Rețeta succesului pentru agenții imobiliari: cum să prospere în cadrul rețelei globale RE/MAX

22 Ian. 2024, 11:35
 // Categoria: Slider // Autor:  bani.md
22 Ian. 2024, 11:35 // Slider //  bani.md

 În lumea dinamică a imobiliarelor, agenții imobiliari caută mereu modalități de a prospera și a excela în ceea ce fac. În acest context, rețeaua globală RE/MAX se distinge ca un partener de încredere, oferind o rețetă unică pentru succes în industria imobiliară. Pentru agenții imobiliari în căutarea unei platforme care să le amplifice potențialul și să le ofere resursele necesare pentru a se diferenția, RE/MAX reprezintă alegerea ideală.

O parte esențială a rețetei succesului pentru agenții imobiliari în cadrul RE/MAX este accesul la o vastă rețea globală. Această rețea extinsă deschide uși către oportunități nelimitate, conectând agenții la clienți și la colegii din întreaga lume. Într-un oraș vibrant precum Chișinău, unde cererea pentru apartamente de vânzare este în continuă creștere, a fi parte a unei rețele globale precum RE/MAX deschide drumuri neexplorate și generează sinergii benefice.

Un alt ingredient crucial al rețetei de succes RE/MAX este sprijinul continuu oferit agenților imobiliari. Cu resurse avansate, programe de formare de top și tehnologii de vârf, agenții sunt echipați cu instrumentele necesare pentru a excela în piața competitivă. Această abordare de sprijin integral susține dezvoltarea profesională și personală a agenților, permițându-le să ofere servicii de calitate superioară clienților interesați de achiziții precum case de vânzare în Chișinău.

 RE/MAX nu este doar o agenție imobiliară, ci o comunitate solidă de profesioniști în domeniu. Colaborarea strânsă dintre agenți imobiliari, birourile locale RE/MAX, dar și diverse companii imobiliare în Chișinău, creează un mediu în care se împărtășesc idei inovatoare și se susține creșterea reciprocă. Acest spirit de comunitate adaugă un plus de valoare experienței fiecărui agent RE/MAX, consolidându-le poziția în piața imobiliară din Chișinău.

În plus, branding-ul puternic al RE/MAX oferă agenților o vizibilitate deosebită în fața clienților interesați de apartamente de vânzare în Chișinău sau de case de vânzare. Logo-ul iconic și reputația globală a RE/MAX sunt factori care generează încredere și recunoaștere, facilitând astfel procesul de atragere a clienților și construirea unei baze solide de clienți fideli.

Flexibilitatea și autonomia pe care RE/MAX le oferă agenților sunt alte ingrediente cheie ale rețetei de succes. Agenții au libertatea de a-și gestiona propria afacere, beneficiind totodată de suportul și resursele unei rețele puternice. Această abordare flexibilă permite agenților să se adapteze rapid la schimbările din piață și să ofere soluții personalizate clienților în căutarea apartamentelor sau caselor ideale în Chișinău.

 În concluzie, rețeta succesului pentru agenții imobiliari este clară în universul RE/MAX: o rețea globală, sprijin continuu, comunitate solidă, branding puternic și flexibilitate. Acești factori transformă RE/MAX în alegerea ideală pentru agenții imobiliari ambițioși și profesioniști care doresc să prospere în industria imobiliară din Chișinău și din întreaga lume. Pentru cei interesați să se alăture acestei rețele de succes, RE/MAX este doar la un apel distanță, gata să transforme aspirațiile lor în realitate!

Realitatea Live

23 Iul. 2024, 14:28
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Iul. 2024, 14:28 // Actual //  Lupu Eduard

Superiahtul Alfa Nero, aparținând miliardarului rus Andrei Guriev (locul 17 în clasamentul miliardarilor ruși din 2024 realizat de Forbes, cu o avere de 9,3 miliarde de dolari), a fost vândut pentru 40 de milioane de dolari, relatează Bloomberg, citându-l pe ambasadorul Antigua și Barbuda în SUA, Ronald Sanders. Numele noului proprietar al navei nu a fost dezvăluit, invocându-se un acord de confidențialitate.

Reprezentantul cumpărătorului anonim, brokerul Northrop & Johnson, Richard Higgins, a declarat că valoarea reală a iahtului este mult mai mare decât prețul de vânzare de 40 de milioane de dolari. „Autoritățile din Antigua și Barbuda trebuiau să vândă iahtul,” a explicat brokerul. El a mai menționat că noul proprietar al Alfa Nero este un european care, cel mai probabil, va pune iahtul pe piața de charter.

Pentru întreținerea iahtului, din bugetul Antigua și Barbuda se alocau lunar peste 100 de mii de dolari, sau 28 de mii de dolari pe săptămână (în comparație, PIB-ul pe cap de locuitor în această țară este de 21,5 mii de dolari). Potrivit Wall Street Journal, această sumă includea salariul căpitanului italian, precum și cheltuieli de 2 mii de dolari pe zi pentru combustibilul diesel necesar funcționării aerului condiționat, deoarece, fără acesta, în două zile iahtul s-ar putea acoperi cu mucegai, afectând atât nava, cât și obiectele de artă de la bord.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău