SA „MMZ” a trecut cu succes auditul organizației internaționale de certificare CARES (Marea Britanie)

01 Dec. 2023, 11:32
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
01 Dec. 2023, 11:32 // Slider //  MD Bani

Una dintre cele mai prestigioase organizații internaționale de certificare, CARES (Certification Authority for Reinforcing Steels) din Marea Britanie, a finalizat un ciclu de cinci ani de evaluare pentru SA MMZ”. Acest audit a vizat conformitatea sistemului de management al calității uzinei cu cerințele standardului ISO 9001-2015 și a produselor (bare de armare de calitate B5000B) cu cerințele standardului britanic BS 4449-2005. 

Rezultatele auditului au evidențiat în mod special nivelul înalt și performanța sistemului de management al calității SA „MMZ”, nivelul înalt de excelență în tehnologia producției de oțel și bare de armare, profesionalismul excepțional al personalului, organizarea și echiparea cu utilaje moderne a departamentelor de control al calității produselor finite.

Directorul general al SA „MMZ”, Serghei Kornev, în cadrul ședinței finale cu auditorii companiei CARES, a subliniat importanța controlului independent al eficienței sistemului de management al calității al uzinei. „Uzina noastră se bazează pe trei componente principale – personal, echipament, calitate. 

Dezvoltarea acestor trei componente determină succesul întreprinderii noastre. Suntem mândri de rezultatele acestui audit, care confirmă corectitudinea politicii noastre privind gestionarea calității la cele mai înalte standarde”, a menționat Directorul general al SA „MMZ”.

Acest audit de succes, efectuat de o organizație internațională de prestigiu, confirmă cele mai înalte standarde de calitate și eficiență de producție respectate de SA „MMZ”, precum și angajamentul său continuu de a îmbunătăți și de a respecta normele și cerințele mondiale ale calității.

În aprilie a acestui an, SA “MMZ” a trecut cu succes re-certificarea în domeniul managementului ecologic conform standardului ISO 14001:2015 de către compania „SGS” (Elveția).

Numai în 2022, diverse organizații internaționale de certificare au efectuat 12 audituri externe la uzină pentru a evalua conformitatea produselor finite ale SA „MMZ” cu standardele mondiale, procese în urma căruia au fost emise 21 de certificate de conformitate ale activității și produselor SA “MMZ”.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău