TOP 20 cele mai populare aplicații mobile. TikTok, cea mai descărcată de la începutul anului 2022

29 Apr. 2022, 11:52
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2022, 11:52 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Tik Tok rămâne a fi cea mai descărcată aplicație din lume. În primul trimestru al anului 2022 a atins peste 175 de milioane de download-uri. În total, a atins peste 3,5 miliarde de descărcări de la lansarea sa și până în prezent. Astfel, TikTok devine prima aplicație care nu aparține companiei Meta care atinge acest record de download-uri.

TikTok conduce topul cu peste 175 de milioane de download-uri la nivel mondial în primul trimestru al anului, urmat de Instagram , care se învârte în jurul a 155 milioane de descărcări, iar apoi vine Facebook cu 150 milioane. Acest clasament este realizat de SensorTower, care măsoară doar descărcările individuale din magazinele de aplicații, nu și aplicațiile preinstalate care vin pe telefoanele cu Android.

Meta deține trei aplicații din primele 5 la nivel global, însă Messenger a scăzut mult în download-uri, fiind depășit de Telegram, de exemplu. Spotify este în continuare cea mai populară aplicație de streaming de muzică, în timp ce CapCut, aplicația de editare video de la TikTok, este cea mai populară din categoria ei. Și Zoom continuă să rămână printre aplicațiile populare, chiar dacă mulți angajați au început să lucreze din nou de la birou, iar videoconferințele au scăzut în popularitate.

Realitatea Live

27 Mai 2022, 14:02
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mai 2022, 14:02 // Actual //  Lupu Eduard

Maia Sandu susține că a aflat de reținerea fostului președinte Igor Dodon când a ajuns în SUA, la Boston. „Eu sper foarte mult că Procuratura nu face jocuri politice, nici la indicația cuiva și nici din inițiativă proprie, iar dacă domnul vizat în acest caz (n.r. Igor Dodon) crede că este cinstit nu are de ce să-și facă griji”.

Maia Sandu a spus că, „acest dosar trebuie să fie transparent la maxim, pentru a nu discredita Procuratura și reformele inițiate” și speră că „nu sunt jocuri politice ale cuiva”.

„Eu îmi doresc să avem o justiție independentă și profesionistă, care respectă legea în primul rând. Pentru asta am militat, pentru asta și-au dat votul cetățenii, pentru asta m-au susținut și la asta lucrez eu și colegii mei. Corupția este o problemă majoră în Republica Moldova. Din cauza corupției am ajuns să avem sărăcie, un stat slab, subminat. Din cauza corupției au ajuns atâția cetățeni să plece din țară, pentru că nu au avut opțiuni economice acasă. Așa cum am spus, lupta cu corupția și reforma justiției sunt extrem de importante pentru noi. O justiție corectă și independentă este soluția. Eu sper foarte mult că Procuratura nu face jocuri politice, nici la indicația cuiva și nici din inițiativă proprie, pentru că orice joc politic, orice abuz, orice încălcare a legii, indiferent dacă vine din partea presiunii publice sau din alte motive ar duce la discreditarea Procuraturii reformelor și a parcursului nostru european. Apelul meu ca de fiecare dată este ca Procuratura și celelalte instituții să-și facă lucrul în strictă conformitate cu legea”, a spus Sandu în cadrul unei conferințe de presă după ședința CSS.

Totodată, șefa statului, a precizat că, după cum scrie realitatea.md, Procuratura trebuie să investigheze modul cum a fost gestionat acest dosar pornit pe numele lui Igor Dodon, dar și a probelor și dovezilor scurse în presă.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău