„Regina Naturii” se extinde pe piața locală și internațională cu investiții de 3,5 milioane de lei

02 Apr. 2021, 16:53
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Fetco Veronica
02 Apr. 2021, 16:53 // Bani și Afaceri //  Fetco Veronica

Regina Naturii, este un producător de miere din raionul Ialoveni, care datorită suportului oferit de USAID a reușit să diverficice produsele și ambalajul în același timp să îmbunătățească și calitatea. De asemenea, compania a reușit să treacă de la comercializarea mierii în butuoi de inox, la comercializarea în borcane.

În ultimii doi ani, compania Regina Naturii a lansat 10 noi tipuri produse de miere de calitatea superioară comercializată în 15 modele de ambalaje destinate consumatorilor individuali, dar și HoReCa.

Datorită suportului USAID APM, Regina Naturii a reușit să completeze și să sistematizeze secția de ambalare cu o linie de ambalare și etichetare, ce reduc numărul de persoane implicate în procesul de ambalare și etichetare de la opt angajați la doi și reduce timpul de lucru de trei ori. Totodată, pentru a face față provocărilor pandemiei COVID-19, USAID APM a ajutat Regina Naturii să dezvolte etichete cu o nouă imagine a produselor și să lanseze un magazin online de miere ambalată – www.reginanaturii.md.

Valoarea totală a investițiilor a fost de circa 3,5 milioane MDL, dintre care peste 1 milion MDL au fost oferiți de USAID.

De asemenea, datorită acestor investiții, mierea Regina Naturii și-a extins prezența în mai multe rețele de magazine din țară, în România și urmează să fie comercializată în mai multe state din UE.

”Până în prezent circa  97 la sută din mierea produsă de noi era exportată en-gros (în butoaie de inox de 300 kg la un preț mai mic, care ulterior era ambalată și comercializată  de către procesatori mari de miere din UE  Noi însă vrem să oferim mierea direct ambalată de noi, care poate fi identificată după gustul excepțional și cu o imagine memorabilă. Ne dorim ca să oferim și consumatorilor din Moldova produse calitative și diverse similar celor pe care le oferim consumatorilor europeni”, a spus Nicanor Negru, directorul companiei „Regina Naturii.”

Compania colaborează cu circa 1000 de apicultori din toată țară. Pentru a menține calitatea și inofensivitatea mierii, produsul este testat produs este testat atât în laboratoarele din Republica Moldova, cât și din Germania, doar după această etapă mierea este omogenizată și ambalată pentru comercializare.

În anul 2020, mai multe tipuri de miere Regina Naturii au fost premiate cu medalii de aur, argint și bronz pentru calitate și ambalaj în cadrul Expoziției Internaționale London Honey Awards.

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală