Te afli într-un moment financiar dificil? Aplică pentru un credit rapid și stai fără griji

28 Dec. 2021, 16:27
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
28 Dec. 2021, 16:27 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Probabil fiecare dintre noi are uneori situații neplăcute de ordin financiar, cu care ne confruntăm periodic, întrucât lipsa banilor ne poate da mari bătăi de cap. De exemplu, situațiile urgente legate de starea de sănătate sau automobilul defectat ne pot da planurile peste cap, iar cel mai des e atunci când până la salariu au mai rămas câteva zile. În acest caz, prima idee care ne vine în minte e să împrumutăm bani de la rude sau prieteni, pentru a trece peste asemenea momente. Dar, de cele mai multe ori, chiar și cei apropiați nu ne pot da o mână de ajutor, pentru că pandemia ne-a epuizat pe toți. În aceste cazuri, un credit rapid este soluția potrivită pentru a rezolva oricare dintre problemele tale de ordin financiar.

Ei bine, serviciul financiar oferit de Forza Credit ar putea să te scape de situațiile în care ai nevoie urgent de o sumă oarecare de bani. În acest sens, îți prezentăm câteva avantaje de care vei beneficia la această companie de creditare:

Credit accesibil

Da, cu siguranță acesta este un avantaj foarte important în obținerea unui credit online. Cu atât mai mult că acest împrumut poate fi oferit tuturor persoanelor care au nevoie de soluții financiare urgente. Astfel, pentru a solicita un împrumut, este nevoie doar să completezi cererea online, pe site-ul companiei Forza Credit sau la unul din oficiile noastre. Procedura este destul de simplă și rapidă, așa că nu ai nimic de pierdut. Solicitarea este analizată în cel mult 15 minute după aplicare, apoi vei fi contactat de reprezentanții companiei noastre.

Condiții simple

La Forza, ai posibilitatea să obții credit de la 18 în Moldova. Acest lucru înseamnă că orice adult, rezident în Republica Moldova, cu vârsta maximă de 70 de ani, care deține un buletin de identitate valabil, poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.

Pachet minim de acte

În momentul în care ai nevoie de credite online doar cu buletinul pentru a rezolva o situație urgentă, e clar lucru că nu dispui de mult timp, dar nici nu ai chef să stai la cozi la ghișeele băncilor pentru a aduna o mulțime de acte inutile. Forza Credit îți oferă oportunitatea de a lua un împrumut fără acte. Da, ai înțeles corect! Nu mai ești nevoit să umbli tot orașul pentru a aduna certificate de venit sau alte acte inutile. Tot de ce ai nevoie este buletinul de identitate, atât.

Ridicarea simplă și rapidă a banilor

E clar lucru că la o instituție bancară va trebui să parcurgi câteva etape înainte să obții suma necesară de bani. În schimb, compania de creditare Forza Credit oferă mai multe posibilități de a ridica suma de bani de care ai nevoie. Astfel, imediat după semnarea contractului vei primi banii în numerar în oficiile noastre Forza Credit (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plată RunPay Mini sau la partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Ba mai mult, dacă vrei să primești banii pe contul tău bancar, alege această opțiune înainte de semnarea contractului.

Așadar, pentru orice situație în care apar cheltuieli neplanificate, alege Forza Credit. Dacă nu dispui de o sumă necesară de bani, însă îți dorești să investești într-o achiziție cu adevărat importantă pentru tine și familia ta, creditul este opțiunea potrivită. Împrumutul îl poți obține extrem de ușor și simplu, nu mai este nevoie să cutreieri tot orașul în căutarea banilor, noi te vom scăpa de problemele financiare în doar 15 minute. Pentru a ne adresa orice întrebare, contactează-ne la numărul de telefon 078 18 88 18. Informează-te despre produsul nostru financiar, semnează contractul și primește banii chiar azi!

Forza Credit – lasă grijile tale financiare pe seama noastră!

P.

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 16:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 16:05 // Actual //  Lupu Eduard

Preţul uleiului de măsline în Uniunea Europeană era în ianuarie 2024 cu 50% mai ridicat decât în luna similară din 2023, arată datele publicate marţi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

În ianuarie 2024, toate statele membre UE au raportat majorări anuale ale preţurilor la uleiul de măsline, cel mai semnificativ avans fiind în Portugalia (69% comparativ cu ianuarie 2023), Grecia (67%) şi Spania (63%).

În contrast, cele mai mici creşteri de preţuri s-au înregistrat în România (13%), Irlanda (16%) şi Ţările de Jos (18%).

Preţul uleiului de măsline a explodat în semestrul doi din 2023, cu o creştere de 37% în august (comparativ cu august 2022). Tendinţa s-a accelerat în septembrie (44%) şi octombrie (50%), iar vârful s-a înregistrat în noiembrie 2023 (un avans de 51% faţă de noiembrie 2022). În decembrie s-a înregistrat o uşoară încetinire, preţurile fiind cu 47% mai ridicate (comparativ cu decembrie 2022).

La sfârșitul anului trecut, fermierii greci s-au plâns că producția de măsline în sezonul de toamnă 2023 a fost deosebit de proastă, comparativ cu anii precedenți.

Majoritatea proprietarilor de măslini au remarcat încă din vara anului 2023 că fructele se dezvoltă prost sau lipsesc cu desăvârșire acolo unde erau în exces în anii precedenți.

Problema subproducției, ca și în 2022, a apărut din cauza secetei prelungite, a faptului că „n-a plouat la timp”. În unele regiuni sau insule din Grecia, precum Creta, măslinele au crescut în proporție de 100% subdezvoltate, la dimensiunea unui sâmbure, și sunt imposibil de recoltat sau de folosit.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău