PREMIERĂ! Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume, gata de deschidere

23 Iul. 2021, 13:23
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 13:23 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume va fi deschis în Carnaby Street din Londra, vineri, 23 iulie. Magazinul „War Paint For Men” va vinde produse de îngrijire pentru bărbați, inclusiv creme hidratante colorate, anticearcăn, geluri pentru barbă, frunte și sprâncene, toate adaptate pieței masculine, scrie Daily Star.

Pe lângă faptul că vinde o gamă completă de produse, magazinul va oferi bărbaților șansa de a afla despre opțiunile de machiaj și produsele pe care le pot încerca.

War Paint spune că principiul lor scop a fost să ofere bărbaților mai multe opțiuni de îngrijire personală și, prin aceasta, să îmbunătățească încrederea bărbaților.

Marca și fondatorul său, Danny Gray, au fost susținători pasionați ai problemelor de sănătate mintală a bărbaților, o temă care va fi prezentă în magazin.

Acest lucru a condus la o colaborare cu The Lions Barber Collective, un grup de frizeri de ultimă generație non-profit, instruiți în sprijinul sănătății mintale pentru a ajuta la prevenirea sinuciderii masculine.

Magazinul „War Paint for Men” va acționa în felul următor, plătind o tunsoare, clienții vor ajuta la salvarea de vieți.

Fondatorul „War Paint for Men”, Danny Gray, a spus: „Sunt atât de mândru și încântat că deschid primul magazin din lume de branduri de machiaj pentru bărbați la Londra.”

„Pentru mine a fost atât de important încât nu a fost vorba doar despre deschiderea unui magazin pentru a vinde produse, ci despre crearea unui spațiu în care oamenii vor avea experințe.”, a mai menționat Danny Gray. 

 

Realitatea Live

01 Iun. 2023, 10:36
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iun. 2023, 10:36 // Actual //  Lupu Eduard

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu alături de omologul său Volodimir Zelenski au făcut primele declarații înainte de începerea summit-ului Comunităţii Politice Europene.

„Reconfirmăm suportul pentru Ucraina care rezistă în fața agresiunii ruse. Am discutat despre proiectele comune, coridorul solidarității și despre viitorul european al celor două state. Ucraina asigură securitatea Republicii Moldova, iar pentru acest lucru îi mulțumesc președintelui Zelenski. Republica Moldova Respectă suveranitatea, integritatea și frontierele recunoscute internațional. Totodată, Chișinăul susține înființarea tribunalului internațional pentru judecarea crimelor de război comise de Rusia în Ucraina”, a declarat Maia Sandu în fața jurnaliștilor.

La rândul său, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski s-a arătat încântat să se afle în Republica Moldova.

„Mergem umăr la umăr cu Moldova în UE. Mulțumesc țării că găzduiește refugiații ucraineni care fug din calea războiului Federației Ruse. Nu vom uita acest lucru. Am discutat proiecte de colaborare ce vizează infrastructura și despre acordurile pe care le avem deja semnate. Am discutat și despre garantarea securității  nu doar a Ucrainei, dar și a Moldovei și a altor state din regiune în fața agresiunii Rusiei. Am vorbit cu mai mulți parteneri despere o potențială coaliție a sistemelor de apărare Patriot. Avem nevoie de inițiativa respectivă”, a puntat Zelenski.

Lideri din întreaga Europă se vor afla în cursul zilei de joi, 1 iunie, în Republica Moldova unde vor lua parte la al doilea summit al Comunităţii Politice Europene. Reuniunea este programată să se desfășoare la castelul MIMI.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău