Moldindconbank și VISA anunță Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine

12 Dec. 2022, 15:46
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
12 Dec. 2022, 15:46 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar acest lucru înseamnă că e timpul pentru cadouri. Cu Moldindconbank și VISA ai „Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

În perioada 12 decembrie 2022 – 12 ianuarie 2023, deschide un card de plată VISA din orice categorie, emis de Moldindconbank sau dacă deții deja un astfel de card, efectuează cel puțin o tranzacție în sumă de peste 1 000 de lei prin intermediul POS-terminalelor instalate la comercianți și/sau în mediul online și primești cashback 100 de lei.

Mai mult, intri în competiție pentru premiile mari, foarte dorite în prag de Crăciun și Revelion – 10 gadgeturi performante de la Apple:

Moldindconbank și VISA oferă, de sărbători, ocazia să primești unul dintre cele 3 Notebook Apple MacBook Air 13 2020; 2 smartphoane Apple iPhone 14 Pro și 5 seturi de căști AirPods Apple AirPods 3.

Dacă încă nu deții un card VISA, te așteptăm la cea mai apropiată subdiviziune a Moldindconbank, îndeplinește condițiile promoției și bucură-te de „Cadouri pentru cei dragi – cashback și premii pentru tine!”.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul promoției.

P.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

25 Iun. 2024, 13:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2024, 13:04 // Actual //  Lupu Eduard

Un raport de audit al Curții de Conturi a dezvăluit că infrastructura feroviară și terenurile aferente în valoare de peste 4,1 miliarde de lei nu sunt înregistrate în bazele de date ale statului. Aceste constatări sunt rezultatul unei verificări a situațiilor financiare consolidate ale Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

În timpul auditului, s-a descoperit că nici infrastructura feroviară, nici terenurile ocupate de aceasta, alături de alte infrastructuri de inginerie și construcții și terenurile aferente, nu sunt înregistrate în evidențele ministerului sau ale Agenției Proprietății Publice. Această situație se datorează faptului că inventarierea și delimitarea patrimoniului de stat gestionat de întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” nu au fost finalizate.

De asemenea, raportul a evidențiat că drumurile naționale și loturile de pământ, proprietate publică a statului în valoare de 22,9 miliarde de lei, sunt reflectate doar în evidența contabilă a Administrației de Stat a Drumurilor. Evidențele contabile ale ministerului sau ale Agenției Proprietății Publice nu includ aceste informații, ceea ce duce la o subestimare a valorii drumurilor publice în raportul Guvernului privind executarea bugetului de stat.

În plus, raportul a dezvăluit că 60 de milioane de lei, realocați de la Programul de drumuri la Programul de dezvoltare a transportului feroviar pentru reabilitarea terasamentului liniei de cale ferată între Cahul și Giurgiulești, nu au fost utilizați în scopul propus. Banii au fost investiți în valori mobiliare de stat, lăsând terasamentul căii ferate într-o stare nereabilitată.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău