MARIAJ FEST! Castel Mimi organizează cea mai grandioasă expoziție dedicată produselor și serviciilor de mariaj

15 Feb. 2023, 17:51
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Feb. 2023, 17:51 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

După doi ani de restricții din cauza pandemiei de COVID-19, evenimentele de amploare au revenit. Acum ai posibilitatea să-ți organizezi nunta visurilor și Castel Mimi vine cu noutăți bune pentru viitorii miri. În perioada 10-12 martie, Castel Mimi organizează cea mai grandioasă expoziție dedicată produselor și serviciilor de mariaj – „MARIAJ FEST”.

„MARIAJ FEST” este dedicat viitorilor miri și va reuni cei mai buni furnizori de servicii din domeniul evenimentelor private. Evenimentul va reuni prestatorii de servicii și cuplurile într-o atmosferă specială cu program distractiv și degustări.

În cadrul „MARIAJ FEST”, vizitatorii vor descoperi tot de ce au nevoie pentru organizarea unei nunți de neuitat, de la garderobă festivă, machiaj, decor și până la lumini, muzică, luna de miere și mașini de epocă.

Pe o suprafață de 4000 de metri pătrați, la Castel Mimi vor fi expuse:

  • Garderobă festivă: Rochii de mariaj, rochii de seară, costume pentru bărbați, încălțăminte și accesorii;
  • Arta frumuseții: Coafură, Machiaj, Saloane de Frumusețe;
  • Evidențierea miresei: Buchete și Bijuterii;
  • Detalii importante: Invitații, Plicuri, Bonbonnieres;
  • Charm de sărbătoare: Organizatori, Decoratori, Torturi;
  • Magia evenimentului: Sunet, Lumină, Foto, Video, Efecte speciale, Artiști, DJ, Prezentatori;
  • Emoții mirilor: Cadouri pentru tineri, Luna de miere, Mașini de epocă, Limuzine.

Surprizele nu se termină aici. În ziua de sâmbătă, 11 martie, Castel Mimi organizează cursa specială de tren WineTrain. Prețul biletului la tren este de 100 de lei.

„MARIAJ FEST” va fi organizat la Castel Mimi în perioada 10-12 martie, între 11:00-20:00. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: http://mariaj-fest.tilda.ws/

Biletul pentru accesul la expoziție costă 100 de lei pentru o persoană fără tren și 200 dacă vreți să ajungeți pe 11 martie cu trenul la eveniment.

Biletele la „MARIAJ FEST” pot fi achiziționate online, pe iticket.md.

P.

Realitatea Live

27 Mart. 2023, 05:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mart. 2023, 05:45 // Actual //  Lupu Eduard

În februarie, atunci când Bill Gates şi ministrul britanic Rishi Sunak au participat la un interviu, cei doi au răspuns la câteva câteva întrebări generate de celebrul ChatGPT. Chatbotul l-a întrebat miliardar despre cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată şi cum i-a influenţat acesta propria viaţă. Ca răspuns, Gates a început să parafrazeze dintr-un discurs al lui Warren Buffet, unul dintre cei mai vechi prieteni ai acestuia şi coleg în breasla miliardarilor, scrie CNBC.

Gates şi Buffett sunt prieteni de mai bine de trei decenii. Interesele lor comune merg dincolo de bogăţia lor. Cei doi au cofondat The Giving Pledge, care încurajează cei mai bogaţi oameni din lume să doneze cel puţin jumătate din averea lor unor cauze caritabile, şi sunt parteneri ocazionali de bridge şi golf.

„Warren Buffet a spus că în cele din urmă ceea ce contează este ceea ce cred prietenii tăi despre tine şi cât de puternice sunt aceste prietenii”, a răspuns Bill Gates lui ChatGPT.

Gates a discutat anterior despre lecţiile pe care le-a învăţat de la Buffett, în vârstă de 92 de ani, de la investiţii la gestionarea timpului. În mod constant, el a plasat sfaturile lui Buffett privind prietenia în fruntea listei.

„Chiar dacă are un program agitat, Warren încă îşi găseşte timp pentru a cultiva prieteniile ca puţini alţi oameni pe care îi cunosc”, a mai spus miliardarul.

Buffett vorbeşte adesea despre importanţa alegerii unor prieteni buni şi a faptului de a fi tu însuţi un prieten bun. Asta înseamnă să te înconjori „de oameni care sunt mai buni decât tine”, astfel încât să poţi învăţa de la ei şi să te inspiri de la ei.

Prieteniile puternice şi pot fi destul de importante pentru succesul în carieră, oferind inclusiv un impuls pentru stima de sine şi rezilienţa mentală, arată cercetările. Menţinerea unor conexiuni bune de-a lungul vieţii te face, de asemenea, mai fericit şi mai puţin stresat, îmbunătăţindu-ţi sănătatea şi bunăstarea, potrivit Clinicii Mayo.

Gates şi Buffett au o avere netă combinată de 220 de miliarde de dolari, potrivit estimărilor Bloomberg, dar par să fie de acord că fericirea derivată din prieteniile de durată este un adevărat semn al succesului.

„Când ajungi la vârsta mea, îţi vei măsura cu adevărat succesul în viaţă după numărul de oameni pe care vrei să-i păstrezi lângă tine şi rămân lângă tinee”, a declarat Buffett într-un discurs ţinut în 2001 la Universitatea din Georgia.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău