Meghan Markle va primi despăgubiri de la Mail on Sunday. Suma te va șoca

06 Ian. 2022, 09:33
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Ian. 2022, 09:33 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

The Mail on Sunday va trebui să-i plătească ducesei de Sussex, Meghan Markle, daune pentru invadarea intimității ei prin publicarea unei scrisori private pe care i-a trimis-o tatălui ei.

Meghan Markle va primi doar o liră sterlină de la Mail on Sunday pentru invadarea confidențialității. Ziarul acceptă înfrângerea și va plăti o sumă suplimentară nespecificată pentru încălcarea drepturilor de autor.

Suma nominală este stabilită în documente judecătorești care confirmă, de asemenea, în mod oficial că ziarul – și site-ul său partener MailOnline – a acceptat înfrângerea și nu va face recurs.

Publicația va plăti, de asemenea, o sumă nespecificată pentru cazul separat de încălcare a drepturilor de autor ale lui Meghan prin publicarea unor părți mari din scrisoare.

Mark Stephens, un avocat al mass-media, a declarat că acordul nominal pentru aspectul confidențialității sugerează o slăbiciune în acel aspect al cazului lui Meghan.

„În mod normal, pentru acest tip de invadare a vieții private, te-ai aștepta între 75.000 și 125.000 de lire sterline”.

Editorul ziarului a fost de asemenea de acord să plătească o sumă confidențială în despăgubiri pentru încălcarea drepturilor de autor. The Mail on Sunday se confruntă, de asemenea, cu o parte substanțială din costurile legale ale lui Meghan, care ar putea depăși un milion de lire sterline.

Meghan a spus că procesul l-a intentat mai mult pentru principii decât despre bani

Ducesa spusese întotdeauna că bătălia ei juridică, care a ţinut trei ani împotriva Associated Newspapers, editorul Mail on Sunday și site-ul MailOnline, a fost mai mult pentru principii decât despre bani. Purtătorul de cuvânt al ei a spus că victoriile în instanță au demonstrat puterea ambelor pretenții și că remediile financiare se vor baza pe dreptul lui Meghan la o descriere a profiturilor ziarului în urma câștigului ei. Purtătorul de cuvânt a descris plata ca fiind substanțială și a spus că va fi donată unei organizații de caritate.

Realitatea Live

15 Aug. 2022, 18:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Aug. 2022, 18:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Prețurile pentru chirie au crescut în întreaga lume. Astfel, am pregătit un top pentru cele mai mai scumpe chirii din Europa.

Parisul este orașul cu cele mai scumpe chirii din Europa. Francezii și nu numai plătesc peste 29 de euro pe metru pătrat. Tot peste 20 de euro plătesc și cei din Oslo, Londra, Barcelona și Copenhaga – acestea sunt, așadar, cele mai scumpe orașe, dacă ne gândim să stăm în chirie.

În Barcelona, prețurile chiriilor au crescut din 2021 cu aproape 28%. Iar într-un oraș din Ungaria cu aproximativ 27%. O creștere semnificativă este și în Varșovia. Chiriașii scot din buzunar în 2022 cu 18% mai mulți bani față de anul trecut.

Chiriile din România sunt printre cele mai mici din Europa. Cele mai scumpe chirii din România sunt în București și Cluj, 7,5 euro pe metru pătrat. În Brașov prețurile sunt ceva mai mici, 6,60 de euro pe metru pătrat, scrie Digi24.

Chirii mai ieftine decât în România se găsesc în Bulgaria. În capitala Bulgariei prețul este ceva mai mare, 4,60 de euro pe metru pătrat. Și Slovenia se află la coada clasamentului, cu cele mai mici chirii – aici se plătesc pe lună, pentru metrul pătrat, mai puțin de 7 euro.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău