Moldindconbank și VISA anunță Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine

12 Dec. 2022, 15:46
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
12 Dec. 2022, 15:46 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar acest lucru înseamnă că e timpul pentru cadouri. Cu Moldindconbank și VISA ai „Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

În perioada 12 decembrie 2022 – 12 ianuarie 2023, deschide un card de plată VISA din orice categorie, emis de Moldindconbank sau dacă deții deja un astfel de card, efectuează cel puțin o tranzacție în sumă de peste 1 000 de lei prin intermediul POS-terminalelor instalate la comercianți și/sau în mediul online și primești cashback 100 de lei.

Mai mult, intri în competiție pentru premiile mari, foarte dorite în prag de Crăciun și Revelion – 10 gadgeturi performante de la Apple:

Moldindconbank și VISA oferă, de sărbători, ocazia să primești unul dintre cele 3 Notebook Apple MacBook Air 13 2020; 2 smartphoane Apple iPhone 14 Pro și 5 seturi de căști AirPods Apple AirPods 3.

Dacă încă nu deții un card VISA, te așteptăm la cea mai apropiată subdiviziune a Moldindconbank, îndeplinește condițiile promoției și bucură-te de „Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul promoției.

P.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

01 Oct. 2023, 12:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Oct. 2023, 12:40 // Actual //  Lupu Eduard

Conform datelor recente publicate de Banca Națională a Republicii Moldova, persoanelor fizice din țară li s-au transferat mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane USD în al treilea trimestru al anului curent, prin intermediul băncilor licențiate și sistemelor de remitere de bani. Această sumă reflectă o scădere cu 3,9% în comparație cu trimestrul II al anului 2022.

Dintre aceste transferuri, 357,72 milioane USD au fost realizate prin intermediul sistemelor de remitere de bani, bazate pe date brute. În ceea ce privește originea geografică a transferurilor, cele din țările Uniunii Europene au înregistrat o creștere de 13,3%, reprezentând 54,4% din total. În schimb, transferurile din țările Comunității Statelor Independente (CSI) au scăzut cu 43,4%, revenindu-le o pondere de 13,5%. Transferurile din alte țări au constituit 32,1% din total, înregistrând o ușoară scădere de 0,5%.

În ceea ce privește proveniența transferurilor, Germania (cei mai mulți moldoveni preferă să muncească în Germania urmare a câștigurilor mai mari față de alte state) a ocupat prima poziție cu o pondere de 14,1%, în valoare de 65,60 milioane USD, reflectând o creștere de 17,7% față de trimestrul II al anului 2022. Transferurile din Israel au totalizat 64,59 milioane USD, menținându-se la un nivel aproape similar cu aceeași perioadă a anului precedent. În schimb, transferurile din Rusia au înregistrat o scădere semnificativă de 44,6%, totalizând 59,53 milioane USD, iar cele din Franța au crescut cu 13,4%, atingând suma de 43,8 milioane USD.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău