Moldindconbank și Mastercard anunță două luni cu daruri de poveste și o excursie cu familia în Laponia

11 Nov. 2022, 10:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
11 Nov. 2022, 10:00 // Actual //  Lupu Eduard

Cu Moldindconbank sărbătorile vin mai devreme și durează mai mult! Din 11 noiembrie dăm startul unei campanii fascinante, plină de surprize și daruri pentru clienții noștri! Promoția ”Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank” va dura până în data de 11 ianuarie 2023.

În această perioadă, vino la centrele comerciale Zity Mall și Shopping MallDova, unde sunt amenajate standurile Moldindconbank. Solicită deschiderea unui card Mastercard și primește, pe loc, un cadou garantat! Ca să-ți facem dispoziție de Crăciun, îți oferim în dar o jucărie tematică, numai bună de pus pe brad.

Mai mult, îți oferim și bani pentru cadouri, ca sărbătorile să fie, cu adevărat, de neuitat. Deschide un card Mastercard în locațiile de desfășurare a promoției sau la orice sucursală a Moldindconbank, în perioada campaniei, vino la Zity Mall sau Shopping MallDova și înregistrează-te. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele:

 • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
 • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
 • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Banii îi primești direct pe card.  Și nu e tot! Dacă în perioada 11 noiembrie 2022 -11 ianuarie 2023 faci minimum o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate, automat ești inclus în tombola pentru încă un cadou de poveste. Cel mai norocos client se va bucura de o excursie pentru patru persoane, în Laponia. Numele deținătorului cardului Mastercard care va merge cu familia acasă la Moș Crăciun îl vom afla prin tragere la sorți, la centrul comercial Shopping MallDova.

Și chiar dacă ai primit cadoul garantat sau un certificat bănesc, în continuare ești eligibil pentru premiul mare!

Șirul de surprize de la Mastercard și Moldindconbank nu se sfârșește aici. În perioada 27-31 decembrie, îți ambalăm gratuit cadourile cumpărate pentru cei dragi. Vino la Shopping MollDova, la standul Moldindconbank, între orele 12.00 – 18.00, prezintă cardul Mastercard și vom avea grijă să împachetăm totul ca în poveste!

Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.

P.

Realitatea Live

03 Mart. 2024, 10:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mart. 2024, 10:00 // Actual //  Lupu Eduard

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică piața muncii în Republica Moldova este diversă or, există domenii unde numărul femeilor este cel mai mare. 10 sectoare în care femeile reprezintă o majoritate covârșitoare a angajaților:

 1. Producția de îmbrăcăminte – 89%: Industria confecțiilor este un domeniu în care femeile sunt bine reprezentate, contribuind semnificativ la procesul de producție.
 2. Asistență socială – 86%: Sectorul asistenței sociale oferă un cadru propice pentru angajarea femeilor dornice să sprijine și să ajute comunitatea.

3.  Asistență medicală – 84%: Sănătatea este un domeniu vital și femeile sunt implicate în mod activ în furnizarea îngrijirilor medicale esențiale.

 1. Poștă și livrare – 79%: Industria poștei și a serviciilor de livrare reprezintă un alt domeniu în care femeile dețin o pondere semnificativă în ceea ce privește forța de muncă.
 2. Biblioteci, arhive, muzee – 79%: Cultura și educația sunt domenii în care femeile se remarcă prin contribuțiile lor în conservarea și promovarea patrimoniului cultural.
 3. Educație – 77%: Femeile sunt larg reprezentate în sistemul de învățământ, ocupând diverse poziții, de la profesori la personal administrativ.
 4. Prelucrare piele – 77%: Industria prelucrării pielii oferă oportunități de angajare pentru femeile care sunt pricepute în arta lucrului manual.
 5. Activități juridice și contabile – 74%: Sectorul juridic și cel contabil sunt domenii în care femeile aduc expertiză și profesionalism.
 6. Turism – 72%**: Industria turismului oferă numeroase oportunități de angajare pentru femeile interesate de servicii în domeniul ospitalității și turismului.
 7. Sectorul financiar – 71%: Femeile sunt bine reprezentate în sectorul financiar, ocupând poziții de la contabili și auditori la manageri de investiții.

Pe de altă parte, există și sectoare în care prezența femeilor este mai scăzută. Iată cele mai puțin reprezentate 10 industrii:

 1. Producție de petrol și gaze – 6%
 2. Construcții – 13%
 3. Investigații și securitate – 13%
 4. Silvicultură – 15%
 5. Reparația și întreținerea mașinilor și echipamentelor – 16%
 6. Transport terestru – 18%
 7. Comerț cu transport – 18%
 8. Structuri metalice – 18%
 9. Colectarea și tratarea deșeurilor – 21%

10.Transport pe apă – 22%

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău