Top cele mai bune mașini pentru familie

11 Mart. 2022, 09:39
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
11 Mart. 2022, 09:39 // Au Bani //  MD Bani

Atunci când ai o familie mare cu unul sau mai mulți copii, uiți de performanță sau de aspect, pentru că te interesează inclusiv și spațiul generos. Cu alte cuvinte, când familia s-a mărit, niciodată nu ai prea mult spațiu. Iată care sunt cele mai bune mașini pentru familie, unde contează spațiul interior capabil să primească și două cărucioare în portbagaj.

Sigur că și bugetul are un cuvânt important de spus, tocmai de aceea, dacă întâlnești dificultăți financiare în procesul de achiziționare a unui automobil, nu uita că poți beneficia oricând de un credit auto de la Zoom Credit, la cele mai bune condiții de pe piață!

  1. Peugeot 5008 este un SUV cu 7 locuri. O mașină ideală de familie în care vor încăpea toate bagajele în vacanță, chiar dacă ai doi copii. Adică pe banchetă vor avea loc suficient două scaune speciale de copil, iar în portbagaj intră fără probleme un cărucior, un scăunel de masă și un pat pliant. Cu alte cuvinte, are un portbagaj generos care se va potrivi cu nevoile oricărei familii.
  2. Volkswagen Touran este o mașină extraordinară pentru familie, din două motive: este înaltă la interior, adică poți băga biciclete chiar și fără să demontezi roata față, iar podeaua este jos. Respectiv, dacă de exemplu ești o mamă singură, poți urca un cărucior greu în portbagaj foarte ușor. Cât despre bagaje, acestea vor avea loc berechet, mai ales dacă alegem varianta cu 5 locuri, în locul celei cu 7.
  3. Visul multor familii din Republica Moldova: Skoda Superb Estate, o mașină uriașă, de dimensiunile unui Mercedes E-Class, dacă nu chiar puțin mai mare. O mașină în care încape tot neamul, nu doar familia cu 2 copii, cu un portbagaj mare, în care nu se va plânge nimeni de spațiu. Așa că, dacă nu ai suma necesară pentru mașina ideală pentru familie, ia un împrumut auto și cu asta basta!

  1. Opel Zafira a fost unul din cele mai populare vehicule de tip monovolum din Europa. Chiar dacă nu are portiere culisante ca alte MPV-uri, Zafira este o mașină pe cât de atrăgătoare, pe atât de versatilă. Poate transporta până la 7 persoane, iar atunci când ultimul rând de scaune este culcat, portbagajul este cu adevărat uriaș.
  2. Pentru familia cu buget ceva mai redus, alegerea optimă este Dacia Lodgy Stepway, o mașină cu 7 locuri, bună în orice situație. Are o gardă la sol mai mare, are 7 locuri, motoare economice așa cum ne-am obișnuit. Dacia are și un preț foarte mic. Pentru ce mașină primești, prețul este chiar simbolic! Unde mai pui că este mașina perfectă și să duci copiii în vacanțe.
  3. Peugeot 308 Sport Wagon este printre puținele mașini din clasa compactă care sunt disponibile cu 7 locuri în varianta break. Da, mașina asta mare cât un Golf are 7 locuri, ceea ce o face o alegere ideală pentru cei cu familie numeroasă. Dar nu trebuie să mergi mereu cu scaunele din spate ridicate, ci dacă le lași jos, ai mai întâi portbagajul. Care, apropo, dispare în totalitate când toate cele 7 scaune sunt ocupate de oameni.
  4. Cine are buzunarele pline și vrea o mașină sigură, trebuie să aleagă noul Volvo CX90, singura mașină din lume în care nu și-a pierdut nimeni, niciodată, viața. Este disponibilă și cu 7 locuri, spațiul este uriaș pentru întreaga familie cu 2 copii și sistemele de siguranță, active și pasive, fac din acest SUV o fortăreață pe roți. Ceea ce este mare lucru, deoarece, mama și tata, pe lângă spațiu, vor și siguranță atunci când duc cu ei copiii.

Datorită acestor exemple concrete, vei putea face alegerea corectă în ceea ce ține de viitoarea mașină pentru familia ta. Cu ajutorul instrumentului financiar Zoom Auto, poți beneficia de un credit pentru automobil în cel mai scurt timp. Însă nu uita, înainte de a face alegerea finală, este foarte importantă consultarea unor specialiști calificați, atât în alegerea automobilului, cât și în alegerea partenerului pentru creditare.

Zoom Auto – rapid, calitativ și comod!

P.

Realitatea Live

23 Iul. 2024, 14:28
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Iul. 2024, 14:28 // Actual //  Lupu Eduard

Superiahtul Alfa Nero, aparținând miliardarului rus Andrei Guriev (locul 17 în clasamentul miliardarilor ruși din 2024 realizat de Forbes, cu o avere de 9,3 miliarde de dolari), a fost vândut pentru 40 de milioane de dolari, relatează Bloomberg, citându-l pe ambasadorul Antigua și Barbuda în SUA, Ronald Sanders. Numele noului proprietar al navei nu a fost dezvăluit, invocându-se un acord de confidențialitate.

Reprezentantul cumpărătorului anonim, brokerul Northrop & Johnson, Richard Higgins, a declarat că valoarea reală a iahtului este mult mai mare decât prețul de vânzare de 40 de milioane de dolari. „Autoritățile din Antigua și Barbuda trebuiau să vândă iahtul,” a explicat brokerul. El a mai menționat că noul proprietar al Alfa Nero este un european care, cel mai probabil, va pune iahtul pe piața de charter.

Pentru întreținerea iahtului, din bugetul Antigua și Barbuda se alocau lunar peste 100 de mii de dolari, sau 28 de mii de dolari pe săptămână (în comparație, PIB-ul pe cap de locuitor în această țară este de 21,5 mii de dolari). Potrivit Wall Street Journal, această sumă includea salariul căpitanului italian, precum și cheltuieli de 2 mii de dolari pe zi pentru combustibilul diesel necesar funcționării aerului condiționat, deoarece, fără acesta, în două zile iahtul s-ar putea acoperi cu mucegai, afectând atât nava, cât și obiectele de artă de la bord.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău