Moldindconbank și Mastercard anunță două luni cu daruri de poveste și o excursie cu familia în Laponia

11 Nov. 2022, 10:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
11 Nov. 2022, 10:00 // Actual //  Lupu Eduard

Cu Moldindconbank sărbătorile vin mai devreme și durează mai mult! Din 11 noiembrie dăm startul unei campanii fascinante, plină de surprize și daruri pentru clienții noștri! Promoția ”Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank” va dura până în data de 11 ianuarie 2023.

În această perioadă, vino la centrele comerciale Zity Mall și Shopping MallDova, unde sunt amenajate standurile Moldindconbank. Solicită deschiderea unui card Mastercard și primește, pe loc, un cadou garantat! Ca să-ți facem dispoziție de Crăciun, îți oferim în dar o jucărie tematică, numai bună de pus pe brad.

Mai mult, îți oferim și bani pentru cadouri, ca sărbătorile să fie, cu adevărat, de neuitat. Deschide un card Mastercard în locațiile de desfășurare a promoției sau la orice sucursală a Moldindconbank, în perioada campaniei, vino la Zity Mall sau Shopping MallDova și înregistrează-te. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Banii îi primești direct pe card.  Și nu e tot! Dacă în perioada 11 noiembrie 2022 -11 ianuarie 2023 faci minimum o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate, automat ești inclus în tombola pentru încă un cadou de poveste. Cel mai norocos client se va bucura de o excursie pentru patru persoane, în Laponia. Numele deținătorului cardului Mastercard care va merge cu familia acasă la Moș Crăciun îl vom afla prin tragere la sorți, la centrul comercial Shopping MallDova.

Și chiar dacă ai primit cadoul garantat sau un certificat bănesc, în continuare ești eligibil pentru premiul mare!

Șirul de surprize de la Mastercard și Moldindconbank nu se sfârșește aici. În perioada 27-31 decembrie, îți ambalăm gratuit cadourile cumpărate pentru cei dragi. Vino la Shopping MollDova, la standul Moldindconbank, între orele 12.00 – 18.00, prezintă cardul Mastercard și vom avea grijă să împachetăm totul ca în poveste!

Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.

P.

Realitatea Live

28 Nov. 2022, 18:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Nov. 2022, 18:05 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova este o preocupare specială pentru România și personal pentru președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută de către șeful statului român, în timpul întrevederii cu Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la București, scrie realitatea.md.

”Moldova este o preocupare specială pentru noi, pentru mine. Noi nu începând din acest an îi ajutăm, ci de când este România un stat democratic și de când Moldova s-a angajat ferm pe calea pro-europeană. Moldova are o președintă și o majoritate parlamentară pro-europeană, pro-reforme, noi suntem bucuroși să încurajăm această cale, noi facem un pic mai mult, îi ajutăm cu expertize, energie electrică, carburant, lemn, gaz, însă suntem conștienți că pentru oamenii simpli din Republica Moldova lucrurile sunt complicate și de aceea discutăm cu toți aliații pentru a găsi și împreună căi pentru a ajuta Republica Moldova”, a declarat președintele României.

Întrebat dacă Rusia, prin provocarea crizei energetice, economice și sociale poate schimba parcursul pro-european al Republicii Moldova, Iohannis a răspuns:

”Nu am semne că s-ar prefigura schimbări în abordarea Republicii Moldova, din potrivă oamenii au înțeles că este o perioadă complicată, dar asta nu înseamnă că reformele se opresc. Pentru noi în România provocarea este mare, fiindcă în afară de reforme și sprijin este nevoie de realizarea unei infrastructuri, interconectare… Noi suntem pregătiți împreun să facem aceste lucruri”.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău