PREMIERĂ! Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume, gata de deschidere

23 Iul. 2021, 13:23
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
23 Iul. 2021, 13:23 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume va fi deschis în Carnaby Street din Londra, vineri, 23 iulie. Magazinul „War Paint For Men” va vinde produse de îngrijire pentru bărbați, inclusiv creme hidratante colorate, anticearcăn, geluri pentru barbă, frunte și sprâncene, toate adaptate pieței masculine, scrie Daily Star.

Pe lângă faptul că vinde o gamă completă de produse, magazinul va oferi bărbaților șansa de a afla despre opțiunile de machiaj și produsele pe care le pot încerca.

War Paint spune că principiul lor scop a fost să ofere bărbaților mai multe opțiuni de îngrijire personală și, prin aceasta, să îmbunătățească încrederea bărbaților.

Marca și fondatorul său, Danny Gray, au fost susținători pasionați ai problemelor de sănătate mintală a bărbaților, o temă care va fi prezentă în magazin.

Acest lucru a condus la o colaborare cu The Lions Barber Collective, un grup de frizeri de ultimă generație non-profit, instruiți în sprijinul sănătății mintale pentru a ajuta la prevenirea sinuciderii masculine.

Magazinul „War Paint for Men” va acționa în felul următor, plătind o tunsoare, clienții vor ajuta la salvarea de vieți.

Fondatorul „War Paint for Men”, Danny Gray, a spus: „Sunt atât de mândru și încântat că deschid primul magazin din lume de branduri de machiaj pentru bărbați la Londra.”

„Pentru mine a fost atât de important încât nu a fost vorba doar despre deschiderea unui magazin pentru a vinde produse, ci despre crearea unui spațiu în care oamenii vor avea experințe.”, a mai menționat Danny Gray. 

 

Realitatea Live

25 Feb. 2024, 14:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Feb. 2024, 14:27 // Actual //  Lupu Eduard

În raportul său recent, Institutul American pentru Studiul Războiului (ISW) susține că nu există niciun indiciu că gruparea limitată de trupe rusești desfășurate în Transnistria ar putea întreprinde operațiuni la sol care să reprezinte o amenințare directă pentru Ucraina.

Această concluzie contrazice temerile anterioare că autoritățile transnistrene ar putea sprijini acțiuni hibride rusești cu scopul de a destabiliza Moldova, prin solicitarea unui referendum pentru aderarea la Rusia. ISW consideră că astfel de acțiuni ar reprezenta o amenințare la adresa stabilității politice și sociale a Moldovei, dar nu ar implica un pericol militar pentru Ucraina.

Forțele ucrainene nu au observat nicio activitate militară în Transnistria care să indice o amenințare iminentă la adresa Ucrainei. ISW afirmă că, în ciuda posibilității unui referendum pentru aderarea la Rusia, probabilitatea unui atac terestru rusesc asupra Ucrainei din Transnistria rămâne scăzută.

Analiza ISW sugerează că gruparea transnistreană a armatei ruse nu ar fi capabilă să lanseze o operațiune terestră semnificativă împotriva Ucrainei, chiar dacă ar dori acest lucru.

Anterior, s-a speculat că în cadrul unui congres al deputaților locali de toate nivelurile, programat pentru 28 februarie în Transnistria, ar putea fi solicitată aderarea regiunii la Rusia, sub conducerea președintelui Vladimir Putin. Cu toate acestea, ISW consideră că acest lucru nu ar duce la un conflict militar direct între Rusia și Ucraina prin intermediul Transnistriei.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău