiv la deschideri de magazine sau la expoziții, astfel încât să-ți faci mai vizibilă afacerea pe fundalul concurenților.

3. Cărțile de vizită

Chiar dacă suntem acum prinși în fața monitoarelor, majoritatea afacerilor încă includ eticheta B2B și necesită multe întrevederi, întâlniri cu parteneri sau potențiali clienți. Pentru a eficientiza funcționarea acestor procese, îți recomandăm să folosești pe larg cărțile de vizită.

Acestea te ajută să:

  • crești impactul afacerii, devenind un soi de ambasador chiar după finalizarea întrevederii;
  • crești baza de date, deoarece faci schimb de informații și de detalii care chiar fac diferența.

Acestea tipuri de materiale destinate marketingului se pot utiliza pe larg în aproape toate tipurile de afaceri, de la Horeca la industria creativă sau IT.  Nu știi unde să tipărești aceste materiale? Optează pentru Artpoligraf, tipografia din Chișinău cu un portofoliu vast de produse și servicii la cheie, pentru afaceri în care calitatea face diferența.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

24 Apr. 2024, 17:31
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Apr. 2024, 17:31 // Actual //  Lupu Eduard

Un proiect esențial pentru securitatea energetică a Republicii Moldova, ce implică construirea unei linii electrice aeriene de 400 kV pentru interconectarea cu România, avansează cu sprijinul partenerilor externi. Comisia economie, buget și finanțe, împreună cu Comisia politică externă și integrare europeană, a examinat proiectul de ratificare a acordului de împrumut între Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”.

Acordul de împrumut, în valoare de 30,8 milioane de euro, reprezentând 40% din bugetul total de 77 de milioane de euro al proiectului, va acoperi construcția liniei de 400 kV care va conecta localitățile Bălți și Suceava. Acest împrumut va avea o perioadă de rambursare de 18 ani, cu o perioadă de grație de 4 ani. Banca Europeană de Investiții va aloca încă 30,8 milioane de euro, prin realocarea unui cont de împrumut anterior, pentru implementarea primei faze a proiectului. În plus, Republica Moldova va primi un grant de 15,4 milioane de euro de la Uniunea Europeană, prin intermediul Platformei de Investiții de Vecinătate.

Proiectul nu doar va conecta rețelele electrice ale celor două țări, ci va include și reconstrucția stației electrice Bălți de 400 kV, precum și reabilitarea segmentelor de rețea electrică de transport din Republica Moldova. Aceste eforturi vor include înlocuirea elementelor de comutație și protecție, precum și a transformatoarelor electrice.

Această nouă interconexiune electrică reprezintă o etapă semnificativă în consolidarea legăturilor dintre Republica Moldova și România, având un impact pozitiv atât asupra securității energetice cât și asupra dezvoltării regionale și economice a ambelor țări.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău