Stela, Beneficiară a Revoluției Transferurilor Paynet: Gestionarea finanțelor, mai simplă ca oricând

10 Oct. 2023, 10:00
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
10 Oct. 2023, 10:00 // Slider //  MD Bani

Compania Paynet, cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard, aduce în prim plan o poveste de succes cu adevărat inspiratoare, oferind dovezi ale impactului pozitiv pe care îl are asupra vieților moldovenilor. Stela, o tânără rezidentă din Moldova, ne împărtășește experiența sa personală cu Paynet – o poveste despre iubire, grijă și soluții financiare eficiente.

Stela trăiește cu bunica sa în Moldova, în timp ce părinții săi muncesc în Italia pentru a asigura un trai mai bun pentru familie. Dragostea și respectul profund pe care Stela îi poartă bunicii sale au făcut-o să caute soluții care să îi ajute să gestioneze mai eficient resursele financiare primite de la părinți.

Așa a descoperit Paynet, compania care a adus „Revoluția Transferurilor” în Moldova. Cu Paynet, părinții Stelei pot trimite bani cu un comision incredibil de mic – doar 1 EUR la un transfer de 200 EUR. Comisionul poate varia în funcție de suma primită ( 0,5% din sumă, min 0,95 EUR)!

Aceasta înseamnă mai mulți bani disponibili pentru a-i sprijini pe cei dragi.

Iată cum poți obține un card Paynet și care sunt beneficiile acestuia:

– Card fizic și virtual 100% online: Poți comanda cardul Paynet în doar câteva clicuri, fără niciun cost suplimentar. Poți alege între cardul fizic, cu livrare GRATUITĂ în țară, sau cardul virtual, disponibil oriunde în lume.

– Plăți sigure și rapide: Cu Paynet, poți efectua plăți în siguranță oriunde în lume.

– Retragere bani fără comision: Ai acces la retrageri de numerar la orice bancomat fără niciun comision suplimentar.

– Cont IBAN gratuitTreci identificarea în 3 pași și beneficiază de cont IBAN gratuit pentru transferuri în Europa.

 

 

Dar beneficiile Paynet nu se opresc aici. Stela a învățat să își ajute bunica să plătească facturile online, un serviciu oferit gratuit de Paynet. Această facilitate comodă a eliminat costurile suplimentare și a făcut procesul de gestionare a finanțelor să fie mai eficient.

În plus, bunica Stelei primește pensia pe cardul Paynet Mastercard, ceea ce a făcut ca administrarea finanțelor să fie și mai eficientă. Stela și bunica sa au mers la primul bancomat de lângă casă, unde au scos bani fără niciun comision suplimentar, ceea ce le-a oferit o libertate financiară remarcabilă.

„Mulțumesc Paynet pentru că ați făcut viața noastră mai ușoară și gestionarea finanțelor – mai simplă ca oricând! Cu Paynet, totul devine mai simplu și mai accesibil,” a spus Stela.

Paynet continuă să ofere soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi și pentru a îmbunătăți viețile moldovenilor.

Pentru mai multe informații despre campania „Revoluția Transferurilor” și serviciile Paynet, vizitați site-ul oficial Paynet sau testează singur beneficiile Paynet. Descarcă aplicația AICI.

Despre Paynet:

Paynet este o companie cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard.

Acțiunile Paynet sunt orientare spre a facilita tranzacțiile financiare pentru toți moldovenii, Paynet oferă soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi.

Realitatea Live

20 Sept. 2024, 10:01
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Sept. 2024, 10:01 // Actual //  Lupu Eduard

Asociația Forța Fermierilor a lansat critici dure la adresa premierului Dorin Recean, acuzându-l de manipulare în ceea ce privește compensațiile acordate fermierilor afectați de secetă. Organizația a subliniat că în „țările civilizate”, demnitarii de un asemenea rang demisionează după astfel de acțiuni.

„Domnul prim-ministru operează cu cifre greșite când insistă că statul a alocat 200 de milioane de lei fermierilor afectați de secetă. Realitatea este că doar 50 de milioane de lei au fost alocați la începutul anului și recent încă 100 de milioane de lei, pe principii discriminatorii. În România, toți fermierii afectați vor primi între 200 și 250 de euro pe hectar până la 15 octombrie”, a explicat Asociația Forța Fermierilor.

Asociația a punctat și diferențele majore dintre măsurile adoptate de România și cele din Republica Moldova, făcând referire la legea secetei adoptată recent de Parlamentul de la Chișinău. Printre cele mai importante critici:

1. Durata suspendării datoriilor: În România, suspendarea plăților se aplică pentru 12 luni, în timp ce în Moldova doar pentru 6 luni. Această perioadă scurtă nu oferă suficient sprijin agricultorilor care suferă de secetă pentru al treilea an consecutiv.

2. Suspendarea creditelor: În România, suspendarea plăților vizează toate creditele obținute începând din primăvara anului 2022, de când a început criza climaterică. În Moldova, suspendarea se aplică doar pentru creditele luate din 1 septembrie 2023, lăsând agricultorii cu datorii reeșalonate din 2022 expuși executărilor.

3. Condiții discriminatorii: Legea moldovenească impune ca fermierii să dețină acte de calamitate care să arate că 50% din suprafața cultivată a fost afectată, condiție considerată nedreaptă de fermieri.

4. Lipsa consultării publice: În România, ordonanța de urgență a fost discutată public timp de câteva săptămâni. În Moldova, legea a fost publicată în timpul ședinței guvernului și votată a doua zi în Parlament, fără a include propunerile asociației Forța Fermierilor.

În încheiere, asociația a solicitat un dialog public și constructiv cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului, guvernatorul BNM și premierul Recean. „Ne-am săturat de discuții sterile și de atitudinea arogantă a autorităților. Nu mai avem încredere în cuvintele ministrului Bolea și cerem un dialog real și sprijin concret pentru agricultori”, a transmis Forța Fermierilor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău