Mayweather – Logan Paul, un meci de zeci de milioane de dolari. „Money” s-a distrat cu celebrul youtuber

07 Iun. 2021, 14:33
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iun. 2021, 14:33 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Floyd Mayweather și Logan Paul s-au întâlnit în ring, pe arena Hard Rock, din Miami.

Mayweather, fostul campion mondial neînvins în toată cariera, nu a ținut cont că youtuber-ul Logan Paul nu are experiență și s-a luptat cu el. „Money” a vrut să-i arate lui Paul că nu s-a pus cu cine trebuie. I-a aplicat o ploaie de pumni, dar s-a gândit, totuși, să fie blând cu el. Nu l-a lovit până la knockout, însă lupta a fost destul de dură, iar Mayweather a fost plăcut suprins de cât de mult a putut să ducă Paul, scrie Aleph News.

„M-am distrat și am intrat in ring să fac spectacol și cred ca el și-a dorit doar să reziste până la final. Asta a fost o victorie pentru el. S-a bucurat că a rezistat până la final”, a spus Mayweather la final.

Deși meciul demonstrativ s-a terminat la egalitate, Logan Paul a ținut morțiş să-i apese butoanele lui „Money” încă o dată. Logan susține că el a câștigat meciul, datorită modului profesionist în care a jucat. 217 lovituri a încercat Paul să-i aplice lui Mayweather, dar doar 28 au ajuns la țintă.

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a înregistrat o creștere economică de 6,5 % este cel IT.

Astfel, potrivit datelor prezentate de BNS, sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5 %.

Evoluție se datorează, în mare parte, relansării cererii pentru serviciile IT și serviciile informatice, politicilor favorabile dezvoltării sectorului, în special, regimului fiscal distinct în care operează rezidenții parcului virtual  „Moldova IT Park” etc.