Motivul pentru a accesa un împrumut cu automobilul în gaj la început de an, dacă îți dorești să mergi în vacanță

22 Ian. 2024, 11:34
 // Categoria: Slider // Autor:  bani.md
22 Ian. 2024, 11:34 // Slider //  bani.md

Începutul unui nou an aduce cu sine numeroase planuri și visuri, iar pentru mulți dintre noi, acestea includ și ideea unei vacanțe perfecte. Cu toate acestea, pot apărea situații neprevăzute care să pună presiune pe bugetul nostru. În astfel de cazuri, un credit cu automobilul în gaj de la Zoom Credit devine o soluție rapidă și eficientă pentru a-ți transforma visul în realitate!

Zoom Credit se remarcă prin oferirea de împrumuturi rapide nebancare, cu procese simple și transparente. Principala prioritate a acestei companii este că vin în sprijinul clienților lor în momentele în care aceștia au nevoie de un credit urgent. Cu servicii online eficiente, poți solicita un credit cu automobilul în gaj chiar din confortul casei tale, fără a pierde timpul cu birocrația obișnuită din bănci.

Unul dintre avantajele semnificative pe care le oferă compania este posibilitatea de a acorda până la 70% din costul de piață al automobilului tău. Acest aspect face ca un împrumut nebancar rapid de la Zoom Credit să fie o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să-și transforme rapid automobilul în resurse financiare, fără a se implica în procese complicate.

Când vine vorba de planificarea unei vacanțe la munte sau într-o țară exotică, costurile pot crește rapid. De la cazare la activități de agrement și bilete de avion, există multe aspecte de luat în considerare. Prin intermediul creditului cu automobilul în gaj de la Zoom Credit, poți obține suma de care ai nevoie într-un timp foarte scurt, evitând întârzierile și formalitățile inutile.

Un alt aspect important de menționat este flexibilitatea pe care o oferă compania clienților. Având în vedere diversitatea nevoilor financiare, Zoom Credit pune la dispoziție opțiuni personalizate pentru rambursarea unui împrumut urgent, astfel încât să poți beneficia de un credit rapid nebancar adaptat situației tale financiare.

Dincolo de vacanțe, creditul cu automobilul în gaj poate fi o soluție și pentru alte cheltuieli urgente sau proiecte personale. Indiferent dacă dorești să faci față unor reparații neașteptate, să investești în educația ta sau a copiilor tăi, un credit online de la Zoom Credit este soluția perfectă pentru a-ți oferi suportul financiar necesar.

Zoom Credit este alegerea potrivită pentru cei care caută un credit nebancar rapid și eficient, cu un proces simplu și condiții flexibile. Cu posibilitatea de a obține până la 70% din valoarea automobilului tău, împrumutul cu automobilul în gaj devine o opțiune atrăgătoare pentru a-ți transforma planurile în realitate. Așadar, indiferent de destinația vacanței sau de planurile personale, Zoom Credit te sprijină în materializarea viselor tale financiare. Pentru a afla mai multe și a solicita un credit online, sună la +373 79 330 300 și descoperă avantajele pe care le oferim!

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 17:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 17:53 // Actual //  Lupu Eduard

Turcia intenţionează să se bazeze pe poziţia sa geografică şi pe acordul de uniune vamală cu Uniunea Europeană (UE) pentru a atrage investitorii chinezi care vor să aibă acces fără taxe vamale la pieţele europene, aşa cum tocmai a făcut-o recent cu producătorul auto BYD, informează cotidianul Hurriyet Daily News.

Luni, gigantul chinez a semnat un acord cu Ministerul Industriei şi Tehnologiei din Turcia, pentru a face investiţii în această ţară, o decizie care va extinde prezenţa companiei chineze în Europa.

Producătorul auto chinez ar urma să construiască o fabrică în Turcia, cu o capacitate de producţie de 150.000 de vehicule electrice şi hibride pe an, un Centru de mobilitate, de cercetare şi dezvoltare (R&D), valoarea totală a investiţiei fiind de un miliard de dolari. Producţia ar urma să demareze la finalul lui 2026, iar în Turcia vor fi create 5.000 de locuri de muncă directe.

Noua uzină va da BYD un acces mai uşor pe piaţa din UE, cu care Turcia are un acord de uniune vamală. Acest fapt este cu atât mai important cu cât Uniunea Europeană a majorat tarifele vamale pentru importurile de automobile electrice chineze. Pe lângă tarifele vamale existente pentru vehiculele BYD, de 10%, UE a introdus săptămâna trecută tarifele vamale suplimentare de 17,4% pentru grupul chinez.

Turcia, aflată la răscrucea dintre Europe, Orientul Mijlociu şi Asia Centrală, este în negocieri şi cu alte firme din China, a anunţat săptămâna aceasta ministrul Industriei şi Tehnologiei, Mehmet Fatih Kacir.

„Vrem să transformăm Turcia într-un centru de producţie pentru viitoarea generaţie de vehicule”, a declarat Kacir pentru postul privat de televiziune Haberturk.

Ministrul a scos în evidenţă avantajele ţării, inclusiv calitatea de membru al uniunii vamale a UE şi acordurile comerciale cu 28 de ţări. „Producătorii chinezi vor acces rapid la pieţele internaţionale. Investiţiile în Turcia le ajută să-şi îndeplinească acest obiectiv”, a explicat oficialul de la Ankara.

Începând din anii ’70, Turcia a devenit unul dintre centrele de vârf ale industriei auto globale, marii producători auto, inclusiv Fiat şi Renault, deschizându-şi fabrici în această ţară, urmaţi de alţii ca Ford, Toyota şi Hyundai.

Uzina BYD din Turcia va permite producătorului chinez de vehicule electrice (EV) să eludeze tarifele vamale suplimentare introduse de UE şi să intre pe pieţele din Europa.

Conform noilor reglementări privind subvenţiile, BYD va fi scutit de noile tarife vamale suplimentare de 40% la importurile de autovehicule electrice impuse de Turcia, în încercarea de a încuraja investiţiile şi a proteja cota de piaţă a producătorilor interni. Companiile auto care investesc în ţară sunt exceptate de la aceste tarife.

Cel puţin alţi cinci producători auto din China iau în considerare deschiderea unor fabrici în Turcia, a anunţat agenţia de presă Anadolu.

De asemenea, compania turcă TOGG şi firma chineză Farasis au un parteneriat pentru a produce baterii EV în Turcia.

Ministrul Industriei anunţase că oficialii turci au avut, anul trecut, numeroase întâlniri cu şefi de firme importante din China.

În iunie, ministrul Afacerilor Externe, Hakan Fidan, a vizitat China, şi a încheiat un nou acord bilateral deal, şi a numit ţările „motoarele bogăţiei Asiei”.

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a confirmat dorinţa sa de a se alătura Organizaţiei de cooperare de la Shanghai (din care fac parte China, Rusia şi Iranul), unde Turcia este doar un partener.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău