Te afli într-un moment financiar dificil? Aplică pentru un credit rapid și stai fără griji

28 Dec. 2021, 16:27
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Dec. 2021, 16:27 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Probabil fiecare dintre noi are uneori situații neplăcute de ordin financiar, cu care ne confruntăm periodic, întrucât lipsa banilor ne poate da mari bătăi de cap. De exemplu, situațiile urgente legate de starea de sănătate sau automobilul defectat ne pot da planurile peste cap, iar cel mai des e atunci când până la salariu au mai rămas câteva zile. În acest caz, prima idee care ne vine în minte e să împrumutăm bani de la rude sau prieteni, pentru a trece peste asemenea momente. Dar, de cele mai multe ori, chiar și cei apropiați nu ne pot da o mână de ajutor, pentru că pandemia ne-a epuizat pe toți. În aceste cazuri, un credit rapid este soluția potrivită pentru a rezolva oricare dintre problemele tale de ordin financiar.

Ei bine, serviciul financiar oferit de Forza Credit ar putea să te scape de situațiile în care ai nevoie urgent de o sumă oarecare de bani. În acest sens, îți prezentăm câteva avantaje de care vei beneficia la această companie de creditare:

Credit accesibil

Da, cu siguranță acesta este un avantaj foarte important în obținerea unui credit online. Cu atât mai mult că acest împrumut poate fi oferit tuturor persoanelor care au nevoie de soluții financiare urgente. Astfel, pentru a solicita un împrumut, este nevoie doar să completezi cererea online, pe site-ul companiei Forza Credit sau la unul din oficiile noastre. Procedura este destul de simplă și rapidă, așa că nu ai nimic de pierdut. Solicitarea este analizată în cel mult 15 minute după aplicare, apoi vei fi contactat de reprezentanții companiei noastre.

Condiții simple

La Forza, ai posibilitatea să obții credit de la 18 în Moldova. Acest lucru înseamnă că orice adult, rezident în Republica Moldova, cu vârsta maximă de 70 de ani, care deține un buletin de identitate valabil, poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.

Pachet minim de acte

În momentul în care ai nevoie de credite online doar cu buletinul pentru a rezolva o situație urgentă, e clar lucru că nu dispui de mult timp, dar nici nu ai chef să stai la cozi la ghișeele băncilor pentru a aduna o mulțime de acte inutile. Forza Credit îți oferă oportunitatea de a lua un împrumut fără acte. Da, ai înțeles corect! Nu mai ești nevoit să umbli tot orașul pentru a aduna certificate de venit sau alte acte inutile. Tot de ce ai nevoie este buletinul de identitate, atât.

Ridicarea simplă și rapidă a banilor

E clar lucru că la o instituție bancară va trebui să parcurgi câteva etape înainte să obții suma necesară de bani. În schimb, compania de creditare Forza Credit oferă mai multe posibilități de a ridica suma de bani de care ai nevoie. Astfel, imediat după semnarea contractului vei primi banii în numerar în oficiile noastre Forza Credit (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plată RunPay Mini sau la partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Ba mai mult, dacă vrei să primești banii pe contul tău bancar, alege această opțiune înainte de semnarea contractului.

Așadar, pentru orice situație în care apar cheltuieli neplanificate, alege Forza Credit. Dacă nu dispui de o sumă necesară de bani, însă îți dorești să investești într-o achiziție cu adevărat importantă pentru tine și familia ta, creditul este opțiunea potrivită. Împrumutul îl poți obține extrem de ușor și simplu, nu mai este nevoie să cutreieri tot orașul în căutarea banilor, noi te vom scăpa de problemele financiare în doar 15 minute. Pentru a ne adresa orice întrebare, contactează-ne la numărul de telefon 078 18 88 18. Informează-te despre produsul nostru financiar, semnează contractul și primește banii chiar azi!

Forza Credit – lasă grijile tale financiare pe seama noastră!

P.

Realitatea Live

25 Mart. 2023, 09:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Mart. 2023, 09:40 // Actual //  Lupu Eduard

Intermediarii profită în timp ce țițeiul rusesc găsește rute indirecte către piața europeană, susțin politicienii și oamenii din industrie, citați de politico.eu.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că dependența Europei de petrolul și gazele rusești „aparține trecutului”.

Dar alții, de la înalți oficiali ucraineni la europarlamentari și persoane din industrie, spun că acest capitol al istoriei nu s-a încheiat.

Cantități semnificative de hidrocarburi rusești, în special de petrol, continuă să fenteze sancțiunile și pe piața europeană, spun aceștia, obținând bani care finanțează mașinăria de război a lui Vladimir Putin.

Este cunoscut faptul că petrolul brut e dificil de urmărit pe piețele globale. Acesta poate fi ușor combinat cu alte transporturi în țările de tranzit, creând efectiv un lot mai mare de petrol ale cărui origini nu pot fi determinate. Procesul de rafinare, necesar pentru orice aplicație practică, elimină, de asemenea, orice urmă a originii materiei prime.

O rețea complexă de companii de transport maritim, care poartă steaguri ale unor jurisdicții offshore insesizabile, adaugă un strat suplimentar de mister; unele au fost acuzate că ajută Rusia să ascundă originea exporturilor sale de țiței folosind o varietate de mijloace.

UE a interzis în mare parte combustibilii fosili ruși de la declanșarea invaziei încoace, cu excepții pentru cantități limitate de țiței prin conducte, gaze prin conducte, gaze naturale lichefiate (GNL) și produse petroliere.

Rute spre Europa

Dar volume mari de țiței rusesc – o sursă de venituri mai mare decât gazele – sunt încă expediate pe piețele globale, ceea ce îi face pe unii experți să suspecteze că acestea ajung pe piața europeană pe ușa din spate.

„De la introducerea sancțiunilor, volumele de țiței pe care Rusia le exportă au rămas mai mult sau mai puțin constante”, a declarat Saad Rahim, economist-șef al firmei globale de tranzacționare a mărfurilor Trafigura. „Este posibil ca petrolul rusesc să fie vândut în continuare către UE și națiunile occidentale prin intermediari.”

O rută potențială către Europa este prin Azerbaidjan, care se învecinează cu Rusia și este punctul de plecare al conductei Baku-Tbilisi-Ceyhan (BTC), operată de BP. Portul Ceyhan, din Turcia, este un important centru de aprovizionare din care se expediază țițeiul către Europa; de asemenea, primește cantități mari din Irak prin conducta Kirkuk-Ceyhan.

François Bellamy, un europarlamentar francez și membru al Comisiei pentru industrie, cercetare și energie a Parlamentului European, a exprimat suspiciuni cu privire la această rută într-o întrebare recentă adresată Comisiei. Datele arată că Azerbaidjanul a exportat cu 242.000 de barili pe zi mai mult decât a produs între aprilie și iulie anul trecut, a spus el – o marjă mare față de producția internă, care a fost de 648.000 de barili pe zi luna trecută și care este în declin pe termen lung, potrivit cifrelor ministerului.

„Cum poate o țară să își diminueze producția și să își crească exporturile în același timp? Există ceva complet inconsecvent în cifre, și această inconsecvență creează suspiciuni că sancțiunile sunt eludate”, a declarat Bellamy.

În același timp, însă, Turcia și-a dublat anul trecut importurile directe de petrol rusesc și a refuzat să impună sancțiuni asupra țițeiului rusesc, în ciuda faptului că a oferit simultan sprijin militar și umanitar Ucrainei.

Centrul finlandez pentru cercetare în domeniul energiei și al aerului curat (CREA) a avertizat la sfârșitul anului trecut că „o nouă rută pentru petrolul rusesc către UE apare prin Turcia, o destinație în creștere pentru țițeiul rusesc”, unde acesta este rafinat în produse petroliere care nu fac obiectul sancțiunilor, fiind vândut mai departe.

„Avem suficiente dovezi că unele companii internaționale cumpără produse de rafinare realizate din petrol rusesc și le vând mai departe în Europa”, a declarat Ustenko, consilierul lui Zelenski. „Este complet legal, dar complet imoral. Doar pentru că este permis, nu înseamnă că nu trebuie să facem nimic în această privință.”

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău