Preţurile petrolului au urcat vineri la noi maxime ale ultimilor şapte ani

05 Feb. 2022, 18:03
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Feb. 2022, 18:03 // Actual //  Lupu Eduard

Preţurile petrolului au urcat vineri la noi maxime ale ultimilor şapte ani şi au înregistrat o a şaptea creştere săptămânală consecutivă, pe baza îngrijorărilor continue cu privire la întreruperile aprovizionării, a vremii reci din SUA şi tulburările politice în curs în rândul marilor producători mondiali, transmite Reuters.

Cotaţia ţiţeiului Brent a crescut cu 2,25 dolari, sau cu 2,5%, până la 93,36 dolari pe baril, după ce a atins în timpul tranzacţiilor cel mai ridicat nivel din octombrie 2014, de 93,70 dolari.

Preţul ţiţeiului american West Texas Intermediate a crescut cu 2,59 dolari, sau cu 2,9%, la 92,86 dolari pe baril. Cotaţia petrolului WTI a atins un maxim al sesiunii de 93,17 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel din septembrie 2014.

Ambele benchmark-uri au consemnat al şaptelea câştig săptămânal consecutiv, petrolul Brent cu un avans de 3,5%, iar petrolul WTI de 6,7%.

Creşterea pieţei s-a accelerat în ultimele două zile, pe măsură ce cumpărătorii investesc în contracte de ţiţei din cauza aşteptărilor că furnizorii mondiali vor continua să aibă dificultăţi să satisfacă cererea.

În SUA, cifrele privind locurile de muncă din SUA au fost surprinzător de puternice în ianuarie, în ciuda prezenţei variantei Omicron a coronavirusului.

În acest an, preţul ţiţeiului american a crescut cu aproape 24%, iar cel al petroluluiBrent cu 20%.

Preţurile ţiţeiului vor depăşi probabil 100 de dolari pe baril din cauza cererii globale puternice, au declarat analiştii în această săptămână.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău